Memnun musun yani?
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Güzel olmus önemli olan senin begenmen Zaten güle güle kullan :))
hangi doktora oldunuz acaba? ve fiyat söyleyebilirmisniz
güzel bi yüzün var ama burnun aşırı kalkık çok yeni olduğu için,senin en az 6-8 ay beklemen lazım oturması için
yanlış anlamanızı istemem ama burunda benmi yanlış görüyorum bilemiyorum ama kavis kesinlikle olmamış ve kavis üzeri biraz kesinkin bir şekilde düzlük var gb geldi şuan şişde olabilir yanlış anlamanızı istemem ama yapay geldi bana
Canim yorum yapin diye yüklüyorum sonucta yanlis anlamam :) kavis kesinlikle olmamis diyorsunda bnm ameliyat olmadgm dktrlar bile cok basarili olmus kavisi falan cok yerinde doktorn basariliymis dedi :)) yani ben cok memnnunum tam istedgm hbi kucuk kalkik. Elbette hala sislik var ödem var daha 1 aylik en az 6 ay diyorlar hadi bakalim :))
senin içine sinmesi önemli olan benim yorumum tabi ki 1 sene sonra çok daha güzel olacak eminim ..ömürlük olsun gülerek kullan canım
Valla dogruyu soylemek gerrkirse uzun ve yapay duruyo onceki halini bilmiyorum ama sen begendiysen onemli olan o
Tercih meselesi tabiki onceki burnuna bagli tabi bu sana kucuk geliyosa ben sadece yorumumu yaptim cok begndiysen yoruma ihtiyacin olmz zatn
merhaba cnm. şu an burnun nasıl? son halini görmek isterdim. tamamen oturmuştur artık. sakıncası yoksa foto koyabilir misin?Evet suan minnacik tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?