O ozgec33 Guru Kayıtlı Üye 24 Kasım 2013 144 12 298 35 İçel Mersin Pazar 23:05 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgec33 #1 Burnumun üzerine telefonumu düşürdüm çok sert 50. Günüm bişe olur mu çok korkuyorum
H hayattankareler Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Aralık 2025 31 9 1 Pazar 23:06 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgec33 #2 ozgec33 .!.: Burnumun üzerine telefonumu düşürdüm çok sert 50. Günüm bişe olur mu çok korkuyorum Genişletmek için tıkla... Bu konuyu doktoruna danışarak daha iyi yapman nasıl olabilir?
ozgec33 .!.: Burnumun üzerine telefonumu düşürdüm çok sert 50. Günüm bişe olur mu çok korkuyorum Genişletmek için tıkla... Bu konuyu doktoruna danışarak daha iyi yapman nasıl olabilir?
O ozgec33 Guru Kayıtlı Üye 24 Kasım 2013 144 12 298 35 İçel Mersin Pazar 23:08 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgec33 #3 hayattankareler .!.: Bu konuyu doktoruna danışarak daha iyi yapman nasıl olabilir? Genişletmek için tıkla... Çok kötüyüm çok korkuyorum az önce oldu bişe olur mu
hayattankareler .!.: Bu konuyu doktoruna danışarak daha iyi yapman nasıl olabilir? Genişletmek için tıkla... Çok kötüyüm çok korkuyorum az önce oldu bişe olur mu
simlumina Biran🪽🕊️ Kayıtlı Üye 14 Aralık 2024 4.807 En iyi cevaplar 1 5.409 73 32 Pazar 23:08 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgec33 #4 Ya malesef ben bunu yaşadım ve bir tarafında kemiğimin kalıcı bir ödem kaldı azıcık. Hemen soğuk kompres uygulayın
Ya malesef ben bunu yaşadım ve bir tarafında kemiğimin kalıcı bir ödem kaldı azıcık. Hemen soğuk kompres uygulayın
H hayattankareler Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Aralık 2025 31 9 1 Pazar 23:09 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgec33 #5 ozgec33 .!.: Çok kötüyüm çok korkuyorum az önce oldu bişe olur mu Genişletmek için tıkla... Muayene olduğun doktorun sana en iyi bilgi verecek olandır
ozgec33 .!.: Çok kötüyüm çok korkuyorum az önce oldu bişe olur mu Genişletmek için tıkla... Muayene olduğun doktorun sana en iyi bilgi verecek olandır
O ozgec33 Guru Kayıtlı Üye 24 Kasım 2013 144 12 298 35 İçel Mersin Pazar 23:16 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgec33 #6 simlumina .!.: Ya malesef ben bunu yaşadım ve bir tarafında kemiğimin kalıcı bir ödem kaldı azıcık. Hemen soğuk kompres uygulayın Genişletmek için tıkla... Ağrı o an oldu şuan ağrım yok soğuk uygulama yapayim mi
simlumina .!.: Ya malesef ben bunu yaşadım ve bir tarafında kemiğimin kalıcı bir ödem kaldı azıcık. Hemen soğuk kompres uygulayın Genişletmek için tıkla... Ağrı o an oldu şuan ağrım yok soğuk uygulama yapayim mi
O ozgec33 Guru Kayıtlı Üye 24 Kasım 2013 144 12 298 35 İçel Mersin Pazar 23:16 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgec33 #7 hayattankareler .!.: Muayene olduğun doktorun sana en iyi bilgi verecek olandır Genişletmek için tıkla... Sabah ilk işim doktora gitmek olacak ama ben sabaha kadar nasıl dayancammm
hayattankareler .!.: Muayene olduğun doktorun sana en iyi bilgi verecek olandır Genişletmek için tıkla... Sabah ilk işim doktora gitmek olacak ama ben sabaha kadar nasıl dayancammm