burnun şiş olduğunu nasıl anlıyorsunuz? (resimli)

queenkunta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2018
59
138
93
garip bir soru gibi gelebilir ama forumda çok görüyorum "burnum hala şiş" "burnunun şiş olduğu çok belli" tarzı yorumları 😃
kalın deriliyim 3. haftamdayım ama sanki benimki hep böyle kalacakmış gibi geliyor, nasıl anlıyorsunuz şiş olup olmadığını?
geçen de birisi "eski burnun önceden önden daha kibar duruyordu" dedi moralim bozuldu. oysa önceden burnum çok büyüktü. yani şiş bile olsa daha büyük göründüğünden inince eski boyutunda olur gibi geldi

ilk fotoğraf öncesi

Eklentiler

• burun1.webp
    burun1.webp
    25 KB · Görüntüleme: 179
  • burun2.webp
    burun2.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 179
Bana doktorum bacak ve diz örneğini vermişti. Şimdi böyle 6 ay sonra böyle olacak dedi. Elinize sert gibi geliyor ama zamanla yumuşuyor. Sizinki de gerçekten şiş. Daha 3 hafta normal 😊

Benim de kalın derili, doktorum çok şiş iner daha dedi ama sanki inse de çok küçülmeyecekmiş gibi geliyor. Aynı dertten muzdaribim ben de

Bana doktorum bacak ve diz örneğini vermişti. Şimdi böyle 6 ay sonra böyle olacak dedi. Elinize sert gibi geliyor ama zamanla yumuşuyor. Sizinki de gerçekten şiş. Daha 3 hafta normal 😊
teşekkür ederim biraz rahatladım ❣️ sizin ne kadar oldu ameliyat olalı?

Benim de kalın derili, doktorum çok şiş iner daha dedi ama sanki inse de çok küçülmeyecekmiş gibi geliyor. Aynı dertten muzdaribim ben de
çok zor bu dönem, millet ne kadar dese de inanası gelmiyor insanın 😂

Vallahi myle, bakıp bakıp daha ne kadar küçülebilir ki diyorum. Sürekli fotoğraf çekiyorum ileride karşılaştırıcam.

Burun kontoru belirginlesince inmis olucak ,suan hatlar belirsiz ,yanlar sirt ;) bana bi iki beden kuculecek dedi hakliymis ,en son findik burun olmussun demisti :) daha da iniyor sukur

Burun kontoru belirginlesince inmis olucak ,suan hatlar belirsiz ,yanlar sirt :KK66: bana bi iki beden kuculecek dedi hakliymis ,en son findik burun olmussun demisti :) daha da iniyor sukur
Ne kadar umut vaadeden bir mesaj bu böyle,vallahi inanmak istiyorum. Benim 17.günüm şu an burnuma dokunsam hala sızlıyor. Ödemden diye tahmin ediyorum.

Benim de çok yeni 22. günüm bugün 😊
hayırlı olsun burnunuz 😊 umarım güzelce iyileşir
Burun kontoru belirginlesince inmis olucak ,suan hatlar belirsiz ,yanlar sirt :KK66: bana bi iki beden kuculecek dedi hakliymis ,en son findik burun olmussun demisti :) daha da iniyor sukur
içime soğuk su serptiniz demek öyle anlaşılıyormuş :) benimki bir tık küçülse razıyım iki beden mi 😊 teşekkürler

Bilmiyorum ama bende hiç küçülmeyecek böyle kalacakmış gibi geliyor. Şuan ne kavis ne hatlar hiç bello değil gören herkes çok beğeniyor ama bana hala çok büyük geliyor.

Bilmiyorum ama bende hiç küçülmeyecek böyle kalacakmış gibi geliyor. Şuan ne kavis ne hatlar hiç bello değil gören herkes çok beğeniyor ama bana hala çok büyük geliyor.
bugün yabancı bir kadının 1 aylık ve 6 aylık burnunun videolarını izledim belki bize umut olur diye ss aldım burnunun iki halini de, umarım rahatlarsınız siz de benim gibi 😁
swelling1.webp
swelling2.webp

Ne kadar umut vaadeden bir mesaj bu böyle,vallahi inanmak istiyorum. Benim 17.günüm şu an burnuma dokunsam hala sızlıyor. Ödemden diye tahmin ediyorum.
elbette oyle cok cok erken kaygilanmak icin inanki , benim de hassas 5 ay oldu ,hemen gecmez ki.Sabir lazim biraz duzelicek zamanla.
hayırlı olsun burnunuz 😊 umarım güzelce iyileşir

içime soğuk su serptiniz demek öyle anlaşılıyormuş :) benimki bir tık küçülse razıyım iki beden mi 😊 teşekkürler
tesekkur ederim ♡ tabii ki foto cekmeyi ya da aynaya bakmayi birakin ay ve hafta seklinde olabilir farki anlarsiniz

bugün yabancı bir kadının 1 aylık ve 6 aylık burnunun videolarını izledim belki bize umut olur diye ss aldım burnunun iki halini de, umarım rahatlarsınız siz de benim gibi 😁
Eki Görüntüle 2290589 Eki Görüntüle 2290590
Çok teşekkür ederim 😍 boyle okuyunca gerçekten içime su serpiliyor umarım burunlarımız buruncuk şekline dönüşür. Şuna dikkat ettim eger aynaya bakmazsam çok çok mutluyum aynayi elime alıp şurası burası dersem mutsuzluktan baska bir sey degil. Benim doktorum ameliyata girmeden tek.tek anlattı ilk 6 ay ayna elinizde yaşarsanız mutsuz olursunuz çünkü ödemlerden dolayı burnunuz şişebilir size yamuk gelebilir endişelenmeyin. Ozamab kolay tabi demesi tabi hocam hepsini araştırdık dedik ama gelde şimdiki halime bak :halay::halay:

elbette oyle cok cok erken kaygilanmak icin inanki , benim de hassas 5 ay oldu ,hemen gecmez ki.Sabir lazim biraz duzelicek zamanla.
tesekkur ederim ♡ tabii ki foto cekmeyi ya da aynaya bakmayi birakin ay ve hafta seklinde olabilir farki anlarsiniz
Dediğiniz çok doğru benim psikoloji alt üst ayna rlimde yaşarsam. Oğlum var bugün onunla ilgilenmemişim doğru düzgün 😣

Dediğiniz çok doğru benim psikoloji alt üst ayna rlimde yaşarsam. Oğlum var bugün onunla ilgilenmemişim doğru düzgün 😣
Aman aman yapmayin benimde var iki tane tek eylemim burnumu korumak onlardan :) bakmiyorum hic aynaya mutluyuz suan.Ilk zamanlar olur oyle heyecan stres karisik ,o da geciyo ,suan eski burnumu yadirgar oldum sanki hep boyleymisim

Aman aman yapmayin benimde var iki tane tek eylemim burnumu korumak onlardan :) bakmiyorum hic aynaya mutluyuz suan.Ilk zamanlar olur oyle heyecan stres karisik ,o da geciyo ,suan eski burnumu yadirgar oldum sanki hep boyleymisim
Çok haklısınız bugün kalktım masajımı yaptım burnumu yıkadım aynaha bidaha hiç bakmadım ve şuan kendimi çok iyi hissediyorum 😍😍

Back
X