Burnun tekrar incelmesi icin kaburgami sart?

sanane0025

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2015
851
88
98
merhaba kizlar

burun incelmesi icin kaburga kıkırdagimi sart ??
suan gözümde hala önden kalın 10 ay gecti hic degismiyor burnum
2. Ameliyata kaburga kıkırdaklami inceltildi tekrar burnunuz?

İşte ben de bundan korkuyorum. :( Hiç mi incelmedi burnunuz 10 ayda? :( Benim burnumun alt kısmına dokunulmadı orası küçük ve dar. Ama üst kısımdan kemer alındı ve şu an orası o kadar geniş ki resmen alt kısımla orantısız bir halde. :( Normalde alt kısmın üst kısma göre geniş olması gerekir. Şu an avatar gibiyim resmen. 12.gün bitti ama dokununca şişlik yerine kemik var gene kafayı yemeye başlıyorum sanırım :(

İşte ben de bundan korkuyorum. :KK43: Hiç mi incelmedi burnunuz 10 ayda? :KK43: Benim burnumun alt kısmına dokunulmadı orası küçük ve dar. Ama üst kısımdan kemer alındı ve şu an orası o kadar geniş ki resmen alt kısımla orantısız bir halde. :KK43: Normalde alt kısmın üst kısma göre geniş olması gerekir. Şu an avatar gibiyim resmen. 12.gün bitti ama dokununca şişlik yerine kemik var gene kafayı yemeye başlıyorum sanırım :KK43:

kas arasi incelemedi.. uc tarafi ince ...

Ya kizlar kas arasi bende genis daraltinca göz kemiktemi ortaya cikiyor bunu bir söyliyin sizdede öyle bisi oldumu? Benim kas arasi genis göz kemik tarafi sis incelmesini istiyom göz kemikemi bagli burun bunu bi söyliyin

Back
X