• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burnumun son hali sizce nasıl?

Prof. Dr Mesut Sabri Tezer mersin universitesi hastanesinde normal fiyati (3bin falandir tahminim).bn oranin personeli oldugum icin indirimli yapti sagolsun
Resimleri yukledim ama neden gorunmiyor acaba

Prof. Dr Mesut Sabri Tezer mersin universitesi hastanesinde normal fiyati (3bin falandir tahminim).bn oranin personeli oldugum icin indirimli yapti sagolsun
Cok merak ettim ya ben yurt dışından olduğum için malum tr de yasamadigima sgk ve taksit imkanı yok bizlere masrafım çok olucak uçak 700 ile 1500 tl arası zaten birde 1 hafta ile 10 gün konaklama ücreti üstüne tahlil sonuçları taxi harçlık bunlar bana bir ameliyat masrafi tutuyor zaten hepsi nakit cebimden çıkacak malesef :KK43: bana da indirim yapar mı acaba yoksa hiç ameliyat olamicam kaldım kırık burunla nefes alamıyorum hiç anlayışlı düşünceli davranan yok bize uzaktan benim için geliyor indirim yapim diye düşünmüyor bu doktorlar yurt dışı paralı insan anlamına gelmez bizde sizin gibi normal maaş alıyoruz kira yatacak elde sıfır kalıyor birikim yapamıyoruz veya çok zor yapıyoruz ben yeni evliyim birikimim hazırlıklara gitti ustune kira yatacak mastaflarim var aylik sıfırdan birikim yapamam çok zor

Son düzenleme:
Doktoru araştırdım hakkında insta veya face hiç bir bilgi bulamadım ayrıca yaptığı ameliyatlar hakkında resim hasta yorumu hiç bir yerde yok ilk defa duydum ismini

Bir ay oldu burun estetigi olalı. Son hali nasıl sizce
IMG_20160917_224533.webp
IMG_20160912_214310.webp

Moral bozmak istemem ama yüzünüze göre çok küçük ve kavsi abartı olmuş. Genel yüz hatlarınıza uygun değil. Evet burun güzel, ama o yüzde yapmacık duruyor. Burnumu yaptırdım diye bagırıyorsunuz.

Şunu da söylemeliyim alnınız bombeli ise burun kavsinde abartıya kaçmamalısınız. Özellikle sivri bir çeneniz varsa proporsiyonu darmaduman ediyor bu durum

Back
X