Bursa Bahçeci

Bende sabri beyde tedavi gördüm 2.transferim ilkinde tutunma olmamisti su an hamileyim 🌸gönül rahatliği ile gidebilirsiniz ben çok memnun kaldim hem doktorumdan hem diger calisma arkadaslarindan labratuvari cok iyi yine arastira bilirsiniz tabi tercih sizin

Bende sabri beyde tedavi gördüm 2.transferim ilkinde tutunma olmamisti su an hamileyim 🌸gönül rahatliği ile gidebilirsiniz ben çok memnun kaldim hem doktorumdan hem diger calisma arkadaslarindan labratuvari cok iyi yine arastira bilirsiniz tabi tercih sizin
2. Transfer için ödediğiniz ücret nedir

Yanlis bilgi vermiyim ama 60 bin civari ödedik sanirim

Bende Betül hanımın hastasıyım ilk transferim tutmadı ama ben kendimi pek güvende hissetmiyorum sanki hiç tutmayacakmis gibi hissediyorum sizde de oldu mu böyle duygular birde ikinci transferiniz için ara verdiniz mi

Merhaba 2 .transferim icin hemen hemen 10 ay kadar ara verdim bende oyleydim tutmucakmis gibi geldi ama sonra ilk ttansferimde yasamadim seyler olmaya basladi kramplarim oldu karnimda bide lekelenme yasadim transferin 10.gununde o zaman icim rahatlamisti bide ben 8.gunde erken gebelik testi yapmistim orda gormustum

Merhaba arkadaşlar Bursa bahçecide tüp bebek deneyimi olan arkadaşlar var mı
Sabri hoca kesinlikle ilk transferimde tuttu hatta tek yumurta ikiziydi birinin kalp atışı durdu ama diğeri için cuma günü gidicez inşallah onun kalp atımı vardır herşeyi en ince ayrıntısına kadar inceliyor o kadar pozitif bir insan ki aklında hiç bir soru işareti kalmaz kendinizi onunla güvende hissediyorsunuz

Back
X