burnumun üst kısmındaki kemiğin kalın olması

Teşekkür ederim canım =) Darısı senin ve diğer arkadaşların başına inşallah.
Barış beyin en önemli özelliği çok doğal ve yüze uyumlu bir burun yapması.
Ayrıca kapalı teknik uygulaması ve ameliyat sonrası süreçte hastayı morartmaması (bildiğim kadarıyla revizyon hastalarına da kapalı teknik uyguluyor)
Aslında konu başlığı altında bir çok hastasının albümü var. özellikle dilemgiz, kaçakgirl, nanikatak , zynpp in albümlerine bakabilirsin
Şimdi öncelikle şunu söyleyeyim , barış çakıra git diye söylemiyorum sakın yanlış anlaşılmasın, ama doktorunu iyi seç canım ve şehir doktor seçimini etkileyen bir kriter olmasın, ucunda tekrar mutsuz olmak var , sonuçta bu burnu ömür boyu taşıyoruz. Sen yine ankaradasın, bu ameliyatı olmak için elazığdan gelenler biliyorum, hatta ingiltereden, almanyadan gelenler biliyorum.
MAddi mevzulara gelince barış beyin şu an fiyatı 5000 tl ama ocaktan sonra artacakmış, zaten şu an aralık ayı komple doludur.
Eğer beğendiğin doktoun ücreti bütçeni aşarsa o parayı biriktirmek için birazcık daha beklemek gerekir bence
revizyon hastaları konusunda fazla bilgim yok ama görüşmeye gidersen çok çok resim görme şansın olur, görüşmeden sakın doktora karar verme canım :16:

Haklısın cnm birde revizyon olunca iki katı titizlenmek şart. Burda bir doktorla görüşcem ( serdar öztürk ) onu da çok methettiler. Özellikle revizyon için. Sadace bir foto gördüm o da çok başarılydı. Ama tabi başka fotolarda görmek lazım. Barış Çakır'ıda listeye ekledim. Dediğin gibi insanlar yutdışından gelip ameliyat oluyor. Eğer Ankara içime sinmezse para biriktirip İstanbul'u göze almak şart. Ben burda başarılı sonuçlar alan arkadaşları
görünce kendime olmuş gibi seviniyorum. O yüzden nazarım değmez merak etmeyin :-)) Umarım herkes gönlüne göre sağlıklı ve güzel bir burna kavuşur. Teşekkürler cnm. Burnunu güle güle kullan :-))

Sadece inceltti mi yoksa burun ucuna filan başka işlemlerde yaptı mı? Ben çok kararsız kaldım bir sadece ucunu düzelttireyim diyorum. Kemiğe elletmeyim ama sonra narkozu yedikten sonra hepsi olsun diyorum. Ama eskisinden kötü olacak diyede korkuyorum. İlk ameliyatımda bu kadar kararsız değildim. Gittim ve oldum. Bu ikincii olunca daha bir kararsız kaldım. Çünkü hakkaten bozulan bir burnu düzeltmek çok zor.

ben anlamadım tam olarak nasıl oluyor ama sanırım dümdüz kavis olmayan, iki kaş arasının kalın ve dümdüz olmasından bahsediyorsunuz? ben aynen buna örnek bi buruna sahiptim, doktor o kalınlığı inceltti, önden kalas gibi olan burnum şimdi çok güzel ama iki kaşımın arasında hala şişlikler var gerçi 1 ay oldu ameliyat olalı. geçer inşalla. fotolarım albümünde var arkadaşlık teklifi yollayabilirsiniz

Sadece inceltti mi yoksa burun ucuna filan başka işlemlerde yaptı mı? Ben çok kararsız kaldım bir sadece ucunu düzelttireyim diyorum. Kemiğe elletmeyim ama sonra narkozu yedikten sonra hepsi olsun diyorum. Ama eskisinden kötü olacak diyede korkuyorum. İlk ameliyatımda bu kadar kararsız değildim. Gittim ve oldum. Bu ikincii olunca daha bir kararsız kaldım. Çünkü hakkaten bozulan bir burnu düzeltmek çok zor.

benim nerdeyse hiç kemerim yoktu, ilk başlarda burnumun ucunu düzelttirmek istedim ama gittiğim doktorlar orayı da inceltmesi gerektiğini söyledi hep. arkadaşlarım da burnumun ucunu değil hep o kalınlığın göze battığını söylüyordu. burun ucum da sorunluydu etli ve düşüktü biraz. ben pek dokunmaz zannetmiştim asıl kemiğe ama orayı da inceltmiş ve daha iyi olmuş açıkçası. ben komple ameliyat oldum yani. doktorum fuat yüksel, revizyon olan hastalarını da gördüm, başarılıydı, bence onu da düşünebilirsin. bi sorun yaşamadım ama şu an kaş aramda şişliğim var umarım geçer.

