Estetik olmak istediğim burnum

bence burnun gayette güzel
estetige hic gerek yok
bosu bosuna o kadar SIKINTIYA girmene degmez be cnm
ama tabi insan bunu takinti haline getirirse, kim ne derse desin dinlemiyo:)

Bence burnunuz gayet iyi haa tamamen yüzünüzle uyumu nasıl bilmiyorum, benim burnumda önden fena değil ama yandan şarkıcı Çelik'in burnuna benziyor, hiç bir oyuntu yok direkt iniyor, buna rağmen ben yine yaptırmayı düşünmezdim ama cidden artık rahat nefes almak istiyorum, ne uyuduğumu anlıyorum ne uyanıklığımı sürekli ağzımdan nefes alıyorum, sürekli hiç kesilmeyen bir geniz akıntım var ve faranjit oluyorum, kışın olduğum sinüzitin haddi hesabı yok, burun kanatlarım çok yapışık ve gergin bazen normal burunlar nasıldır diye parmaklarımla burun kanatlarımı açıp nefes alıyorum ne güzel bişey diyorum burundan nefes almak, ama sürekli elim burnumda dolaşamam ki :PPP birbuçuk ay içerisinde septorinoplasti ameliyatı olacağım, çok tırsıyorum ameliyat sonrasında bugünlerimi ararsam diye :(

yaa tamamen aynı durumdayız,içimi okumuşsun gibi. rahat nefes almak nasıl bi şey diye ben de burun kanatlarımı acıp nefes almaya calısıyorum. agzımdan nefes aldığım için sürekli rahatsızlanıyorum, geniz akıntısı desen her sabah kusturuyo. iki gündür grip ve sinüzit yatıyorum evde. bide işteyken baş ağrısından ve burun kemiği üzerinde yumruk yemişim gibi olan sızlama ve agrılardan kendimi işe veremiyorummafoldumben

Aslına bakarsanız allerjikrinit im aynı zamanda bunun için tedavi gördüm yıllarca. Hatta sinüzite çevirmiş olmasından da korkuyorum çünkü saçım ıslak oldugunda dus aldıgımda vs inanılmaz bi baş ağrısı yaşıyorum ve cogu zaman uyurken burnum tıkanıyor ağzımla nefes almam gerekiyor burun deliklerim açıkta olmasına rağmen ve sabahları sanırım buna bağlı bi baş ağrısıyla uyanıyorum. Estetik olmak istiyorum aynı zamanda bu sorunumun ameliyatla halledebilecek bi durumu varmıdır merak ediyorum kızlar.

bence istediğin şekli verdirebilirsin çokbişi yapmasına gerek yok doktorun cnk burnunun bişii yok cidden

bence yandan hoş duruyor dudağın felanda yandan hoş.burnun kalkık zaten..fotoğraf çekilirkende hafif sağa veya sola dön kaydirigubbakcemile5 yani yanlardan daraltılabiliyor mu bilmiyorumm sadece kemer olsa neyse.. ama fotoğraflarda hoş duruyor.. yaptrmaya çok çok kararlıysan en iyi doktora git sonra eski halini aramayerimseniben ameliyatıda çok kolay sanma insan yaşayınca anlıyor ancakaydirigubbakcemile5

benim burnumun sıkıntısı önden görünüşüydü heralde o yüzden benim için kötü burun tanımı önden top gibi duran burunlar.. kemerler o kadar sıkıntılı gelmiyo bana.(:

güzel sözleriniz için hepinize çok teşekkür ederim, yüzümün tamamını koymayıp sadece burnumu koyduğum için tek başına değerlendiriyosunuz, şımarıklık yapıomuş gibi görünmiyim size burnumun ön görüntüsü tam tarif ettiğim gibi adeta topan patlıcan :D özellikle flaşlı resimlerde üst kemiklerim yanlara doğru çok çıkık duruyor, yandan ameliyatı gerektiricek kadar göze batan bi durum yok haklısınız.

xeynus sen ameliyat oldunmu? önden görünüş için olmuşsun sanırım değilmi, peki memnunmusun şimdi hangi doktora yaptırdın ve kimlerle görüştün rica etsem biraz bilgi verebilrmisin bana?

