bursa cekirge dorukta sigortasız dogum fiyatı

hakkaten çok üzüldüm ..aslında gerçekten basit bir idrar tahliliyle konulabilecek zaten rutin bir kontrolde ortaya çıkabilecek bir rahatsızlık..keşke baştan ciddiye alsaydı..kadın doğumcular her zaman anne adaylarının en ufak sorunlarını bile ciddiye almak zorundadırlar..bu arada ahmet bey dediğim ahmet yılmaz canım..

teşekkür ederim canım güzel dileklerin için saol..ben zaten rahatım doktorumdan yana allaha şükür çok güveniyorum kendisine...o bayanın anlattıkları biraz kasıtlı gibi geliyo..zaten doktoruma son kontrolüme gittiğimde haberdar edicem bu sayfadan ve eğer doğru değilse yazılanlar eminim gerekeni yapıcaktır...

merhaba arkadaşlar:)allah herkese kolaycık doğumlar versin inşallah:)tabi benim gibi isteyenlerede bir bebek:))bende 2.5 ay dorukta bir doktora gittim ilgili değildi memnun kalmadım açıkçası.kürtajımı bile o yapmadı yurtdışına gideceği için evrim aydın yaptı çok ii di dr ama doruğa gitmek istemiyorum bir daha kötü anıları var bende ama hemşireleri çok ilgili gerçektende siz gönül rahatlığıyla gidin:)bende böle bişey yaşamasaydım orda yapardım doğumumu..mecbuecim dr araştırıyorum ve senin dr unu çok merak ettim canım bahsettiğin hastane falan hangisi ben özelden msj atamıyorum da banada msj atarsan çok sevinirim gerçekten:)

benim genel olarak anladığım kadarıyla çekirge doruk bursadaki yeni doğan bebekler için en güvenilir hastanelerden biri..biraz daha rahatım artık..en azından çekirge devlet hastanesinden iyidir..geçen bir nst ye girmeye gittim oraya... ebenin nerdeyse dövmediği kaldı öyle bir surat ifadeleri varki yetiyo insana ..bide doğum yaparken düşünemiyorum o can acısıyla hiç çekilmezler yani

kesme şeker tamam canım anladım ahmet yılmaz yani benim hem can hemde ömrüm boyunca vefa duyacağım doktor inş sağlıkla alırsınız evlatlarınızı kucaklarınıza

inş sanada en yakın zamanda bebek nasip etsin canım hangi doktoru merak ettin sen tatlım doğum yaptıran doktorumu mesaj sayın yeterli deyil ondan yazamıyosun ama özel mesaj alabiliyomusun deneyim

mecbuecim bende tam o anlattığın dr a gitmeyi düşünüyodum ve o hastaneye hastanede hala kararlıyım ama dr dan vazgeçtim canım iyiki sormuşum allah çıkarıyo işte insanın karşısına böyle...çok teşekkür ederim sana canım:))inşallah iyi dileklerin kabul olur benim kürtajımdan sonra panik atağım tekrarladı ve şimdi tedavideyim nisana kaldı hamileliğim inşallah bi aksilik olmaz dua edin bana nolur ya(

bu doktoru bende merak ettim mecbuecim...hani olurya allah korusun bizimde yolumuz düşmesin banada söyleyebilirmisin rica etsem

sana neden özel mesaj yollayamıyorum kesme şeker

bilirim cnm ablam o doktrn hastasıydı ben sevil hanımın hatta ablamın bir muyenesine bende grimiştim cok konusmaz cok soğuktur ama uzmanlığı iyi diye herkes ona gider.sevil hanım güleryüzlüdür acıklar herseyi ilgilidir ama fatma hanım tam tersidir ordan tahmin ettm:ecrin_bebek:

ozon79 inş yakında hayırlı haberlerini alırız ama doktor seçimini iyi yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…