Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar çikolata kisti sadece hsg demi görünüyor ultrasonda görünmüyormu acaba bende hsg çektrdm temiz çıkmıştı sonradanda ortaya çıkabiliyormu sağ kasığımda sürekli batma var gebelik yok bi rahatsızlık varda acaba kist olabilirmi cvp verirseniz çok sevinirim...
Merhabalar.. Bursa Burtom mu? Hiç mi acımadı?Merhaba ben geçen ay burtomda çektirdim ve hiç bir şekilde ağrı olmuyor vajinal muayene gibi bir his. İşlem bittikten sonra sadece adet ağrısı gibi bir ağrısı oluyor okadar. Bende çok korkarak gittim ama inanın korkulacak birşey değil.anestesisiz oldum ben. Fiyatıda 390 tl
Evet bursa burtom kervan otelin yanındakinde. Hayır benim sadece işlem sonrası adet sancısı gibi bir ağrım oldu okadar korkulacak bişey yok eskiden eski yöntemlerle yapıldığında ağrı yapıyodur benceMerhabalar.. Bursa Burtom mu? Hiç mi acımadı?
Herkes Başka başka söyleyince insan çok tereddüt ediyor.. O yüzden Size özellikle sormak istedim.. ben bugun Medicabil ile görüştüm ya orası yada Burtom düşünüyorum.. teşekkür ederim cevabiniz icinEvet bursa burtom kervan otelin yanındakinde. Hayır benim sadece işlem sonrası adet sancısı gibi bir ağrım oldu okadar korkulacak bişey yok eskiden eski yöntemlerle yapıldığında ağrı yapıyodur bence
Merhaba canım bendende rahim filmi istediler burtomu aradım 550 tl istiyo cok fazla geldi bize.medikabilde ne kadara cektiler sorması ayıpMerhaba arkadaşlar ben az evvel Medikabilde Nigar hanima HSG filmi cektirdim.. boşyere sıkılmisim uzulmusum hiç canın acımadı.. korkulacak hiç bişi yok arkadaşlar.. incecik bir pipet inceliğinde bir plastik bir aletle yaptı.. adet acısı kadar hiç korkmayın benki o derece korkan biriyim bu konularda..
Nigar hanımı özellikle tavsiye edıyorum çok şakacı guleryizlu esprili canayakin.. beni çok iyi hazırladı sağolsun arkadaş gibi yaklaştı.. kesinlikle Bursa Medikabilde Nigar hanımı tavsiye ederim..
500 tl ödeme yaptık.. anestezi olmadan.. tavsiye ederim Nigar hanımıMerhaba canım bendende rahim filmi istediler burtomu aradım 550 tl istiyo cok fazla geldi bize.medikabilde ne kadara cektiler sorması ayıp