burnunda kemik eğriliği olanlar???

vesper

Guru
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2009
112
9
296
Selam arkadaşlar... Sitede burun ameliyatıyla ilgili yorumları okuyordum da en sonunda direk buraya yazmaya karar verdim, tek tek mesaj aramaktansa sadece benim durumumda olanlardan tavsiye almak daha iyi olabilir =)

Benim çocukken burnum gayet normaldi ama şimdi burun kemiğimde sağa kayma var. Bu tür ameliyatları genelde kulak-burun-boğaz cılar yapıyormuş diye duymuştum. Aslında istediğim extradan bi estetik ameliyatı değil, sadece yamukluk düzeltilsin yeter, burun kemiğinde eğrilik olup düzelttirenler bu konudaki deneyimlerini paylaşabilir mi? Hangi doktora ne kadar fiyata ameliyat olmuşlar ve memnuniyet durumu ne

Şimdiden çok teşekkürler

Mesajım geriye düşmüş ya :/ Arkadaşlar bu konuda yardım edebilecek olan var mı ?

Selam arkadaşlar... Sitede burun ameliyatıyla ilgili yorumları okuyordum da en sonunda direk buraya yazmaya karar verdim, tek tek mesaj aramaktansa sadece benim durumumda olanlardan tavsiye almak daha iyi olabilir =)

Benim çocukken burnum gayet normaldi ama şimdi burun kemiğimde sağa kayma var. Bu tür ameliyatları genelde kulak-burun-boğaz cılar yapıyormuş diye duymuştum. Aslında istediğim extradan bi estetik ameliyatı değil, sadece yamukluk düzeltilsin yeter, burun kemiğinde eğrilik olup düzelttirenler bu konudaki deneyimlerini paylaşabilir mi? Hangi doktora ne kadar fiyata ameliyat olmuşlar ve memnuniyet durumu ne

Şimdiden çok teşekkürler

bende o şekılde bır egrılık yoktu ama bıldıgım kadarıyla o egrılık tamamen gıderılemıyormuş, mınumum duzeye ındıriliyormuş, doktor da bunu amelıyat öncesınde söyluyormuş. bende o türden egrılık olmadıgından doktor bunun bir avantaj oldugunu söylemıştı, cunku düzeltılmesı daha zormuş onun normal bir kemere göre... moral bozmak amacım degıl, bil istedim... onun fıyatı da normal estetık fıyatı canım, doktoruna göre degısır. burnun eskısıne göre bayagı düzelmiş olur, memnun kalırsın.

Acıbadem Kadıköy hastanesinde Prof Özcan ÇAkmak var. KBB orijinli ama aynı zamanda yüz estetik cerrahı. Acayip güven veren bir doktor. Tamponsuz ameliyat sonrası geçirtiyor. Ben olduğum günden beri ona hasta gönderiyorum. 6 ayda bir botoxumu da onayaptırıyorum hatta, kimse botoxlu olduğuma inanmıyor. sitesini incele istersen xxxxx senin sıkıntına çare...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende burnumdam çok az nefes alıyorum diye kbb a gittim içten kemik eğriliği varmış semtoplasti yapabiliriz istersen dedi. İstemedim ama kuzenimde dıştan gözle görülen bi eğrilik vardı o ameliyat oldu estetikte yapabiliriz istersen demiş oda kabul etmiş ve sonuç çok kötüydü burnu şiş olarak kaldı kbb nin yaptığı estetikten ne olur yani. sonra tekrar estetik yaptırdı ama yine düzelmedi.

birazda şans işte..

Şimdiden çok teşekkürler

Merhaba Vesper,
Benimde burnum aynen senin anlattığın gibi, küçükken burnum böyle değildi ve kaydıraktan düşmüşüm sanırım ve burnum sağa doğru eğik biraz. İçten burun kemiğim kaymış çünkü. Benimde sağa doğru bir kayma mevcut. Hem şekil hemde nefes alma olarak büyük rahatsızlık duyuyorum. Kaç senedir olmak istiyorum fakat hep korktum. Ama şimdi artık yaptırmak istiyorum. Çünkü hem nefes alamıyorum hemde resimlerimde burnum ön profilden hoş çıkmıyor. İyi bir doktor araştırıyorum. Ben 4 doktor arasında kararsız kaldım.
Selçuk İnanlı, Naci Çelik, Emre İlhan ve Ercan Karacaoğlu. Bir türlü karar veremiyorum. Burun eğriliği olduğu için Semtoplasti ameliyatı olmamız gerekiyor. Yani kıkırdağın düzeltilmesi gerek. İki hafta sonra ameliyat olucam ama hangi doktor daha iyi olur karar veremiyorum ...:(((

