Bursa burun estetiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ttz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ttz

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2016
26
9
16
Arkadaşlar Bursa'da burun estetiği olacağım.şuana kadar sadece Ümit Çakır ile görüştüm. İnternetten doktorları araştırıyorum ama çok kararsız kaldım hangi doktora gideceğimi bilemedim ameliyat için fazla sürem Yok biran önce olmam lazım. E tabi bide maddi olarakta en fazla 5000 civarı verebilirim:( yakın zamanda ameliyat olan doktor araştıran varsa bana yardımcı olabilir mi?

Merhaba Ttz. Umit bey size ne kadar fiyat verdi acaba?

Arkadaşlar Bursa'da burun estetiği olacağım.şuana kadar sadece Ümit Çakır ile görüştüm. İnternetten doktorları araştırıyorum ama çok kararsız kaldım hangi doktora gideceğimi bilemedim ameliyat için fazla sürem Yok biran önce olmam lazım. E tabi bide maddi olarakta en fazla 5000 civarı verebilirim:KK43: yakın zamanda ameliyat olan doktor araştıran varsa bana yardımcı olabilir mi?

merhaba canım kesinlikle ASU DENİZ BURHANOĞLU
çok sıcakkanlı istediğin doğal bruunu yapabilicek bi doktor ellerine teslim ettim kendimi güvenim sonsuz ve çok sükür istediğim buruna kavuştum minnak burunuma :) önemli olan ameliyat sonrası ameliyatı hissedmiyosun ztn cnm çok rahat geçti bu süreçte benim hatta bizim ikizimle aynı gün estetik olduk :)
ikizleri ameliyat etmissiniz derseniz hatırlar bizi iyi günler.
asistani nalan 0533 963 44 07

Merhaba Dr.Ercan Aydın konusunda uzman ve yüksek hasta memnuniyeti ile Bursa'da burun estetiğinde doğru adres.
Dr.Ercan Aydın. Bilgi ve randevu: 0530 128 39 00

Dr.selçuk aytaç hakkında da iyi şeyler duyuyorum.bilgisi olan var mı?

Merhaba:)20 gün önce ameliyat oldum yüksek ihtisas hastanesinde doktorum vedat menderes.30 yaşındayım hayatımın tümünde onun kadar ilgili güler yüzlü müthiş iş çıkaran doktor görmedim.burun ameliyatı sonrası zor bir süreç benim sağlıkla ilgili ciddi problemlerim vardı zaten ameliyat diyordu doktorlar hep .ben şeklinden çok rahatsız değildim küçük bir burnum vardı küçükken kırılıp kaynadığı için içi çok kötüydü doktorumun tabiriyle 2017 nin en zor burunlarındandı:) ama dediğim gibi ilk görüşmeye gittiğimde kararımı verdim daha önce de bir çok doktorla görüştüm devlet hastanesini hiç düşünmüyordum şimdi diyorumki iyiki vedat hocama ameliyat olmuşum Bursa'da olanlar sadece gidip görüşsünler ne demek istediğimi anlarlar :) biz iki arkadaş aynı gün ameliyat olduk iyiki de olduk daha şiş olmasına rağmen burunlarımıza bayıldık darısı isteyen herkesin başına:)

Merhaba:)20 gün önce ameliyat oldum yüksek ihtisas hastanesinde doktorum vedat menderes.30 yaşındayım hayatımın tümünde onun kadar ilgili güler yüzlü müthiş iş çıkaran doktor görmedim.burun ameliyatı sonrası zor bir süreç benim sağlıkla ilgili ciddi problemlerim vardı zaten ameliyat diyordu doktorlar hep .ben şeklinden çok rahatsız değildim küçük bir burnum vardı küçükken kırılıp kaynadığı için içi çok kötüydü doktorumun tabiriyle 2017 nin en zor burunlarındandı:) ama dediğim gibi ilk görüşmeye gittiğimde kararımı verdim daha önce de bir çok doktorla görüştüm devlet hastanesini hiç düşünmüyordum şimdi diyorumki iyiki vedat hocama ameliyat olmuşum Bursa'da olanlar sadece gidip görüşsünler ne demek istediğimi anlarlar :) biz iki arkadaş aynı gün ameliyat olduk iyiki de olduk daha şiş olmasına rağmen burunlarımıza bayıldık darısı isteyen herkesin başına:)
Merheba, ben vedat menderese ameliyat olmak istiyorum. Acaba memnun musunuz. Ameliyat olanlardan yorum alabilir miyim ?

Back
X