- Konu Sahibi Tupcufikret
Muayenehanesi de var Gürkan Uncu’ nun. Pembe mavi medicanaya göre daha iiAa şlk defa duydu . Google da baktım da uludağ üni de galiba?
Benim öss var o yüzden medicana pembe mavi gibi hastanelere bakıyorum mecbur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muayenehanesi de var Gürkan Uncu’ nun. Pembe mavi medicanaya göre daha iiAa şlk defa duydu . Google da baktım da uludağ üni de galiba?
Benim öss var o yüzden medicana pembe mavi gibi hastanelere bakıyorum mecbur![]()
Bende öyle düşündümmmMuayenehanesi de var Gürkan Uncu’ nun. Pembe mavi medicanaya göre daha ii![]()
Ne yaptınız nasılsınız merak ettimMuayenehanesi de var Gürkan Uncu’ nun. Pembe mavi medicanaya göre daha ii![]()
Bende pozitifim çok şükür, haftaya kese için gidicezNe yaptınız nasılsınız merak ettim
Ay çok sevindim:)) biz de 6.hafta da karından ultrasonla kalp atışı gördük ama duymadık. Doktor gayet iyi dedi:))Bende pozitifim çok şükür, haftaya kese için gidicez![]()
ah çok şahane ya süpersinizAy çok sevindim:)) biz de 6.hafta da karından ultrasonla kalp atışı gördük ama duymadık. Doktor gayet iyi dedi:))
Haftaya çarşamba gideceğim bakalım inşallah duyarız:))ah çok şahane ya süpersinizhaftaya kalp atışını da duyarsınız
haberdar edelim birbirimizi
![]()
Ne yaptın gittin mi doktora. Ne durumdasınHaftaya çarşamba gideceğim bakalım inşallah duyarız:))
Duyduk çok şükür AllahımaNe yaptın gittin mi doktora. Ne durumdasın
Cumaya kdr büyürDuyduk çok şükür Allahımadaha çok küçükmüş ama 2,5 ölçüsü daha hızlı atması gerekirmiş. ölçüsü 7 olunca bekleniyormuş kalp atışı sağlıklı:)) haftaya cuma son gidişim olcak sanırım. Sabri hoca bir sürü test istedi. Hamilelerden istenen onları yaptırdım senden de ister:)
Sizin ne zaman keseyi gördünüz mü :))Cumaya kdr büyürbizim de az kaldı. Günler geçmio
![]()
Çarşamba günü görüce inşallah biz deSizin ne zaman keseyi gördünüz mü :))
Resmen 2 ikizler burcu geliyor ikimize hazır mısınÇarşamba günü görüce inşallah biz de![]()
Evet hahahahahResmen 2 ikizler burcu geliyor ikimize hazır mısın![]()
Teyzesi biz de gördük, kalp atışını keseyi gördük. Her şey çok güzel dedi. Estrofemi günde 1’e düşürdü, diğer ilaçlar aynen devam.Resmen 2 ikizler burcu geliyor ikimize hazır mısın![]()
Benimde estofem 2 akşam 2 sabahtı sonra sabah 2 akşam 1 yaptı. 1 hafta sonrada 1 ve 1 olarak devam:) cuma heralde son kontrolümüz:)Teyzesi biz de gördük, kalp atışını keseyi gördük. Her şey çok güzel dedi. Estrofemi günde 1’e düşürdü, diğer ilaçlar aynen devam.