Acıbadem Kadıköy hastanesinde Prof Özcan ÇAkmak var. KBB orijinli ama aynı zamanda yüz estetik cerrahı. Acayip güven veren bir doktor. Tamponsuz ameliyat sonrası geçirtiyor. Ben olduğum günden beri ona hasta gönderiyorum. 6 ayda bir botoxumu da onayaptırıyorum hatta, kimse botoxlu olduğuma inanmıyor. sitesini incele istersen xxxxx senin sıkıntına çare...

Merhaba engamzeli,
Ameliyat öncesi ve sonrası resimlerini bizimle paylaşabilir misin?
Tşk.

Engamzeli,

Birde rica etsem resimlerin dışında tavsiye etmiş olduğun Prof. Özcan Çakmak için ameliyat ücreti nedir öğrenebilir miyiz?

Teşekkürler.

kemik eğriliğini düzeltmek için ameliyat olan arkadaş kbb yamı olmuştu yoksa estetikçiyemi.

Öncelikle cevap veren bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim =)

bende o şekılde bır egrılık yoktu ama bıldıgım kadarıyla o egrılık tamamen gıderılemıyormuş, mınumum duzeye ındıriliyormuş, doktor da bunu amelıyat öncesınde söyluyormuş. bende o türden egrılık olmadıgından doktor bunun bir avantaj oldugunu söylemıştı, cunku düzeltılmesı daha zormuş onun normal bir kemere göre... moral bozmak amacım degıl, bil istedim... onun fıyatı da normal estetık fıyatı canım, doktoruna göre degısır. burnun eskısıne göre bayagı düzelmiş olur, memnun kalırsın.

Hadi ya, aslında benim çocukluk fotolarıma bakıyorum gayet normal burnum, tam olmasa da yne de düzelmesini istiyorum biraz. Acaba kemiğimi düzeltmek için kırmaları mı gerekiyor bir bilgin var mı ? :/

Merhaba Vesper,
Benimde burnum aynen senin anlattığın gibi, küçükken burnum böyle değildi ve kaydıraktan düşmüşüm sanırım ve burnum sağa doğru eğik biraz. İçten burun kemiğim kaymış çünkü. Benimde sağa doğru bir kayma mevcut. Hem şekil hemde nefes alma olarak büyük rahatsızlık duyuyorum. Kaç senedir olmak istiyorum fakat hep korktum. Ama şimdi artık yaptırmak istiyorum. Çünkü hem nefes alamıyorum hemde resimlerimde burnum ön profilden hoş çıkmıyor. İyi bir doktor araştırıyorum. Ben 4 doktor arasında kararsız kaldım.
Selçuk İnanlı, Naci Çelik, Emre İlhan ve Ercan Karacaoğlu. Bir türlü karar veremiyorum. Burun eğriliği olduğu için Semtoplasti ameliyatı olmamız gerekiyor. Yani kıkırdağın düzeltilmesi gerek. İki hafta sonra ameliyat olucam ama hangi doktor daha iyi olur karar veremiyorum ...:(((

LAdyfirst %100 aynı durumdayız. Benim de aynen resimlerde önden burnum pek hoş çıkmıyor ve nasıl ne şekilde oldu bilmiyorum ama ben de sağa kayma mevcut. Aynen ben de çok korkuyorum bir de moralimi bozanlar var burnun düşer, hiç bir zaman eskisi gibi olmaz, oturmaz, hem tekrar eski haline gelebilir gibi... BEn de karar veremedim iyi araştırmak lazım.

