Bursa Cenk Aşkalli yi tanıyan var mı?

Merhaba
Cenk Aşkalli şu an Jimer de çalışıyormuş. Birçok kişi iyidir diyor ama hastası olan kimseye henüz rastlamadım.
Aranızda daha önce onunla doğum yapmış yada çevresinde yapan biri varsa bilgilendirirseniz sevinirim

Ayrıca Jimerin durumu biraz karışıkmış sahipleri değişmiş. Tıpla alakası olmayan kişiler ticarethane gibi işletiyormuş. Orayı ve Cenk beyi düşünüyordum ama bu haberlere canım sıkıldı.

Arkadaşım ben cenk beyle çalıştım,ayrıca ilk oğlumda o takip etti şimdi de2.oğlumda takibimi yapıyor 3-4 günede doğum yaptıracak.Bence çok iyi bir hekim hem hasta hemde bir ebe gözü ile ve benim takip ettiğim birçok gebemde onun hastası veçok memnunlar ayrıca eski bir Acıbadem çalışanı olarak Jimerdende memnunum...

arkadaşlar bende cenk bey ssk da çalışırken hastasıydım. gerçekten ilgili bir doktor sadece biraz pipirikli.... ama bu yanlış anlaşılmasın.ben bebeğimi 8 . haftada kaybettim.bebeğimin kalp atışı zayıftı. doktor bey umut verici konuşmadı bizi herşeye hazırladı. sürekli ve sık takibi sayesinde bana birşey olmadı. bu kadar sık takip etmeseydi belkide zehirlenebilirdim. çünkü bebeğim içinde ölmüştü. hiçbir tehike olmadan aldırdım.allah herkese hayırlısını nasip etsi....

Si[/color merhabalar arkadaşlar..kimseyi etkilemek istemem ama sizinle cenk aşkalli ile yaşadığım doğum hikayemi anlatmak istedim.yengemin jınekolog doktoruydu ben hamile kalınca yengem önerdi bana..bende inanın hani konu para yada parasızlık yada küçük görmek değil sakın yanlış anlamayın ilk bebeğimdi birde tedavi ile kalmıştım bebeğime hamile oyuzden hiç şevket yılmazda ordan oraya sürüklenmek istemedim.hep çekirge jımere gitttim aman iyi şartlarda olsun aman doktorumuzdan fazla ilgi görelim böyle düşünen çok arkadaşımız var tabi...onunla ilk tanıştığımızda eşimde bende çok ısındık beğendik hiçbirsorun oluşmadı..eşimde giriyordu muayenelere babasıda görsün diyo bebişi her kontrol gülüş cümbüş geçerdi...memnun bi şekilde eve dönerdik.9 ay jımerde her kontrol böyle geçti..hep normal doğum diyordu bende çok istiyordum zaten.hep dualar tesbihler çekerdim ama normal doğum için ama genede hayırlısını isterdim.doğumumda 22 kılo almıştım.50 idim 72 ile doğum yaptım.son kontrolümde el ile muayene ile doğumumu hızlandırdı.ve ben ertesi gün öğlen 2 buçukta şevket yılmaza gittim doğuma.ozaman jımer hastanesi yapımı bitmek üzereydi ben yetişemedim.kendisinden çok memnun kaldığımız için son anda doktorumuzda değiştirmedik.şev.yılmaz.gittik doğuma.sancım 2dk.aralıklarla ama açılma olmadı.suni sancı verildi gene olmadı.3cm.kaldı..ebe kızdı cenk beye kendince yani momurdandı.sen kocamansın dedi nasıl sana normal dedi panık yaptım tansiyonum düştü.beni sezeryana alın diye bağırmaya başladım.sabah 10 dan akşam 7 oldu hala 3 cm.cenk bey telefon ile bana dayan 24 saat sürebilir dedi sancı 24 saat sonra sezeryan dedi.ama gözlerimkaarmaya başladı tansiyonum çok düştü.girdim sezeyana.2gün durdum.hastanede.2 gün sonra unutmuş beni biliyormusunuz.bekliyorum sabah yok gelmiyo hastaneden çıkıcam doktorum ne haldeyım görmüyo merak etmiyo kontrol etmiyo.herşey jımerde heray 100tl.yi verene kadarmış..sonra odasına telefon açıldı.hasta gelsin göriyim dedi.ben ameliyatlıyım..ki şevket yılmaz hastanesi herkatı çok kalabalık olan bi hastane yürürken çarpıştığınız anlar oluyo.ben kambur bir şekilde asansörler ile teyzem yanımda ayağına gittim kontrol ettirdim kendimi.ama cahildim ozaman.şimdi olsa muhakkak onun yüzünü kızartırdım hastalarının önünde.bilmiyorum hala daha ağlayasım geliyo bendeki hakkı ultrason makınesini karnımda gezdirmekten ibaret..güler yüzü boşa çıktı...arkadaşlar doktor seçimine iyi dikkat edin.güler yüz iltifat bunlar bahane..inanın.ben ona 900 tl.para ödedim toplam 9 ayda.beni o kalabalıkta ameliyetlı bişekilde aşağı gelsin göreyım dedi.bunu ve yaptığını hiç unutmıcam.kımseyede önermiyorum...:45:

