o zaman bende hemen banyo yapayım saçı kuafore yıkat yıkat nereye kadar :)
bekledıgın hata:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman bende hemen banyo yapayım saçı kuafore yıkat yıkat nereye kadar :)
ya arkadaşlarr biraz önce uğraşırken aklıma geldide ameliyat olanlar burunlarının içini nasıl temizliyolar acaba ben kurdanın ucuna pamuk takıyorum onuda zeytinyağına batıyorum ama yinede cok iyi temizleyemiyorum ıkınmak(sümkürmek)sakıncalı dedi doktor nasıl yapıyorsunuz acaba ?
doktor göstermıstı nasıl temızlenecegını bana. hazır kulak çöpüne okyanus suyu sıkıp temızlıyordum, bır de bır merhem vermıstı doktor, onu da aynı sekılde kulak çöpüne sürüp temızlıyordum. yıne de tam temızlenmıyor tabi, nazıkce cımbız kullanmaya başladım zaman gectıkce.
aslında hemen hemen aynı işlemleri yapıyormuşuz fakat bu okyanus suyu dediğiniz şey nedir ilk defa duyuyorum
eczanede satılıyor, sprey şeklınde satılandan alıyordum ben, deniz suyu da denıyor.
anladım teşekkürler. bi sorum daha olacak sizinde burnunuzun iiçinde et parcası gibi şeyler varmıydı ben pislik var sanıyorum fakat cıkartmaya calıştığımda sanki oraya burun kanatlarımın fazlalıklarını dikmişler giibi geliyoo cookk acemiyimm coookkkkk :))))))
evet vardı, cımbızla nazıkce cekebılırsın, pislik onlar:)
teşekkür ederim..:)
başka aklına takılan olursa sorabılırsın, iki ayı bıraz gectı ben amelıyat olalı. gecmış olsun.
benimki henüz 14 gün oldu fakat hala dikişlerim düşmedi burnumun alt dikişin yarası gecmedi göz altlarım hala mor ucu cok kalkık gibi duruyo umarımm şişliklerim inince bu kadar kalkık durmaz(
benimki henüz 14 gün oldu fakat hala dikişlerim düşmedi burnumun alt dikişin yarası gecmedi göz altlarım hala mor ucu cok kalkık gibi duruyo umarımm şişliklerim inince bu kadar kalkık durmaz(