Teşekkür ederim canım =) Darısı senin ve diğer arkadaşların başına inşallah.
Barış beyin en önemli özelliği çok doğal ve yüze uyumlu bir burun yapması.
Ayrıca kapalı teknik uygulaması ve ameliyat sonrası süreçte hastayı morartmaması (bildiğim kadarıyla revizyon hastalarına da kapalı teknik uyguluyor)
Aslında konu başlığı altında bir çok hastasının albümü var. özellikle dilemgiz, kaçakgirl, nanikatak , zynpp in albümlerine bakabilirsin
Şimdi öncelikle şunu söyleyeyim , barış çakıra git diye söylemiyorum sakın yanlış anlaşılmasın, ama doktorunu iyi seç canım ve şehir doktor seçimini etkileyen bir kriter olmasın, ucunda tekrar mutsuz olmak var , sonuçta bu burnu ömür boyu taşıyoruz. Sen yine ankaradasın, bu ameliyatı olmak için elazığdan gelenler biliyorum, hatta ingiltereden, almanyadan gelenler biliyorum.
MAddi mevzulara gelince barış beyin şu an fiyatı 5000 tl ama ocaktan sonra artacakmış, zaten şu an aralık ayı komple doludur.
Eğer beğendiğin doktoun ücreti bütçeni aşarsa o parayı biriktirmek için birazcık daha beklemek gerekir bence
revizyon hastaları konusunda fazla bilgim yok ama görüşmeye gidersen çok çok resim görme şansın olur, görüşmeden sakın doktora karar verme canım![]()
Haklısın cnm birde revizyon olunca iki katı titizlenmek şart. Burda bir doktorla görüşcem ( serdar öztürk ) onu da çok methettiler. Özellikle revizyon için. Sadace bir foto gördüm o da çok başarılydı. Ama tabi başka fotolarda görmek lazım. Barış Çakır'ıda listeye ekledim. Dediğin gibi insanlar yutdışından gelip ameliyat oluyor. Eğer Ankara içime sinmezse para biriktirip İstanbul'u göze almak şart. Ben burda başarılı sonuçlar alan arkadaşları
görünce kendime olmuş gibi seviniyorum. O yüzden nazarım değmez merak etmeyin