Bursa Acıbadem şahin zeteroğlu tedavi görenler bı bakabilirmisiniz

elossum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2023
170
62
28
32
Kızlar 16 sinda 2AA 2 embriyo transferi olucam kismetse hem heycanliyim hem korkuyorum şuan orda tedavi gören arkadaşlarımız varmı merak ettim yada Bursalı arkadaşlarımız doktor hakkında yorumlarınız nelerdir

Merhaba yakın bir tanıdığım Şahin hoca sayesinde ilk denemede oğlunu kucağına aldı çok memnundu 5 yıl oldu hala gozleri patlayarak anlatır.icinizi ferah tutun nasipten öte köy yok

Merhaba yakın bir tanıdığım Şahin hoca sayesinde ilk denemede oğlunu kucağına aldı çok memnundu 5 yıl oldu hala gozleri patlayarak anlatır.icinizi ferah tutun nasipten öte köy yok
Tabiki nasipten öte köy yokta tranfer stresyle bı arastirayim tekrar dedim aslında araştırmıştım da ama kötü yorumlarda gördüm kendisiyle alaka salı günü tranferim var bu aşamada acaba yanlış secimmi yaptım dusuncesinden lamadim kendimi

Düşünmeyin öyle her doktorda bı çok kişinin iyi ve kötü tecrübeleri var.ben devlette devam ediyorum mesela imkanım olsaydı Şahin hoca Aret Kamar yara Serdar Koç ile devam edebilirdim hepsi çok başarılı ama muhakkak memnun kalmayanlarıda var.kafanizi bulandirmayin hic

Düşünmeyin öyle her doktorda bı çok kişinin iyi ve kötü tecrübeleri var.ben devlette devam ediyorum mesela imkanım olsaydı Şahin hoca Aret Kamar yara Serdar Koç ile devam edebilirdim hepsi çok başarılı ama muhakkak memnun kalmayanlarıda var.kafanizi bulandirmayin hic
Haklisiniz en iyi doktorlarda bile kötü yorumlar varda insaniz işte acaba diyoruz illaki

Şahin beyde 2 negatif yaşadım oradan kalan yumurtaları Osman beye taşıdık orada da 2 negatif aldık ama İkiside bize yumurtalarin çöp gibi kalitesiz olduğunu asla söylenmedi çok iyi demişti hatta Şahin bey bütün yumurtaları bırakıp İstanbul Brüksel Hastanesi'nde tekrar tedavi olduk ve ilk deneme de pozitifi aldık elhamdülillah.. Şahin beyde pozitif kadar boşa uğraşıp negatif alanda çok inşallah sizinki iyi olur

Şahin beyde 2 negatif yaşadım oradan kalan yumurtaları Osman beye taşıdık orada da 2 negatif aldık ama İkiside bize yumurtalarin çöp gibi kalitesiz olduğunu asla söylenmedi çok iyi demişti hatta Şahin bey bütün yumurtaları bırakıp İstanbul Brüksel Hastanesi'nde tekrar tedavi olduk ve ilk deneme de pozitifi aldık elhamdülillah.. Şahin beyde pozitif kadar boşa uğraşıp negatif alanda çok inşallah sizinki iyi olur
İnşallah canım inşallah hayırlısı artık dua etmekten başka elimizden başka birşey gelmiyor bir süre sonra

Merhabalar ben de Şahin hocanın danışanıyım , bu konuda yardımcı olabileceğim bir şey varsa sorabilirsiniz

Back
X