Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onu ziyarete gittiğim zaman bir gün kalabilmiştim ailem bilmiodu sorun çıkardı sabah dönmek zorunda kaldım. anlamadı anlamak istemedi çünkü aynı sabah evlilik teklif etcekmiş arkadaşlarıyla yemek hazırlamışlar yani ben öylece bıraktım ve üstüne yalnız kaldı. affetmedi uzun bir süre yeni yeni affedio ama bu sürede istanbulda olmam ona zor geliyor. o antalyada ben istanbulda. peşime adam takmıştı napıyo fln en son facebook olayım gece giriomuşum yani beni çok abartıyor. facebookumda ki tüm erkek arkadaşlarımı sildim. kimse kalmadı daha napsam bilmiyorum. facebook olayına zaten çok içerlemiş kullanmamı istemiyoo anladığm kadaryla. anlamadığm beni neyi olarak görüo ki bu kadar kısıtlıyo normal mi bu?? ve bu facebook olayına sinirlenmiş beni aramış benimde sınavım vardı telimi kapamıştım. halamın kızına dönmüş napıo orda filan demiş atşmışlar. sinirden kuzulkurt filan demiş( kaybetmek istemiyorum onu
![]()
ben kuzulkurt kısmını anlayamadım..ne demek canım o ?
Madem yapacağı evlilik teklifini bu kadar önemsiyordu, o zaman çok sağlam bir plan yapmalıydı bence.
İşi şansa bırakmamalıydı, her ihtimali düşünmeliydi...
Sen gideceğini söylememiş miydin?
Ya da o senin kalacağını mı sanıyordu?
Ortada bu kadar da abartılacak bir durum yok bence sonuçta nereden bileceksin içine mi doğacak.
Ben olsam kesin çıldırırdım.
Belli ki hevesi kursağında kalmış. :)
Tatlı bir dille gönlünü almayı dene ama baktın ki hala naza çekiyor bırak kendi haline.
kızlar gitmeye karar verdim biletimide alcam birazdan.sadece desteğe ihtiyacım var. gitsem mi? gitmesem mi?
böyle bi imkanın varsa tabiki git derim. sevginin peşinden git. sevgi kolay bulunmuyo. belliki kırılmış olabilir. git yanına özür dile seni seviyorum özledim de. eminim affetcektir uzakda oldugunuz için böle oluyo git bence.![]()