Sen hiç bir doktora gittin mi acaba burun kemiğimizin kırılması mı gerekiyor, benm sadece kıkırdak tarafında kayma var çünkü. Ne derece büyük bir ameliyat gerekir bilemiyorum. Sen doktorlarla hiç konuştun mu ne söylediler ve ameliyatın zorluk derecesi neymiş acaba?

olabıldıgınce düzelsın dıyorsan olur tabi cnm:) sadece kıkırdakta egrılık varsa sadece ona mudahale edılır herhalde, ben de tam bılemıyorum, doktora gıdıp muayene olursan o tam olarak nerede egrılık başladıgını ve hangı işlemlerın yapılacagını soyleyecektır sana zaten. Amelıyat olmak ıstedıgın ildekı bırkaç iyi doktoru belırleyıp yüzyüze görüşürsen kararın netleşir. Bende kemer vardı mesela ,herhalde kemık kırılmadı sadece törpü yapıldı, kemık kırma eskısı gıbı yapılmıyor galıba.

Bedede ayni sorun var artik kalinca öksürük nöbettlerim tutuyor agzimdan nefes aldigim icin ve gün icersinde cok halsiz kaliyorum sizdede ayni sorun varmi kizlar ve göz altlariniz morariyormu. ama KBB ciye olmayi düsünmüyorum amaliyat bir estetikci sanki daha basarili olacakmis gibi geliyor bana yapilmisken tam yapilsin ins.

ben de herhangi bir sorun yok nefes almayla ilgili falan... Sadece görüntü açısından istiyorum ve kbb doktoru da yeterli gelir diye düşündüm açıkçası bir de estetisyene verecek param yok öğrenciyim ve bütçem de sınırlı =) acaba Kbb de ne kadara halledebilirim bu işi :/

ben de herhangi bir sorun yok nefes almayla ilgili falan... Sadece görüntü açısından istiyorum ve kbb doktoru da yeterli gelir diye düşündüm açıkçası bir de estetisyene verecek param yok öğrenciyim ve bütçem de sınırlı =) acaba Kbb de ne kadara halledebilirim bu işi :/

eger ızmırdeysen ben 2000 e oldum kbb uzmanı kendını cok gelıstırmıs 2. ayım ve cookk memnunummm

cnm sen hangi şehirdesin bilmiyorum acıkçası yapılan yorumlarıda cok okumadım sadece actıgın başlık üzerine girdim ve sorduğun şeyi okudum aynı şey bende oldugu ve amelyat oldugum için cvp yazayım dedim :) bende de bunumda burun kemiğimde sağa doğru eğrilik vardı ben kbb ye gittim direk onun dışında ucundada düşüklük vardı uzundu biraz burnum kemik eğriligi için kbb bana amelyat dedi direk zaten amelyat olurken ekstradan sekliyle ilgili bi sorunum varsa onuda düzelteceklerini söylediler ben ısrarla seklini düzeltmeleri için ekstradan amelyata plastik cerrahının girip girmeyecegini sordum ve doktordan aldıgım tek cvp plastik cerrahı burnun sadece dışını bilir ve sadece dışıyla ilgilenir kbb doktoru hem içini hem dışını bilir dedi bana ve ben kbb ye amelyat oldum ve sonuçtan çok çok memnunum doktorumdan ayrıca memnun kaldım herkes burnumun cok dogal hatta estetikli oldugu belli olmuyor diye bayılıyo diyebilirim bunun dışında araştırma hastanelerinde eğer sağlık güvencende varsa beş kuruş ödemeden bitirirsin işini cnm heleki kemiğinde sorun oldugu için mecbur amelyat istendigi için hiçbi şekilde para vermezsin benim gibi....(bedavaya getirdim estetiğimide :)) herkes özel doktora kosuyor onların daha güzel yapcagını düşünerekten dünya para veriyorlar ama özel olup okadar parayı alıp amelyatın hakkını veremeyen doktorlarıda görüyoruz kısacası ben arastırma hastanesinde oldum kbb ye oldum doktorumdanda çok memnun kaldım burnumun tasarımını bile yaptırmadan geçtim amelyata iyiki o doktora gitmişim ellerine sağlık diyorum :) bu arada ben hatay antakyada prof.yaşar çokkesere yaptırdım amelyatımı ay ne çok konuştum ben yaa :) inşallah istedigin gibi bi doktor bulur amelyatını hayırlısıyla olursun

Son düzenleme:

yorumları okudumda şimdi dikkatimi cekti şu yorum... cnm bendede kemik eğriliği vardı fakat tamamen giderildi şimdi gayet düz duruyo kemigim.

Back
X