burnumun iki tarafı eşit değil

niday

Guru
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2011
286
1
316
Diğer
ameliyat olalı 15 gün oldu ama iki tarafı eşit değil gibi profilden güzel ama önden sağ taraf daha yukarda duruyor lütfen yardım edin ödemin etkisi varmıdır
çok üzülüyorum:84::84:

öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşım benimde 2 ay oldu aynı sorun bende de vardı kesinlikle ödemle ilgiliymiş şuan o ilk günlerdeki orantısızlıktan eser yok çok hafif kaldı o da 6 aya düzelirmiş zaten, ödemle alakası olmayan bir asimetri varsa bu 6 ayın sonunda kendini belli eder zaten bu ödemle alakalı bence çok takılma zamana bırak

umarım zaman geçtikçe hiç bir problem kalmaz genelde herkesde sanırım bu durum oluşuyor sonra geçiyor

Çok teşekkürler arkadaşlar inşallah ya iki gün sonra işe başlıycam insanlar ne diyecekdiye düşünüyorum:43:

boşver kim ne derse desin birçoğu cesaret edip estetik yaptıramıyor çok olumsuz konuşan zaten emin ol kıskanandır içten içe, ödemmiş de geç ,biraz da göz makyajına ağırlık verirsen dikkati burundan göze çekersin ilk etap da, ben öyle yapmıştım

ooo canımmm :) ne ettin sen ben nerdeyse 4. ayıma doğru gidiyorum hala şişlikler var birde benim geç iyileşicekmişş :)))) yani anlıyacağınnn sabırlı olucaksın biraz... zamanla düzeliyor elbette bazen gece veya sabalrı çok şiş oluyor bazı dönemler ağrı bile yapabilir.. masaj verdilermi sana bilmiyorum ama masajla daha iyi hızlı geçiyor... ameliyat sonrası sabır isteyen uzun bir süreç.. haberiniz olsun

ooo canımmm :) ne ettin sen ben nerdeyse 4. ayıma doğru gidiyorum hala şişlikler var birde benim geç iyileşicekmişş :)))) yani anlıyacağınnn sabırlı olucaksın biraz... zamanla düzeliyor elbette bazen gece veya sabalrı çok şiş oluyor bazı dönemler ağrı bile yapabilir.. masaj verdilermi sana bilmiyorum ama masajla daha iyi hızlı geçiyor... ameliyat sonrası sabır isteyen uzun bir süreç.. haberiniz olsun

Hayır dr masaj vermedi bu gün 18 gün oldu bir ay olunca kontrole gidicem ah şu önden orantısızlık olmasa ne güzel olacaktı

boşver kim ne derse desin birçoğu cesaret edip estetik yaptıramıyor çok olumsuz konuşan zaten emin ol kıskanandır içten içe, ödemmiş de geç ,biraz da göz makyajına ağırlık verirsen dikkati burundan göze çekersin ilk etap da, ben öyle yapmıştım

süpersin arkadaşım valla moral verdin bana etrafta kıskanacak o kadar çok kişi varki...Birde aldırmamayı becerebilsek aslında kıskanarak eleştirenler içinde bir başlık atmak lazım:49:

ya benimde 43 gun oldu. bandajlar cıkalıda 1 ay oldu. ama hala yamuk duruyor. korkuyorum şişlikten değilse diye :(

rica ederim canım ne demek gerçekler bunlar her zaman kıskananlar olucak niçin burdayız birbirimize destek olmak için ve bu ödemli zamanlarımızda birbirimize moral vericez :49:

Back
X