Ben yaşadım siz yaşamayın diye yazıyorum aritmi osmangazi nagihan hanımın hastasıydım bebeğimin gelişmediğini kalbinin atmadığını söyledi bir hafta daha bekleyelim dedi cuma günü aç karnına gel bir sabah bakalım gerekirse kürtaj yapalım dedi cuma sabah aç karnına gittim yine kalp atışı yoktu yatışını yaptır yukarı çık dedi bende eşimle gittim yatış bölümünde bizden 900₺ istediler eşimde detaylı fatura almak istiyorum dedi birde bizde sağlıkçıyız acaba indirim var mı die sorduk siz dışarda bekleyin biz bi doktora soralım dediler daha snra bizi içeri çağırdılar ve doktor hanım bizim işlemi yapmaktan vazgeçmiş ben zaten 9 haftalık hamileyim yani daha fazla beklmeden kürtaj olmam gerekiyor yoksa zehirlenebilirm öylece kaldım ortada zaten moralim fazlasıyla bozuktu bi haftadır her gün ağladım birde nagihan hanım yüzünden perişan oldum yarına kalsa cumartesi pazar zaten eşimle bir hışım çıktık hastaneden hemen hayat hastanesine gittin sekreterlere durumu anlattım nazmiye hanım Allah bin kere razı olsun beni hemen muane etti ona aç olduğumu kürtaj için hazır olduğumu söyledim ve benim yatışımı verdi saat 10 sularında gittiğim hayat hastanesinde saat 12 de beni kürtaja aldı saat 3 de hastaneden çıktım ve bizden sadece 510₺ aldılar sağlıkçı indirimi memur indirimi hepsini yaptılar herkes gayet ilgiliydi evet çok yoğun bir hastane ve iş yükleri çok fazla ama bizimle gayet iyi ilgilendiker hepsi güleryüzlü personlerrin zaten Nazmihe hanım benim iyilik meleğim oldu çünkü karnında ölü bi bebekle yaşamak çok kötü doktorun beni ortada bırakılışı resmen yıkıldım nagihan hanımı gereken yerlere de bildireceğim hekimliğinin gereğini yapmadı biz onunla bi konuşma ya da bir tartışmaya girmedik sadece muhasebe ile görüştük sonuç böyle olmamalıydı hakkınızı helal edin biraz uzun oldu ama ben bursada yabancıydım nagihan hanıma güvenip gittim ve ortada kaldım