jimeri soran hastalara önerim 2009 kasımında normal doğu m yaptım recep doğanlarda herşy süperdi doktorum zaten süper hastane hemşireler muamele tek kelimeyle harikaydı herkese öneririm doktorumu ve hastaneyi

sela m arkadaşlar.bende 26 ağustosta jimer hastanesinde cenk beyde ikiz kızlarım dünyaya geldi.hem cenk beyden hemde hastaneden çok memnunum.çok ilgililer.beni hiç yalnız bırakmadılar allah hepsinden razı olsun.evet cenk bey çok pipirikli işi şansa hiç bırakmadı.ne zaman telefonla arasam ulaştım.ameliyatımda çok iyi geçti.2 günde ayağa kalktım.bence işini çok iyi yapıyor

kızlar ben bazı aksilikler yaşadım, 3 doktor değiştirdim en sonunda dr cenk bey doğumumu yaptırdı
allah razı olsun kendisinden
biraz problemlerim olmuştu gebeliğimin sonlarında ama sayesinde hem ben hem de bebeğim kurtulduk
çok iyi bir doktor bence.. tavsiye ederim

Merhaba
Cenk Aşkalli şu an Jimer de çalışıyormuş. Birçok kişi iyidir diyor ama hastası olan kimseye henüz rastlamadım.
Aranızda daha önce onunla doğum yapmış yada çevresinde yapan biri varsa bilgilendirirseniz sevinirim

Ayrıca Jimerin durumu biraz karışıkmış sahipleri değişmiş. Tıpla alakası olmayan kişiler ticarethane gibi işletiyormuş. Orayı ve Cenk beyi düşünüyordum ama bu haberlere canım sıkıldı.

İçiniz rahat olsun 1,5 yıldır Bursada yaşıyorum ve doktor konusuna çok önem veririm bilmediğim bir şehirde hamile kalmak kabus gibiydi ve birçok özel hastaneye,doktora gittim memnun kalamadım zira yaklaşık 1 yıl önce bebeğimi kaybetmiştim ve bu süreç beni dahada korkutuyordu.bir arkadaşım Cenk beyi tavsiye etti sadece tanışmak için gittim fakat tek kelimeyle Cenk bey "insan" size bukadarını söylüyorum.İçiniz rahat olsun mutlaka kendisine görünün insanı bukadar rahatlatan ve bukadar ilgilenen nadir hekimlerimizden birisi ,inanın çok tereddütlü gittim ama çok memnun kaldım.Asistanı bile sizinle ilgilenir takip eder adınızı bilir,bunlar önemli kavramlar.Doğumumu da Jimer de yaptım.Sürekli gittiğinizde bankodaki arkadaşlar bile sizi tanıyor çok ilgililer hala bebeğimi kontrole götürdüğümde hepsi adını bilir ve sever.Ben herşeyden çok memnun kaldım.Cenk beyi bırakmam sizede gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. Allah yardımcınız olsun.

özel sigortanız varsa kesinlikle acıbadem de dr.aylin karahasan ı tavsiye ediyorum.ben gebelik düşünüyorum.bakalım hayırlısı...ama cenk aşkalli de süper...

Bende 35 haftalık hamileyim ve doktor konusunda çok kararsız kaldım , 8 aydır takibimi yapan asıl doktorum pembe mavide Dr.Feride Hanım fakat pembe mavi kliniğin şartları gereği (odalar küçük,yoğunbakım ünitesi yok) jimerde doğum yapmak istiyorum.Dr.Cenk Bey ablamın doğum doktoru olduğu için onu tercih ettim 3 kez muayeneye gittik kendisine çok güleryüzlü biri kendisi fakat beni 8 aydır takip een doktorumu da es geçmek istemiyorum onu da çok seviyorum.Ne yapacağımı şaşırdım hemde erken doğum riskim varken son haftam sanırım (ilaçla erteleniyor doğum) hangi hastaneyi hangi doktoru tercih etmeliyim sizce ? Sadece hastane şartları için doktor değiştirmeye değer mi sizce ? Lütfen yardımcı olun az vaktim kaldı.

