selam hayırlı olsun.. ben pembe mavıye gıdıyorum memnunum acıbademı hiç sevemedım ben acıkcası tercıh sızın tabı.
pembe mavı yenı yerine geçecek cok az kaldı yenıdogan yogun bakımı her seyı var yepyenı buyuk bı hastane
pembe mavi sezeryan ücretini biliyor musunuzz
İsmail Bey canım memnunum kıbar bı ınsanÇok sağol canım senin doktorun kim ?
Evet daha dün görüştüm
Normalde sezaryen de değişmiyor 4 milyar ama düZenli kontrolleri burda yaptırırsanız bizim hastanız olursanız 3 milyar dediler :)
yuhh desem ayıp olur mu :)) jimer gibi olmuş orasıda(
Neden canım fiyat konusunda mı diyosun çünkü ben 3 yıl önce 2 300 e normal doğum yapmıştım pembe mavide
benim bütçemi aşıyor öyle söyleyeyim :))
Acıbademde de 7250 başlıyor normal doğum 10 500 sezeryan
çok fazla yaaa özel sigorta olunca sorun olmaz ama olmayınca maalesef beni aşıyor şu ara heryerde fiyatlar yükselmiş jimer 2,5 yıl önce 3500 di şimdi bilmiyorum bahar uygundu oda çıkmış diğerleri kadar olmasada...
Sende var mı bebiş ve nereyi tercih etmeyi düşünüyorsun?
Başın sağolsun canım çok üzüldümilkimi zübeydehanımda yapmıştım. ikincimi jimerde yaptım erken doğum sebebiyle kaybettim. tekrar gebelik düşünüyorum..bu yüzden sıkı takip istiyorum..jimerde cenk bey var ama fiyat nedeniyle tercih edemiyorum.. İsmail beyi düşünmüştüm ama maalesef oda fiyat konusunda beni aşıyor dediğim gibi..ama belli de olmaz bilmiyorum.. dorukta düşünebilirim...
Başın sağolsun canım çok üzüldüm
Allah yine nasip eder inşallah
Feride selim avdıcı da zübeydenin doktoruydu benim hamileliğim sırasında pembe maviye geçti
İlk çocuğun kaç yaşında benim 3 yaşında bi kızım var :)
7 yaşında benimki :) Allah bağışlasın cümlemizinkini.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?