Burnusumun 1. Ayı sagdan soldan :)))

güzel bi yüzün var ama burnun aşırı kalkık çok yeni olduğu için,senin en az 6-8 ay beklemen lazım oturması için

yanlış anlamanızı istemem ama burunda benmi yanlış görüyorum bilemiyorum ama kavis kesinlikle olmamış ve kavis üzeri biraz kesinkin bir şekilde düzlük var gb geldi şuan şişde olabilir yanlış anlamanızı istemem ama yapay geldi bana

yanlış anlamanızı istemem ama burunda benmi yanlış görüyorum bilemiyorum ama kavis kesinlikle olmamış ve kavis üzeri biraz kesinkin bir şekilde düzlük var gb geldi şuan şişde olabilir yanlış anlamanızı istemem ama yapay geldi bana

Canim yorum yapin diye yüklüyorum sonucta yanlis anlamam :) kavis kesinlikle olmamis diyorsunda bnm ameliyat olmadgm dktrlar bile cok basarili olmus kavisi falan cok yerinde doktorn basariliymis dedi :)) yani ben cok memnnunum tam istedgm hbi kucuk kalkik. Elbette hala sislik var ödem var daha 1 aylik en az 6 ay diyorlar hadi bakalim :))

Canim yorum yapin diye yüklüyorum sonucta yanlis anlamam :) kavis kesinlikle olmamis diyorsunda bnm ameliyat olmadgm dktrlar bile cok basarili olmus kavisi falan cok yerinde doktorn basariliymis dedi :)) yani ben cok memnnunum tam istedgm hbi kucuk kalkik. Elbette hala sislik var ödem var daha 1 aylik en az 6 ay diyorlar hadi bakalim :))

senin içine sinmesi önemli olan benim yorumum tabi ki 1 sene sonra çok daha güzel olacak eminim ..ömürlük olsun gülerek kullan canım :34:

Valla dogruyu soylemek gerrkirse uzun ve yapay duruyo onceki halini bilmiyorum ama sen begendiysen onemli olan o

Valla dogruyu soylemek gerrkirse uzun ve yapay duruyo onceki halini bilmiyorum ama sen begendiysen onemli olan o

Uzun ve yapay mi :DD siz uzun burun gormemissiniz burun kucucuk ve kavisli :)) ben cok begeniorm evet hatta burnmdan dolayi arkdslarm doktordan ameliyt tarihi bile aldi tesekkurler :))

Tercih meselesi tabiki onceki burnuna bagli tabi bu sana kucuk geliyosa ben sadece yorumumu yaptim cok begndiysen yoruma ihtiyacin olmz zatn

arcsedoş merhaba,
ben uzun zamandır burun ameliyatı için doktor araştırıyorum ve bulduğum en iyi isim Fuat Yüksel. burnundaki o küçük kemer indi mi? şu anda nasıl gözüküyor merak ediyorum. ucu kalkık pek benim tarzım değil ama senin yüzüne çok yakışmış bence...

Back
X