benim nerdeyse hiç kemerim yoktu, ilk başlarda burnumun ucunu düzelttirmek istedim ama gittiğim doktorlar orayı da inceltmesi gerektiğini söyledi hep. arkadaşlarım da burnumun ucunu değil hep o kalınlığın göze battığını söylüyordu. burun ucum da sorunluydu etli ve düşüktü biraz. ben pek dokunmaz zannetmiştim asıl kemiğe ama orayı da inceltmiş ve daha iyi olmuş açıkçası. ben komple ameliyat oldum yani. doktorum fuat yüksel, revizyon olan hastalarını da gördüm, başarılıydı, bence onu da düşünebilirsin. bi sorun yaşamadım ama şu an kaş aramda şişliğim var umarım geçer.[/QUOTE

Maşallah. Çok hoş olmuş. Ben böyle doğal burunlardan yanayım. Çok beğendim. Ama senin burnun çok sorunlu değilmiş zaten. Gördüğüm kadarıyla kemiğin çok düzgündü. Ucunu toplatmakla çok iyi etmişsin. İfade değişmiş resmen. Birde ben seni Prison Break dizisinde oynayan doktora benzettim ( Sara Tancredi ) :nazar: Fuat Özkan'ı da düşüneceğim ( liste giderek kabarıyor :-) Şişliğe gelince daha bir ay olmuş, kesinlikle iner.

aaa verite fuat özkan yazdım internette dr arıyorum :-)) Karşıma mazhar fuat özkan çıktı. Aaa dedim kendi kendime demek fuat özkan doktormuş oy oy oy.... Dr aramaktan beynim sulanmış gerçekten :52:

teşekkürler canım. fuat yüksel yanlış anlaşılma olmasın :))

bu arada bu kıza benzeten ikinci kişisin :P

Son düzenleme:
Ben de bir iki-üç ay içerisinde burun ameliyatı olmayı düşünüyorum...Çok araştırdım ama bir türlü karar veremiyorum..Karar vermek çok zor ve tamamen şans...Ata Uysal ile görüştüm..Açıkçası memnun kaldım bu görüşmeden ama yine de tamam işte bu diyemiyorum..Bir gün desem ertesi gün acaba oluyorum...Ama onep klinik merkezi türkiye'de bu konu üzerinde bir numara ve orada olmak dışında bi yer düşünemiyorum...Gidip ismini duymadıgım bir doktora emanet edemem...Bu konuda tecrübeli olanlarınızdan destek ve tAvsiye bekliyorum..Özellikle fotograflar çok yardımı olacaktır...

Ben 10 sene önce olmuştum İlk yapıldığında çok memnundum. Doğal bir burun oldu. Ama şimdi ucu düştü ve biraz eğri. Çok bir problemi yok aslında. Ameliyatlı olduğunu kimse anlamıyor. Yani benim çökme yada kemik eğriliği gibi bir problemim yok. Ucunu toplatsam sanki yeterli olacak. . Birde ben ameliyat olduğum yıllarda bırakın forumları, internet bile yoktu. Ne istediğimi bile anlatamamıştım. Ve ilk bulduğum dr a ameliyat olmuştum. Ama şansıma iyi bir doktordu ve absürt bir durum olmadı. Şimdi ona ameliyat olanların fotolarına bakıyorum çok başarılı. İstanbul'a taşınmamış olsaydı revizyonuda ona olurdum. Emre beyide çok duydum bence nasıl bir burun istediğini, kaygılarını anlatırsan iyi bir sonuca ulaşılır. Çok kaygılanmaya gerek yok yani.
Merhaba ne kadar sure ıcerısınde burnunuz tam olarak oturdu ve onu eskı burnunuz gıbı hıssetmeye başladınız?
Benım 3 ay oldu kalın ,oldukça sert ve eskısı gıbı esnek olmayan bır burnum var ozellıkle ucun cok sert ve şekılsız ne zaman tam anlamıyla yuze oturup butunleşiyor?

Görüştüğüm doktorlardan bırı burun kökuyle çok oynayamadılarını söylemişti. Yani olması gerekenden fazla oyulursa zamanla çökme olabılırmış. Eğer alnıma yağ enjeksyonu yapılırsa o oyukluk sağlanbilirmiş falan fila nki benim burun kökum oldukça ince. Bence doktoruna ne oranda ınceltebılecğini sor yoksa hıç doğal durmuyor...

Back
X