Bursa///16

günaydın iyi haftalar
karamukk nerelerdesin canımmm kaç gündür kendim yazar kendim okur olurdum

slm bursam bazen sıkılsamda senden yinede iyiki burdayım başka yerde yaşama fikrini getirmem bile aklıma :teytey:

günaydın iyi haftalar
karamukk nerelerdesin canımmm kaç gündür kendim yazar kendim okur olurdum

ay canım bir kaç gündür giremiyorum iş yoğunluğundan pek buralara dün de rahatsızdım zaten işe gelemdim ama bugün burdayımm:lepi:

slm bursam bazen sıkılsamda senden yinede iyiki burdayım başka yerde yaşama fikrini getirmem bile aklıma :teytey:

slm canımm opuyorumnanaktan ay insan hiç sıkılırmı böyle bir şehirdenn ben çok seviyorumm bursamı ve burda yaşamayııopuyorumnanaktan

günaydın canlarım nasılsınız?
yağmurdan sonra kar geldi tekrar,her yer bembeyaz olmuş
biz bugün kübrayı götürcez dr a,bakalım ne diyecek

hoşgeldin cnmmm,bende aynı senin gibi düşünüyorum bursamız gibisi yok gerçekten

ay canım bir kaç gündür giremiyorum iş yoğunluğundan pek buralara dün de rahatsızdım zaten işe gelemdim ama bugün burdayımm:lepi:

slm canımm opuyorumnanaktan ay insan hiç sıkılırmı böyle bir şehirdenn ben çok seviyorumm bursamı ve burda yaşamayııopuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım benim,şimdi nasılsın?

herkese günaydın

günaydın hoşgeldin canımmm nasılsın?

selam arkadaŞlar bu bÖlÜmÜ yenı keŞfettım bende bursadayım arada ugrarım

günaydın canlarım nasılsınız?
yağmurdan sonra kar geldi tekrar,her yer bembeyaz olmuş
biz bugün kübrayı götürcez dr a,bakalım ne diyecek

hadi canım işallah hayırlı haberlerle dönersiniz :Saruboceq:

hoşgeldin cnmmm,bende aynı senin gibi düşünüyorum bursamız gibisi yok gerçekten

geçmiş olsun canım benim,şimdi nasılsın?

günaydın hoşgeldin canımmm nasılsın?

sağol canım iyiym artık çok şükür yok bişeyimmopuyorumnanaktan

selam arkadaŞlar bu bÖlÜmÜ yenı keŞfettım bende bursadayım arada ugrarım

hoşgeldin canım aramızaa opuyorumnanaktan her zaman bekelrizza.s.

günaydın hayırlı sabahlar
dün kübrayı dr götürdük KBB dr röntgen istedi sonucu dün gösteremedik bugün göstercez bakalım
ama GÖZ de önemli problem varmış,bi gözüne 7,bi gözüne 9 derece dedi dr.ya ben nasıl anlamamışız ona şaşırıyorum.bugünde başka hastaneyede göstercez bakalım sonuç aynımı çıkacak.dün baya üzüldüm.ne yapalım rabbim dermansız dert vermesin

dün kübrayı dr götürdük KBB dr röntgen istedi sonucu dün gösteremedik bugün göstercez bakalım
ama GÖZ de önemli problem varmış,bi gözüne 7,bi gözüne 9 derece dedi dr.ya ben nasıl anlamamışız ona şaşırıyorum.bugünde başka hastaneyede göstercez bakalım sonuç aynımı çıkacak.dün baya üzüldüm.ne yapalım rabbim dermansız dert vermesin

günaydın canımmmŞeniz
çok geçmiş olsun canım yaa ama üzülme allah daha büyük dert vermesin:Saruboceq:
işalahh kbb da hayırlı haberleriniz olur. bize de kbb doktoru ilk gittiğimizde oğlunuzun duymasında bir problem varmı hiç dikkatinizi çektimi diye sormuştu şok olduk sonra hatta adamın içi rahat etmedi kulak ölçümü yaptı da çok şükür normalmiş duyması rahatladık işte insan hiç farkında olmayabiliyor a.s

