Burnun enden daraltılması

Selma

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2007
290
18
118
41
Kocaeli
Burnu enden daraltmak hakkında bilgisi olan varmı? kemikmi kırılıyor, kemikmi çıkarılıyor?
doktorlar tarafından pek tercih edilmiyor sanırım
kkda resimlerde gördüğümüz pekçok arkadaşın estetikli burunlarının enden daraltılsaydı şuanki görüntüsü daha hoş olurdu diye düşünüyorum, burun daraltılması konusunda fikirlerinizi bekliyorum

Muhtemelen kemik kırılıyor ya da törpüleniyordur ama genişletme kadar zorolduğunu zannetmiyorum, benimkini genişletmişler nasıl yaptılar halen anlamış değilim, nazal çatıda daralma ve deviasyon vardı bende genişletmişler ya da belkide şişliklerden bana öyle geliyordur. Ama bence genişletme kadar zor olmamalı, doktorlar tarafından tercih edilmiyorsa eminim mantıklı bir açıklaması vardır aklinialirimsmile

canım bırde sole bı durum var
şişken cekılen fotolar
normal halınden daha enli cıkıyor burunlar oyle bırseyde olabılır
yanı 6 ay yada 1 yıl sonra daha ınceldıgınde ıdeal oluyor olabılır

canım bırde sole bı durum var
şişken cekılen fotolar
normal halınden daha enli cıkıyor burunlar oyle bırseyde olabılır
yanı 6 ay yada 1 yıl sonra daha ınceldıgınde ıdeal oluyor olabılır

Muhtemelen öyledir canım, dün bir başlıkta gördüm 3 ay olmuş burnunu yaptıralı memnun değilmiş, hatta revizyonu düşünüyomuş sonra aradan bir yıl geçmiş başlığına yazmış, yeni resimler de koymuş 3 aylıkla 1 yıllık arasında dağlar kadar fark var özellikle orta hatta, çoğunun şiş olduğu zaten belli oluyor, şiş bir burun geniş de durur, asimetrik de durur bu gayet doğal, ama zaten fazla dar bir burunda nefes almakta problem yaratır

Back
X