:S Sen bu burunu düzelttirmeyi düşünüyorsan, ben doğrudan atayım kendimi pencereden:S Kocaman, kemerli bir burnum ve mükemmel bir septum deviasyonum olmasına rağmen, hala ameliyata karar verebilmiş değilim. Bence seni rahatsız eden yerleri küçük makyaj hileleriyle kapatabilirsin, hem zahmetsiz, hem acısız;)

güzel sözleriniz için hepinize çok teşekkür ederim, yüzümün tamamını koymayıp sadece burnumu koyduğum için tek başına değerlendiriyosunuz, şımarıklık yapıomuş gibi görünmiyim size burnumun ön görüntüsü tam tarif ettiğim gibi adeta topan patlıcan :D özellikle flaşlı resimlerde üst kemiklerim yanlara doğru çok çıkık duruyor, yandan ameliyatı gerektiricek kadar göze batan bi durum yok haklısınız.

xeynus sen ameliyat oldunmu? önden görünüş için olmuşsun sanırım değilmi, peki memnunmusun şimdi hangi doktora yaptırdın ve kimlerle görüştün rica etsem biraz bilgi verebilrmisin bana?

25 gün oldu ameliyat olalı. önden bayağı düzeldi ama biraz daha inse daha çok hoşuma gidecek. barış çakır'a olmuştum fotolarımı ekledim görebilirsin eski halini de ordan.

shmarick hiç abartılmaması gereken bi ameliyat gerçekten sadece iyi araştırmak çok uzmanla görüşmek tecrübeleri dinlemek lazım, en kısa zamanda kararını ver sağlık sorunu yaşıomuşsun hem hepsinden önemli bu.
xeynus gerçekten önden çok düzgün bir burun yapmış doktorun burun ucunun kaldırılmak dısında böyle muntazam küçültülmesi ve üst kemiklerini yanlardan törpülemesi gerçekten çok güzel işte aynen bu işlemleri istiyorum ben de :) bu çok iyi bi referans oldu

shmarick hiç abartılmaması gereken bi ameliyat gerçekten sadece iyi araştırmak çok uzmanla görüşmek tecrübeleri dinlemek lazım, en kısa zamanda kararını ver sağlık sorunu yaşıomuşsun hem hepsinden önemli bu.
xeynus gerçekten önden çok düzgün bir burun yapmış doktorun burun ucunun kaldırılmak dısında böyle muntazam küçültülmesi ve üst kemiklerini yanlardan törpülemesi gerçekten çok güzel işte aynen bu işlemleri istiyorum ben de :) bu çok iyi bi referans oldu

canim nemin resimlerine baktiysan onun burnununda ust kismini doktoru cok iyi sekillendirmis.ben de hala arastrma safasindayim.bu yaz bir doktorla gorusmustum yandaki kemikleri torpuleme yapmiyolar canim kirip yeniden kaynamasi icin daha yakina tutturup aliciya aliyoar....

teşekkürler canım yorumun için. (: gerçekten bayağı değiştirdi doktorum burnumu. yardımcı olabildiğime sevindim.

canim nemin resimlerine baktiysan onun burnununda ust kismini doktoru cok iyi sekillendirmis.ben de hala arastrma safasindayim.bu yaz bir doktorla gorusmustum yandaki kemikleri torpuleme yapmiyolar canim kirip yeniden kaynamasi icin daha yakina tutturup aliciya aliyoar....

Yandaki kemikleri kırıyolar demek bunu bilmiodum nasıl düzgün bi şekil veriyolar acaba. Sanırım direk dümdüz inmek zorunda burun bu durumda, mesela önden bakınca bazı burunlar bi yerde incelir sonra uçlara doğru genişler, bu şekil estetikle elde edilebilirmi mesela? Bide açık ameliyat kapalı ameliyat durumu var sanırım bizim gibi önden görüntüsüyle sorunu olanlar yan kemiklerle daraltma yaptıracaklar açık ameliyat düşünmek zorunda acaba iz kalırmı.

Back
X