hadi canım işallah hayırlı haberlerle dönersiniz :Saruboceq:

sağol canım iyiym artık çok şükür yok bişeyimmopuyorumnanaktan

hoşgeldin canım aramızaa opuyorumnanaktan her zaman bekelrizza.s.
HOŞBULDUK CANIM opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşgeldin canım a.s.a.s.başımızın üstünde yerin var her zaman bekleriz:1hug::1hug::1hug:

EVET ARTIK UGRUYORUM TEŞEKKÜRLER GÜZEL KARŞILAMANIZ İÇIN a.s.a.s.

selam arkadaşım
doktorlarla kanka olduk artık haftalardır hastanelerde koşturuyoruz
valla kendimi unuttum çocukların hastalıklarıyla uğraşırken
canımcım göz için hangi hastaneye götürceniz bana da söyleyiver tatlım
büyük iyi oluyo derken bizimde küçükde göz problemi çıktı

günaydın canımmmŞeniz
çok geçmiş olsun canım yaa ama üzülme allah daha büyük dert vermesin:Saruboceq:
işalahh kbb da hayırlı haberleriniz olur. bize de kbb doktoru ilk gittiğimizde oğlunuzun duymasında bir problem varmı hiç dikkatinizi çektimi diye sormuştu şok olduk sonra hatta adamın içi rahat etmedi kulak ölçümü yaptı da çok şükür normalmiş duyması rahatladık işte insan hiç farkında olmayabiliyor a.s

sağol canım,kbb dr u geniz eti küçük aldmaya gerek yok dedi.uyurken horlaması bademciklerinin iri olmasından olabilirmiş.bademciklerini alalım dedi
göze gelince gerçekten problem varmış ama dün gittiğimiz dr. çok güzel açıkladı ve düzelebileceğini söyledi.1 ay sonra tekrar çağırdı gözlük verdi,biz dr un verdiği tedaviyi tam uygularsak 1 ayda çok ilerleme kaydedebilirmişiz.

günaydın kızlar ben de burdayım a.s.

hoşgeldin canım :1hug:a.s.a.s.kaydirigubbakcemile3

selam arkadaşım

geçmiş olsun canım
biz dün hayat hastanesinde özgür şanlı ya gittik.bi tanıdık vasıtasıyla
sağolsun çok ilgilendi.muayene için 20 lira para ödedik sadece.
tavsiye ederim canım rabbim şifa versin cümlemizin evladına.

günaydın bursam hayırlı sabahlar hepinizehihoyyythihoyyyt

selam arkadaşım

canım çok geçmiş olsun size de işallah çok önemli bişey yoktur:Saruboceq:

sağol canım,kbb dr u geniz eti küçük aldmaya gerek yok dedi.uyurken horlaması bademciklerinin iri olmasından olabilirmiş.bademciklerini alalım dedi
göze gelince gerçekten problem varmış ama dün gittiğimiz dr. çok güzel açıkladı ve düzelebileceğini söyledi.1 ay sonra tekrar çağırdı gözlük verdi,biz dr un verdiği tedaviyi tam uygularsak 1 ayda çok ilerleme kaydedebilirmişiz.

hoşgeldin canım :1hug:a.s.a.s.kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım
biz dün hayat hastanesinde özgür şanlı ya gittik.bi tanıdık vasıtasıyla
sağolsun çok ilgilendi.muayene için 20 lira para ödedik sadece.
tavsiye ederim canım rabbim şifa versin cümlemizin evladına.

hadi canım sevindim geniz eti olmadığına ve gözlerindeki problemin geçici olduğuna ama bi yandan da bademcik diyosun napıcaksınız peki aldıracakmısınız bilmiyorumkismile

Back
X