Bursa Anadolu Hastanesi ALi Rıza Aydın...

gonulirem

2. meleğim sağlıkla gel..
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2010
880
3
118
Bursa
merhaba arkadaşlar Bursa Anadolu Hastanesi ALi Rıza Aydın 'a giden varmı vce tavsiye ediyormusunuz... Hastane ücretleri ve hijyen nasıl doktor doğuma giriyormu... arkadaşlar bilgilendirirseniz çok mutlu olurum...:49:

Merhabalar Ben 1 Martta Anadolu Hastanesinde Doğum Yaptım Doktorum da Ali Rıza Beydi.Kendisini Kesinlikle Tavsiye Ederim Çok Mükemmel Bir Doktor Çok İlgili Sıcak Kanlı Duyarlı Bİr Doktor.Muayene Ücreti 32 Tl Sanırım Ben Şirket Anlaşmalı Gittiğim İçin 26 Tl Ödedim Normal Doğum 380 Tl sezeryan 450 diye Biliyorum(Şirket İndirimi Olmadan ).
Allah Hayırlısıyla Sağlıklı Sıhatlı Çocuğunuzu Kucağınıza Almanızı Nasip Etsin.

merhaba bayanlar bende sonunda doktorumu buldum her ne kadar geç olsada suan6.5 aylık hamileyeyim ve doktor amcasının dedıgıne gore cok gusel ileride ne canlar yakacak bı kzım olacak .bende anadolu hastanesınde ali rıza aydına gıdıyorum cok iyi bi doktor ve cok ilgili büyük bir şiddetle tavsiye ediyorum .oraya gıttım ve ilk ben ogrendımmm malesef kı doktorun tahını sevket yılmaz hastesine cıkmış sırf anadolu hastanesınde oldugu ıcın orada dogum yapmayı dusunuyordum ama sımdı doktorumuz nerde ben ve kızım oradayız cok cok iyi bi doktor ınsan olarak ta ıyııııı herkese tavsiye ediyoruz kzım bıle doktor amcasını cok sevdı ultrasonda durmadann tekmeler attı onaaa:))))

bende dün doktoruma gittigimde bunu ögrendim çok üzüldüm gittigi için ama araştırınca bulduk doktorumuz nerde biz ordayız okadar çok doktora gittimki en sonunda ali rıza beyi ilk defa güvenerek kendimi teslim edebilicemi hissettim :49: ilgili güler yüzlü bi insan 29 haftalık olduk bugün inş hayırlısıyla dünyaya gelir bebişlerimiz

merhaba bayanlar bende sonunda doktorumu buldum her ne kadar geç olsada suan6.5 aylık hamileyeyim ve doktor amcasının dedıgıne gore cok gusel ileride ne canlar yakacak bı kzım olacak .bende anadolu hastanesınde ali rıza aydına gıdıyorum cok iyi bi doktor ve cok ilgili büyük bir şiddetle tavsiye ediyorum .oraya gıttım ve ilk ben ogrendımmm malesef kı doktorun tahını sevket yılmaz hastesine cıkmış sırf anadolu hastanesınde oldugu ıcın orada dogum yapmayı dusunuyordum ama sımdı doktorumuz nerde ben ve kızım oradayız cok cok iyi bi doktor ınsan olarak ta ıyııııı herkese tavsiye ediyoruz kzım bıle doktor amcasını cok sevdı ultrasonda durmadann tekmeler attı onaaa:))))

bende dün doktoruma gittigimde bunu ögrendim çok üzüldüm gittigi için ama araştırınca bulduk doktorumuz nerde biz ordayız okadar çok doktora gittimki en sonunda ali rıza beyi ilk defa güvenerek kendimi teslim edebilicemi hissettim :49: ilgili güler yüzlü bi insan 29 haftalık olduk bugün inş hayırlısıyla dünyaya gelir bebişlerimiz
ben de gitmistim anadolu hastanesindeyken, gayet iyi birine benziyordu,
kızlar sevket yılmaz nası bi hastane peki ? doktorla konustunuz mu? ozel bi hastanede dogumu yapabiliyor muymus? kolay randevu alınabiliyormu? ne cok soru sordumm:17:

ben de gitmistim anadolu hastanesindeyken, gayet iyi birine benziyordu,
kızlar sevket yılmaz nası bi hastane peki ? doktorla konustunuz mu? ozel bi hastanede dogumu yapabiliyor muymus? kolay randevu alınabiliyormu? ne cok soru sordumm:17:[/Q

bende ali rıza beye gidiyordum bugünde kontrolümüz vardı sevket yılmaza gittim ama maalesef ali rıza beyi bırakmak zorunda kalacagım.zübbeyde hanımdan daha kötü .saat 9 da randevu aldım doktora gittim tabi ki ultrasonu kendisi yapmıyor.tansiyona bile başka br bölümde bakıyorlar .ultrasonuda saat 1 e verdiler yarım saat sonrada ultrason resmini veriyorlarmış.o kadar zamanım yok tabi ki beklemedim aali rıza beyin odasına girdim dorugun numarasını alayım dedim doktor bey güldü tabii eşinden randevu aldım.maalesef burası böyle dedi.doguma da çağırılmıyormuş.yasakmış.eger kendiside hastanede yoksa doguma gelmiyormuş :)eşide cok yogun haftaya verdiler randevuyu.hayırlısı olsun artık evrim hanıma gideceğiz kızımla :)

Back
X