burnun belirgin olmaması

queenkunta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2018
59
138
93
merhaba. ben 25 haziranda burnumu yaptırdım, daha dün alçılarım çıktı. dün de burnum çok şişti ama şimdi uyanınca sanki burun yerine iki tane burun deliği var gibi. nasıl açıklayacağım bilmiyorum ama burun ucunun nere olduğu bile belirgin değil. bu şişmeden dolayı mı oluyor? ne kadar sürede burun belirginleşmeye başlıyor?

ucu ve sırtı olması gereken yerler neresi anlayamıyorum bile.

Eklentiler

• nose1.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 137
Burun ucunuz belirgin, parlıyor aslında.. Belki başka açıdan değişiktir ama bana normal geldi. Yani yeni ameliyat olmuş bir burnun alabileceği şekilde şu an. Ödemini attıkça 1-1.5 aya daha belirgin olur.

Merhabalar. Ben ne demek istediğinizi çok iyi anladım. Ama henüz o kadar yeniki burnunuz yani şuan için hiçbir şekil beklemeyin. Ben 1.5 sene önce ameliyat olmuştum ve ilk 3 ayım zehir olmuştu. Yüzümde burun yerine koca bir şişlik ve iki acayip delik vardı. Eyvah dedim olmadı bu burun. Ama doktorumu dinledim ve sabrettim. Şuan o günlerime çok yanıyorum. Boşu boşuna yıpratmışım kendimi. Şükür doktorumun dediği gibi 6. Aydan sonra şekillenmeye başladı burnum ve şuan çok memnunum. Size ilk günlerimin fotoğrafını göndereceğim. Sizin burnunuz benimkinden daha iyi şu haliyle. Birde son halini gönderiyorum. Bakın aradaki farka ve içiniz rahat etsinGerçekten bu ameliyat uzun bir süreç ve sabır istiyor. Bunu bilin ve umutsuzluğa kapılmayın. Sevgiler

Ameliyattan 15 gün sonraki burnumun olmayan şekliNe ararsan var. Ödem şişlik belirsizlik asimetri. Ama sonrasını yüklüyorum şimdi

Bana da göndeirr misiniz?

Ahmet alp e olmadim ama yaptigi burunlar cok.hos Lady Mary bacimda ona oldu onun ki de harika ,ya tabi benim ki de harika :) sevgili drum Murat sarı ya selam ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…