Bursa!ağrısız (hsg)rahim filmi

arkadaşlar çikolata kisti sadece hsg demi görünüyor ultrasonda görünmüyormu acaba bende hsg çektrdm temiz çıkmıştı sonradanda ortaya çıkabiliyormu sağ kasığımda sürekli batma var gebelik yok bi rahatsızlık varda acaba kist olabilirmi cvp verirseniz çok sevinirim...

arkadaşlar çikolata kisti sadece hsg demi görünüyor ultrasonda görünmüyormu acaba bende hsg çektrdm temiz çıkmıştı sonradanda ortaya çıkabiliyormu sağ kasığımda sürekli batma var gebelik yok bi rahatsızlık varda acaba kist olabilirmi cvp verirseniz çok sevinirim...

cnm kistler usg ile saptanıyor hsgye gerek yok.hsg ile tüplerin açık olup olmadığı kontrol ediliyor.

Kızlar ben Temmuz ayında Hayat hastanesinde ismini anımsayamadığım yaşlı huysuz :) erkek kadın doğum doktoruna hsg çektirdim. gitmeden ağrı kesici aldım. Fiyatı en uygun orasıydı o zaman. gitmeden araştırmıştım enfeksiyon varsa yayabiliyormus rahmin diğer alanlarına. benim de akıntım vardı. doktora ısrar ettim muayene etmesi için. akıntın var, iltihabi olabilir dedi. antibiyotik ve fitil de verdi. hsg.den sonra kullanmaya başladım. Aneztesiz çekildi. adet ağrısından fazla. hatta çığlık attım ama çok kısa sürüyor. biraz kanama da oldu hemen çekildiğinde ama çok şükür temiz çıkmıştı. ertesi ay başka dr.a gittim. o da karışık akıntın var dedi fitil verdi. yani toplam 2 ay antibiyotik kullandım. Eşimde varikosel vardı. biraz düşüktü sperm sayılarımız, hareketimiz, morfoloji... ağustosta eşime saraçoğlunun keçiboynuzu kürünü de yapmaya başladım yumurtlamdan 3-4 gün önce ve çok stresli bir ay omasına rağmen hamile kaldım. Allah büyük hangisi vesile oldu bilmem ancak tavsiyelerim:
1-korkmayın hsg çektirin. doğurmak için uğraşıyoruz ağrı olacak tabi az da olsa. Tüplerde hafif tıkanıklık açılıyormuş.
2-Akıntınız çoksa doktora gidip tedavi isteyin. fitil antibiyotık kullanın. fitil kullanmak ne kadar zor olsa da..
3- Keçiboynuzu kürü yapın eşinize.

Hayırlı sağlıklı evlatlarınız olsun inşallah.

mrb arkadaşlar. Ben Çanakkale'de yaşıyorum.Bende 2 yıldır çocuk sahibi olamayanlar grubundayım:( eşimde varikosel vardı bir yıl önce ameliyat oldu ve sperm sayımız yeni yeni normale döndü. Biz de artık beklemeyelim dedik ve Bursa'ya özel jimere Suat beye gittik. Benden ve eşimden bazı tahliller ve rahim röntgeni istedi. Tahliller temiz çıktı. Hsg yi yine jimere çektirdim. Kulaktan dolma bilgilerle kendimi korkuttum ve anestezili oldum (600 tl) gayet rahat geçti on dakika sonra anesteziden ayıldım ve hiç agrım olmadı.suat beyin yanına gittik ve röntgenime temiz ve her şey normal dedi. Tahlillere baktı ben prolaktin fazla galiba dedim aa öle mi hap yazayım dedi( ki çok da yüksek değildi "29") ve bize üç gün sonra ilişkiye girmeye başlayın dedi. Yazdığı prolaktin ilacının prespektüsünü okudum. İlacı kullanırken kesinlikle gebe kalmayın ve tedavi bitse bile bir ay korunun yazıyo. İyi ki okumuşum ilaçları araştırmadan kullanmayın. O zaman biz birkaç ay daha kendimize Zaman verelim dedik ve o vakitten sonra bizle pek ilgilenmedi basından savdı biraz. Ertesi gün Biga'ya Ethem beye gittik. Tüm verilerimizi götürdük.hsg ye baktı ve tüplerde kısım kısım zedelenme ve enfeksiyon var dedi.hsg öncesi rahimde enfeksiyon mevcutmuş ve içeri ilaç verilince tüm enfeksiyon tüplere kadar yayılmış. Yani anılacağınız özel yerler tüp bebeğe yönlendirmek için uğraşıyorlar.kesinlikle jimere tavsiye etmiyorum doğru düzgün röntgen yorumlayamıyorlar.gerçi kişiye göre değişir ben memnun kalmadım. Şuan ciddi antibiyotik tedavıisi görüyorum. Haftaya doktor kontrolünde gebelik denicez umarım başarılı oluruz. Allah herkese annelik duygusunu yaşatmayı nasip etsin.

