Bursa///16

Tünaydıııınlar efendim. Anca gelebildim vallaaa.. Sanırım ben yalnızım komşum falan yok.

günaydınlarrrr...
bende yıldırım ilçedenim. hadi bakim tanışalım yıldırımlılarla

hoşgeldiniz arkadaşlar a.s.a.s.ben yeni görüyorum galiba sizleri nasılsınız?
bende osmangazi yeşilovadayım kızlar:1hug::teytey:

slmlarrr nasılsınızz

selam canım iyiiz sen nasılsın?:1hug:

Ben gayet iyiyim canım. Azıcık yorgunum sadece. 6 aylık kızım var sağolsun 2 gecedir uyutmuyo. Onun dışında oldukça iyiyim. Sende iyisin inşaallah.

canım kızını allah bağışlasınkızını öp annesi benim yerimekaydirigubbakcemile3
çocuklar küçükken uykusuz bırakıyolar anneleri
ama ne yapalım evlat için anneler her fedakarlığa katlanıyo.yeterki sağlıklı olsunlar
benimde iki kızım var 5 ve 10 yaşlarında.

hımmm ne güzel aynı apartmanda olmanız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

herkeslere iyigeceler
hanımlar bursada bildiğiniz iyibi anaokulu varmı yanlız ben dini eğitimde veren biyer olmasını istiyorum
bu saate nerden çıktı demeyin takıldı işte aklıma

yok uyumadım canım burdayım bildiğim bir okul olsaydı söylerdim ama maalesef ben ilçesinde oturuyorum bursanın

olsun canım noolcak zaten çoluk çocuk yokken insan bunları düşünmüyo hiç
daha bi sene var bizim için ama şimdiden tuttu derdi
nerde oturuyodun sen kardelen

hb ashkom iyiyim çok şükür sen nasılsın
benimde dengem bozuldu iyice dün sahura kadar uyuyamadım eşimi kaldırdım yemek yedik o yattı uyudu sonra yine 6 ya kadar uyuyamadım tabi gündüz 1:30 da kalktım :)))))))))

etrafta duyuyorumda hoşuma gitti dini eğitim veriyo olmaları
2005 doğumlu kızım aslında 1 sene daha var ama bikaçkişi duydum erken yazdırmışlar diye benimde aklıma takıldı işte
yanlız hep beşevler de duyduğum okullar ben yalovayolunda oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…