• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Tüp Bebek Denemesi

Kendi hikayemi okudum sanki benim de doğal yolla 1 çocuğum var dış gebelik yaşayıp tüpümü aldılar diğeri de yapışmış
Herkeste bir sorun var birinci normal olup 2. Nasil boyle sorunlar oluyor anlamis deglim

Merhaba🌸
Bizde problem erkek faktörlüydü ileri hızlı sperm yoktu. 2 kere aşılama yaptırdık maalesef bir sonuç elde edemedik.
Geçen yıl 29/12/2024te tüp bebek tedavisine başladık, opu işleminden sonra hafif düzeyde ohss geçirdiğim için hastanede yattım. Ohssden dolayı doktorum taze transfer yapmak istemedi gebelik oluşursa gebelikle beraber rahmim çok fazla su toplarmış ama ben transferi istedim eşimin ve benim imzamla transferi yaptı doktorumuz, transferden 6 gün sonra idrar testimde pozitif çıkınca kan tahlili verdim ve pozitif çıktı. 24 eylülde sağlıkla kavuştum bebeğime.
Tabii tüp bebek süreci psikolojik olarak insanı çok yoruyor ve ben duygusal olarak çabuk çöken biriyim doktorum bana 17. Transferinde pozitifi gören hastası olduğunu ellerinden geleni yaptıklarını gerisinin Allah’ın takdirine kaldığını söylemişti şükürler olsun ki ilk transferde pozitifi gördük biz. İnşallah sizde pozitifi görürsünüz 😍
Amin bende pozitifi gördüm daha 5 haftalığız kalp atışını duymadık henüz. Umarım sağlıkla kucağıma alırım 😇😇

Bende 32 yasindayim. O zman bende transfer zamaninda ikiz istiyim cok korkuyorm ikizdrn ama cift sansim olur ümidiyle artik sagolun🥰
Valla gücünüz varsa bakmak ıcın olabilir maddiyat falan hiç önemli değil ama manevi güç ve destek aşırı gerekli

Valla gücünüz varsa bakmak ıcın olabilir maddiyat falan hiç önemli değil ama manevi güç ve destek aşırı gerekli
Dogru 2 taneye bakmak cok zor😊 birde bana hic sunu yap ye yeme demediler sizde de oylemiydi

Back
X