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim ama surekli takip ediyordun:) ben de rahim filmini cok arastirdim ama surekli gittigim hastane oldugu icin rentipta karar kildim. Arayip sordugumda ayrintili cevap verip beni rahatlattilar bayan doktor hassas davraniyor hatta cok gergin oldugumu söyleyip beni rahatlatti :) zaten işlemden once herseyi anlatiyor ve mudahale sirasinda ayrintili aciklamalari insani rahatlatiyor hic korkulacak bisey yokmus zaten artik teknoloji ilerlemis galiba azicik adet sancisi tamamdir 10 dakikada filminiz elinizde :) sgk karsilamadigi icin 400 tl odedim hic tereddut etmeden gidip rahatca cektirebilirsiniz....

merhaba arkadaşlar, hsg çeken bir hekim olarak gruba yazmak istedim. birçok hastam bu gruptan yazılanlardan bahsetti bana ve okumak istedim. gerçekten bazı arkadaşlar çok korkutulmuş. hsg de artık ağrısız yöntemi kullanıyoruz. gerçi bursada bu yöntem henüz yaygınlaşmadı ama eğer kataterle yani ağrısız yöntem ile çekilir ise işlem bir kaç dk sürüyor. size hiç birsey batırmıyoruz. kadın doğum muayenesi gibi aslında. klasik ve ağrılı yöntemle çekilen hastaların paylaşımları çektirecek olan hastaları çok korkutuyor. HSG den korkmayın. üstelik sonrasında gebe kalmasıda kolaylaşıyor. tecrübeli bir kişi ağrısız yöntem ile çeker ise çok çok kolay bir tetkiktir hsg.

Ben de rahim filmi çektireceğim. Ağrısız ağrılı diye kavramlar var. Anestezi olunca mı ağrısız yoksa uyanık başka bir yöntem mi? Son olarak Fiyat bilgisi olan arkadaşlar var mı?

Merhaba. Uygulanan yöntem farklı. Demir aparatlar kullanılıp bu demirler rahim ağzına batirilir ise ağrılı oluyor. Bu iş için özel üretilen plastik kataterler kullanılır ise ağrısız. Bu katater sayesinde size hiç bişey batirilmiyor ve anesteziye hiç ihtiyaç olmuyor. Kadın doğum muyenesi gibi. Ehil ellerde ve ağrısız yöntemle yapıldiginda çok çok kolay bir tetkik.

Merhaba ben geçen ay burtomda çektirdim ve hiç bir şekilde ağrı olmuyor vajinal muayene gibi bir his. İşlem bittikten sonra sadece adet ağrısı gibi bir ağrısı oluyor okadar. Bende çok korkarak gittim ama inanın korkulacak birşey değil.anestesisiz oldum ben. Fiyatıda 390 tl

Bursa'dan arkadaslar
Yakınlarda rahim filmi çektirdiniz mi
Uludağ tıp kadın hastalıklarına çıktım rahim filmi istediler ama orda çektirmekten endişe ediyorum
Nerde çektirenilirim kadın Doğum dr mu yoksa radyolog mu çekiyor
Tesekkur şimdiden

Merhaba ben geçen ay burtomda çektirdim ve hiç bir şekilde ağrı olmuyor vajinal muayene gibi bir his. İşlem bittikten sonra sadece adet ağrısı gibi bir ağrısı oluyor okadar. Bende çok korkarak gittim ama inanın korkulacak birşey değil.anestesisiz oldum ben. Fiyatıda 390 tl
Merhabalar.. Bursa Burtom mu? Hiç mi acımadı?