Merhabalar. Aralik ayinda ozel Jimer hastanesinde dogum yaptim. Doktorum Cenk Asgalli idi. hamilelik surecine Cenk beyle baslamadim. Rentip hastanesinde bir doktora gidiyordum. Ama ilgisizligi hosuma gitmiyOrdu. Ilgisizlikten kastim bilgilendirme yonundedir. Ilk hamileligim oldugu icin cok seyi merak ediyordum ama kendisi bu merakimi gidermeye yonelik bilgilendirmeden hep yoksundu. Bir gun bazi sebeplerden dolayi canima tak dedi. Baska bir doktor arayisina girdim. Etrafimda kime sorsam Cenk beye gitmis. Beni tereddute dusuren tek sey ucreti oldu. Hastane tamamiyle ozel oldugu icin saglik guvencem muayeneyi tahlilleri karsilamayacakti. Ama maddiyati dusunmek istemedim, zaten bir suredir dogum icin birikim yapiyordum. Cenk beye gitmeye karar verdim boylece. Ilk muayenede bir sayfa dolusu soru hazirladim. muayene bittikten sonra kagidi oldugu gibi cantama geri koydum. Icecegim sodanin markasindan tutun da aklima gelen her seyle alakali aydinlatti beni. Gayet memnun bir sekilde ayrildim oradan ve hamileligimin sonuna kadar onunla devam ettim. Kesinlikle sizi incitmez, her zaman pozitiftir ve pimpirikli oldugu icin her seyin takibini yapmak ister. Bebegi riske atmaz.
Maddi durumunuz uygunsa kesinlikle Cenk beyi oneriyorum. 2. Cocugu dusundugumde calacagim kapi yine o olacak.

Merhabalar. Aralik ayinda ozel Jimer hastanesinde dogum yaptim. Doktorum Cenk Asgalli idi. hamilelik surecine Cenk beyle baslamadim. Rentip hastanesinde bir doktora gidiyordum. Ama ilgisizligi hosuma gitmiyOrdu. Ilgisizlikten kastim bilgilendirme yonundedir. Ilk hamileligim oldugu icin cok seyi merak ediyordum ama kendisi bu merakimi gidermeye yonelik bilgilendirmeden hep yoksundu. Bir gun bazi sebeplerden dolayi canima tak dedi. Baska bir doktor arayisina girdim. Etrafimda kime sorsam Cenk beye gitmis. Beni tereddute dusuren tek sey ucreti oldu. Hastane tamamiyle ozel oldugu icin saglik guvencem muayeneyi tahlilleri karsilamayacakti. Ama maddiyati dusunmek istemedim, zaten bir suredir dogum icin birikim yapiyordum. Cenk beye gitmeye karar verdim boylece. Ilk muayenede bir sayfa dolusu soru hazirladim. muayene bittikten sonra kagidi oldugu gibi cantama geri koydum. Icecegim sodanin markasindan tutun da aklima gelen her seyle alakali aydinlatti beni. Gayet memnun bir sekilde ayrildim oradan ve hamileligimin sonuna kadar onunla devam ettim. Kesinlikle sizi incitmez, her zaman pozitiftir ve pimpirikli oldugu icin her seyin takibini yapmak ister. Bebegi riske atmaz.
Maddi durumunuz uygunsa kesinlikle Cenk beyi oneriyorum. 2. Cocugu dusundugumde calacagim kapi yine o olacak.

bende jimerde doğum yapmayı düşünüyorum zaten doktorumda cenk bey doğumda ne gibi avantajlar sağlıyorlar yada odalardan vs. memnun kaldın mı hemşirelerin ilgi alakası nasıldı aydınlatırsan sevinirim:)

bende jimerde doğum yapmayı düşünüyorum zaten doktorumda cenk bey doğumda ne gibi avantajlar sağlıyorlar yada odalardan vs. memnun kaldın mı hemşirelerin ilgi alakası nasıldı aydınlatırsan sevinirim:)
Pinarcim jimerden kesinlikle hicbir sikayetim olmadi. Odalar tertemiz. Yatak, carsaf, tuvalet, banyo her sey gayet sterildi. hemsireler samimi ve guler yuzluydu. dogum yaptigim ilk gunun aksami boynumda agri olmustu, hemsireyi cagirdim normal mi diye sordum sadece. 5 dk sonra bir baktim ki sicak su torbasi, havlu, kremle bir daha geldi :) bu sadece bir Ornek. ektra hizmetleriyle, temizligiyle ve ilgi alakalariyla 5 yildizli oteli aratmiyor diyebilirim kisaca. Insallah sen de memnun kalirsin. Dogum ne zaman senin?

Kısmetse Haziran sonu Temmuz başı gibi bakalım birazda şans gerçi ben heyecandan kimseyi görmem gibi geliyor ama yine de ilgi alaka önemli birde cenk bey doğumuna girdi mi senin daha kendisiyle konuşamadım ama ben kesinlikle onun girmesini istiyorum çünkü o hastaneye gidiş amacım Cenk beyin orada olması.Senin normal mi sezaryan mı oldu canım?

Kısmetse Haziran sonu Temmuz başı gibi bakalım birazda şans gerçi ben heyecandan kimseyi görmem gibi geliyor ama yine de ilgi alaka önemli birde cenk bey doğumuna girdi mi senin daha kendisiyle konuşamadım ama ben kesinlikle onun girmesini istiyorum çünkü o hastaneye gidiş amacım Cenk beyin orada olması.Senin normal mi sezaryan mı oldu canım?
sezeryan oldu, kordon dolanmisti bebegimin boynuna. Risk almak istemedim.
dogumuma cenk bey girdi canim. Merak etme o mutlaka orada oluyor. Allah sagsaglim kucagina almayi nasib etsin yavrunu.

Back
X