• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burpee ve plank yaparak sıkılaşalım

mne19

hepimiz olan bir
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
366
99
323
kızlar beni daha önce cassey ho ile yaptığım pilatesten tanıyanlar vardır ki şuaradan bakabilirsiniz .http://www.kadinlarkulubu.com/forum...y-ho-ile-pilates-yaparak-zayifliyorum.756714/
etili gördüğüm ve vücutta birden fazla kası çalıştırdıgını bildiğim hareketleride sizlerle paylaşmak ,motive olmak ve motive etmek istiyorum. öncelikle nedir bu burpee hemen bakalım burdaki hareket ileri düzeydir , ben bunu yaptıgım için bu videoyu ekledim. ama burpee beginner diye arattığınızda yeni başlayanlar içinde enfes varyasyonlarını bulacaksınız. peki plank nedir o da şudur .. saniyelerle savaşacağız .. tabi ki bunun da varyasyonları var.soyle düşünün tüm duruşlarda yere bakan tüm kaslarınız çalışıyor .. bunun içinse side plank ve back plank aramalarını yapmanızı öneririm.. gelelim ben plankı nasıl yapıyorum videodaki ve iki yan bı arka olmak üzere 4 taraflı ve sanıye bazlı. sizlere burpee ve plank için günlük ilerleme takvimleri paylaşacağım ,bunları arama yaparak szlerde bulabılırsınız ve kendınıze gore duzenleyebılırsınız tek önerim 10 burpee den sonra 30 saniye dinlenmeniz olacaktır. sizleri seviyorum bol şanslar ,sıkı vücutlar ve taş gibi sağlam kaslar dileğiyle burpees-2-1024x683.webp

side plank dediğimiz hareket bu dur
back plank :
ve yeni başlayanlar için burpee

şimdi ise örnek olabilecek takvimlerde sıraaa :nazar:En Büyük KK
9e8ec81c160eba1d5b0c70bba3f23c86.webp
30day-plank-challenge-chart-1.webp

farkı bir haftada hissedeceksiniz bana güvenin

Eklentiler

• a548526f9f4cca108f531278e4cd73b7.webp
    a548526f9f4cca108f531278e4cd73b7.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 878
kızlaaarr kızlarrr... bunları uygulayanınız varsa deneyımlerınızı yazın haydııı ...ornek olalım .motıve edelımmm ... degısımlerımızı anlatalımmm ..herkes hazırana kadar fazlalıklarından kurtulsunn

Cnm ben de plank ve wall sit yapıyorum. Düzenli bir takvimim yok. Zamanla bakalım ne fayda göreceğim.

Back