burnun kalkıklığındaki değişim

evet canım bende deviasyon var burun ıcınde saga dogru egrılık var su anda hıc nefes alamıyorumm...estetık ısını konustuk doktorla asla kalkık ıstemıyorum dedımmm..bana gosterdı pcde nasıl olacagını ama sımdı ıcıme kurt dustu acaba domuzcuk gıbı olur muyum..ayyy ınss yarınn guzel gecer amelıyatım....

olmazsın o zaman.

Sonunda bu Sabah ameliyatimi oldum:) agri sizi az denecek kadar az hafif kanamam var sadece.INS olacak arkadaslarinda cok guzel gecer ameliyatlari.

amelyat olan arkadaşlara şunu da sormak istiyorum ben. 1. aydan sonra burun şekli çok değişiyor mu? yani tabii ki değişiklik oluyordur da yabancıların farkedebileceği kadar mı yoksa sadece kişi kendisi mi anlayabilir?

evet daha önce şişlikler olduğu için burun daha kalkıkmış gibi duruyor şişlikler inincede düşümüş gibi geliyor...benim 3 aydan sonra hafif bir düşme oldu şahsen..ilk zamnlardaki fotolarıma bakıyorumda daha bir kalkık duruyor..

ya ben böyle kalkık burun istememiştimki...ameliyat olalı 25 gün oldu.umarım burun ucum biraz düşeryani düşer dimiii ?

tabiki düsecek hatta keske bıraz daha kalkık kalsaydı dıyeceksın ben sahsen su an oyleyım hıc kalkıklık yok tamamen düştü sankı ucu 4.ayımdayım 2.aydan sonra yavas yavas indi kalkıkklıkk :((

cnm saol ya içime su serptin :) ya çünkü bnm eski burun ucum hafif düşüktü.şimdi burun deliklerim gözüküyo karşıdan bakınca böyle bi kalkık burun oldu.görenler nekadar deişmişsin diyolar.moralim bozuluyo bnmde çok bi deişiklik istemedim halbuki.

cnm saol ya içime su serptin :) ya çünkü bnm eski burun ucum hafif düşüktü.şimdi burun deliklerim gözüküyo karşıdan bakınca böyle bi kalkık burun oldu.görenler nekadar deişmişsin diyolar.moralim bozuluyo bnmde çok bi deişiklik istemedim halbuki.

bende bu tuhaf kalkıklık düzelir diye umut edenlerdenim. inşallah boşuna beklemeyiz 6 ay sonra dedikleri gibi normale döner :S

hepsi şişlikten indikçe ne kadar güzelleşmissin diecekler tabı kıskananlar hariç :D

Selam kızlar..Bugün ameliyatımın 5.günü..Ve tek sorunum burnum ile dudağım arasında nerden baksanız 2 parmak mesafe var..Ve moraalim acaip bozulmuş durumda.:(
Bu mesafe hep böylemi kalacak lütfen yardımcı olurmusunuz kızlar...Bööle kalsın istemiyorum..

Selam kızlar..Bugün ameliyatımın 5.günü..Ve tek sorunum burnum ile dudağım arasında nerden baksanız 2 parmak mesafe var..Ve moraalim acaip bozulmuş durumda.:(
Bu mesafe hep böylemi kalacak lütfen yardımcı olurmusunuz kızlar...Bööle kalsın istemiyorum..
ödemden canım merak etme tabi ki öyle kalmayacak geçmiş olsun.

Henüz çok erken , çok yeni şişliklerin yoğun biraz zman geçmesi lazım cnm. benim 1.5 ay oldu hala şişlikler var.

Back
X