Merhabalar.. Bursa Burtom mu? Hiç mi acımadı?
Evet bursa burtom kervan otelin yanındakinde. Hayır benim sadece işlem sonrası adet sancısı gibi bir ağrım oldu okadar korkulacak bişey yok eskiden eski yöntemlerle yapıldığında ağrı yapıyodur bence

Evet bursa burtom kervan otelin yanındakinde. Hayır benim sadece işlem sonrası adet sancısı gibi bir ağrım oldu okadar korkulacak bişey yok eskiden eski yöntemlerle yapıldığında ağrı yapıyodur bence
Herkes Başka başka söyleyince insan çok tereddüt ediyor.. O yüzden Size özellikle sormak istedim.. ben bugun Medicabil ile görüştüm ya orası yada Burtom düşünüyorum.. teşekkür ederim cevabiniz icin

Arkadaşlar Medicabil de Nigar hanim çekiyormuş bugün görüştüm hastane ile.. bele takılan bir cihaz ile daha az ağrı oluyormuş? Hastane ve Doktor için yorumlarınız var mı?

Merhaba arkadaşlar ben az evvel Medikabilde Nigar hanima HSG filmi cektirdim.. boşyere sıkılmisim uzulmusum hiç canın acımadı.. korkulacak hiç bişi yok arkadaşlar.. incecik bir pipet inceliğinde bir plastik bir aletle yaptı.. adet acısı kadar hiç korkmayın benki o derece korkan biriyim bu konularda..
Nigar hanımı özellikle tavsiye edıyorum çok şakacı guleryizlu esprili canayakin.. beni çok iyi hazırladı sağolsun arkadaş gibi yaklaştı.. kesinlikle Bursa Medikabilde Nigar hanımı tavsiye ederim..

Merhaba arkadaşlar ben az evvel Medikabilde Nigar hanima HSG filmi cektirdim.. boşyere sıkılmisim uzulmusum hiç canın acımadı.. korkulacak hiç bişi yok arkadaşlar.. incecik bir pipet inceliğinde bir plastik bir aletle yaptı.. adet acısı kadar hiç korkmayın benki o derece korkan biriyim bu konularda..
Nigar hanımı özellikle tavsiye edıyorum çok şakacı guleryizlu esprili canayakin.. beni çok iyi hazırladı sağolsun arkadaş gibi yaklaştı.. kesinlikle Bursa Medikabilde Nigar hanımı tavsiye ederim..
Merhaba canım bendende rahim filmi istediler burtomu aradım 550 tl istiyo cok fazla geldi bize.medikabilde ne kadara cektiler sorması ayıp

merhaba arkadaşlar;
benim gibi araştırma yapıp tavsiye arayan arkadaşlarıma fikir olsun diye yazıyorum.
ben de dün çok korkarak medicabil nigar hanıma rahim filmi çektirmeye gittim..benim canım çok tatlıdır ona rağmen hiç acı hissetmedim..sadece ilacı rahmi verdiği anda adet sancısı gibi ufak bir sancı hissettim..boşuna onca zaman korkup ertelemişim..ordaki bayan teknisyen de nigar hanım da harika insanlar..işleme başlamadan önce psikolojik olarak da rahatlatıyorlar sizi..
kısaca Bursa da rahim filmi için tavsiye arayan arkadaşlar varsa MEDICABİL Nigar Hanım ı gönl rahatlığıyla tavsiye edebilirm..

Back
X