Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonuclar gercekten cok guzeL:)darisi benim ve tum yaptrmak isteyenlerin basina:)burnun cok hoş ve doğal durmuş
doktorun kim ve nerde yaptrdin?bilgi verebilir misin?
Çok geçmiş olsun.Burnun iyi olmuş yenimi ameliyat olmuştun.Halen burnunun gözlerinle birleştiği yer şiş. Eşimde burun ameliyatı oldu onun şişi 1-2 ay sürmüştü. İş ortağımızın daha uzun sürdü.Yani burnun başladığı yer şiş olunca burnun şekli çok belli olmuyor.Ama burnunun uc kısmı gayet güzel olmuş. 3-4 ay sonra çok farklı biri olacağın kesin.a.s.
selin su shan mini tsk ederim,begendiginize sevindim a.s.
öncelikle çok geçmiş olsun burnun çok güzel olmuş yüzüne çok yakışmış.Bende nebil beye ameliyat olacam şubat ayına randevu aldım ancak sormak istediğim ameliyattan kaç gün sonrası bu resmi çektirdin ? birde herhengi bir iz kaldı mı
zuhalcigim ameliyat icin kac haftaligina gittin bir hafta yetiyormu yani nasil yaptin
zuhalciğim...döndüm yine inceledim resimleri....CADIARZUarkadşım burun kenarındaki o derin çizgide yok...birde çene alt yanının boynunla birleştiği noktadaki yığılmada yok:sm_confused:başka birşey daha yaptırmadın değil mi:uhm:....peki ameliyattan bu yana kilonda bir değişiklik oldumu ne bileyim zayıflama,kilo alma belki onlarda etken olmuştur...yada kullandığın bir cilt ürünü....acaba resim çekimlerindenmi farklı duruyor....:uhm:birde burnun küçülmüşde senin...yada yükseklik burnunu büyük gösteriyordu o gidince toparlanıp küçüldü...CADIARZU..her neyse sonuç çok güzel işte....
![]()
yorumlarina tsk ler canim..ilk baslarda burun kanatlarinda pembemsi dikis izi belli oluyor,suan kalmadi diyebilirim.öncede belirtmistim burun ve üst göz kapagi ameliyati oldum.bunun haricinde yüzümde baska ameliyat yok canim.eski resimde yüzüm sis gibi duruyor haklisin,cekim veya isiktan olabilir bilemiyorum.a.s.
cnm geçmiş olsun..
benimde burun kanatlarım daraltıldı..
2 tanesi tutmamış tekrar 2 dkiş daha attı doktor dün..
izler tam olarak ne kdr zmnda geçior?
tamam cnm gördüm.. çok geçmiş olsun .....bende henüz 3. haftamdayım şişlerim inse die beklioom:)
gerçekten çok güzel olmuş kaça yapıyorlar böyle bir ameliyatı fiyatlar hakkında hiç bilgim yok değmiş yani çok hoş güle güle kullan arkadaşım
Ben estetikten korkuyorum genelde acı sürecekmiş gibi bir his oluyor ama gerçekten çevremde arkadaşlarımda estetik oldu çok doğal seninki doktoruna tebrikler sana da sağlıklı ve güzel günler
mrb zuhal sana özelden mesaj atmıştım ama cevaplama fırsatı bulamadın herhalde , şişliklerin tam anlamıyla geçti mi onu merak ettim birde mesajıma cevap yazarsan çok sevinirim şimdiden teşekkürler
a.s.