• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burnun dogal yapısı bozulmadan çıkıntı duzeltilebilir mi?

NiSapr

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2009
27
0
286
Antalya
doktor bey merhaba burnum kemikli ve ucu geniş ancak beni ucu rahatsız etmiyor beni tek rahatsız eden sey burnumdaki cıkıntı bu yuzden ameliyat olmak istiyorum ancak burun ameliyatlarında kemigin kırılmasından dolayı falan biraz korkuyorum yanaklarım belirgin ufacık bir burun istemiyorum ben estetikliyim diye bagıran bir burun hiç istemiyorum ayrıca revizyon ameliyatlarını burundaki cökmeleri gördükce yuzumun ifadesinin bozulmasından cok cekiniyorum sadece kemigimin alınmasını istiyorum acaba rinoplasti ile bu işlem mümkün mü kısaca burnun dogal yapısı bozulmadan kemigini aldırabilir miyim?

Merhaba,

Oradaki kemiğin alınması demek o kemiğin kırılması veya duruma göre törpülenmesini gerektirir. Ayrıca iyi yapılmış bir burunda içten ( ör. kemiklerle ilgili veya genetik bir hastalık) veya dıştan (travmatik nedenler) bir etki olmadığı sürece çökme olmaz. Yüzünüze en uygun burnu 3 boyutlu çalışma ile ölçümler yapılarak planlanır.

Back