• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem de Şahin Zeteroğluna Tüp Bebek Yaptıranlar

Canım Murat bey hangi hastanede? Soyadı ne peki? Şahin bey, Osman Develioğlu, bu doktorlara nazaran daha mı iyi dersin? Fikir verirsen çok sevinirim
Prof Dr murat arslan
Kendi muayenehanesi var işlemleri art diye merkez var Osman develioğlu nun kurduğu orda yapıyor. Sakin bi dr.
Osman bey sinirli onu tavsiye etmem

Prof Dr murat arslan
Kendi muayenehanesi var işlemleri art diye merkez var Osman develioğlu nun kurduğu orda yapıyor. Sakin bi dr.
Osman bey sinirli onu tavsiye etmem
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.ben bi ön görüşme yapayım öyleyse.

arkadaşlar ben artık özellerin heleki reklamla çıkan doktorların para tuzagı oldugunu düşünüuorum gecen hafta arkadasım sonucunu aldı şahın beye gıttı yasadıklarını anlattı aynen şöyle transfer zamanı doktor yumurta kalıtesı çok kötü tutması mucize olur dıyerek 2 tanesi transfer edıyr 2 tanesini donduruyor madem kötü neden başka aya atmıyor madem öyle neden 4 tanesini transfer etmıyor madem ıyı o hastaya transfer zamanı olduktan sonra ağlaya ağlaya çıkmasına sebep oluyor bende farklı seyler yasamadım maslak acıbademde 3 ay önce olmuştu benım işlemim bu ay zeynep kamil hastanesine gıttım hehangi bır ucret almıyorlar rapor çıkartıyorsun devlet karsılıyor tüm ödemeleri tabi raporunda şartları var gidip öğrenmenizi tavsıye ederım ve sadece yumurta toplama zamanı 400 tl cıvarı rakam ödüyorsunuz ve ilaçların %20ni devlet karsılıyor ben bunu yenı öğrendım bılseydım önceden giderdim dedım belkı de meleklerimiz bu kapıdadır özel dıye gıttıklerımızde yıpranmaktansa

arkadaşlar ben artık özellerin heleki reklamla çıkan doktorların para tuzagı oldugunu düşünüuorum gecen hafta arkadasım sonucunu aldı şahın beye gıttı yasadıklarını anlattı aynen şöyle transfer zamanı doktor yumurta kalıtesı çok kötü tutması mucize olur dıyerek 2 tanesi transfer edıyr 2 tanesini donduruyor madem kötü neden başka aya atmıyor madem öyle neden 4 tanesini transfer etmıyor madem ıyı o hastaya transfer zamanı olduktan sonra ağlaya ağlaya çıkmasına sebep oluyor bende farklı seyler yasamadım maslak acıbademde 3 ay önce olmuştu benım işlemim bu ay zeynep kamil hastanesine gıttım hehangi bır ucret almıyorlar rapor çıkartıyorsun devlet karsılıyor tüm ödemeleri tabi raporunda şartları var gidip öğrenmenizi tavsıye ederım ve sadece yumurta toplama zamanı 400 tl cıvarı rakam ödüyorsunuz ve ilaçların %20ni devlet karsılıyor ben bunu yenı öğrendım bılseydım önceden giderdim dedım belkı de meleklerimiz bu kapıdadır özel dıye gıttıklerımızde yıpranmaktansa
Valla düşündüğüm herşeyi dile getirmişsin cnm bnm.ben de özellerle ilgili kötü yorumları okuyunca,neden devlette şansımı denemeyeyim dedim.sonuçta verecek olan Allah,devlet ya da özel farketmez bize bir vesile lazım sadece.eşim de aynısını düşünüyo.bu yüzden 1-2 ay daha bekleyip rapor çıkartmayı düşünüyoruz,devlette denicez yani ilk şansımızı:KK56:

Valla düşündüğüm herşeyi dile getirmişsin cnm bnm.ben de özellerle ilgili kötü yorumları okuyunca,neden devlette şansımı denemeyeyim dedim.sonuçta verecek olan Allah,devlet ya da özel farketmez bize bir vesile lazım sadece.eşim de aynısını düşünüyo.bu yüzden 1-2 ay daha bekleyip rapor çıkartmayı düşünüyoruz,devlette denicez yani ilk şansımızı:KK56:

en iyisi herseyi Allah nasip ediyor sonuçta heryerde vesile oluyor ben çok pişmanım ön yargılarımdan dolayı keşke diyorum şimdide devlete gıtseydım

neden izin vermediler cnm ne gerekçe sundular bunun için ?
Gerekcemi embriyologa kalan bebeklerimi nasil olursa olsun dondurmak istiyorum dedim tamam transferden once gelirim kem kum etti doktor umjrsamadi ciktigimda hemsireye dondurma islemi yaptiricam dedim ne oldu diye sorunca suratinda koca bi saskinlikla artik olmaz embriyolog ne dedi gelmedimi dedi o gun yasadigim yikimlari omrum boyunca unutamicam

Gerekcemi embriyologa kalan bebeklerimi nasil olursa olsun dondurmak istiyorum dedim tamam transferden once gelirim kem kum etti doktor umjrsamadi ciktigimda hemsireye dondurma islemi yaptiricam dedim ne oldu diye sorunca suratinda koca bi saskinlikla artik olmaz embriyolog ne dedi gelmedimi dedi o gun yasadigim yikimlari omrum boyunca unutamicam
çok şaşırdım şu an :eek:
her anımda yakından ilgilendiler gerek embriyo bilgilendirmesi konusunda gerek hemşireler ilaç kullanımında gerekse şahin bey.aynı merkezin bu tarz yaklaşımını duymak çok şaşırttı beni gerçekten :(
çok üzüldüm

Kızlar ben de yeni şahin beyde yaptırdım tüp bebek tedavimi ve hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadım , sonuç pozitif çok şükür ama negatif de olsa merkezin yaklaşımı değişmeyecekti. Her aşamada yeteri kadar bilgi verdiler ne fazla anlatıp panik olmama neden oldular ne eksik anlatıp meraktan çatlamama neden oldular. Doktor da işte muayenesini yaptı , sorum varsa cevapladı kendi açıklayacağı bir durum varsa açıkladı. Başka da beklentim yoktu zaten. Bir iki kere 1-1.5 saat kadar fazla bekledim yoğunluktan ama işten izinli olduğum için bu da sorun olmadı kafeteryaya inip bekledim onlar doktor müsait olduğunda arayıp çağırdılar.

Embriyoloğu da ilgili idi , hemşiresi de , sekreteri de, doktoru da.. yazılanları okuyunca aynı merkezden bahsedildiğine inanamadım.

Daha önce aşılama da yaptırmıştım başka bir şehirde ve arayıp bir Allah'ın kulu sonucu sormamıştı. Bu merkezde hemşire ayrı aradı , doktor ayrı aradı.

Allah razı olsun hepsinden , vesile oldular hamileliğime. Ama daha önce de 3 düşüğüm var , benim için testin pozitif olması iç rahatlatmaya yetmiyor. İnşallah sağlıkla devamı da gelir...

Back
X