Bursa da ali değirmenciye ameliyat olan var mıı olan varsaa yardımcı olabilir mi

bbbbbb_

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2023
30
3
6
27
Bursa da ali değirmenciye ameliyat olan var mıı olan varsaa yardımcı olabilir mi

Bursadaysanız adnan erdem ile de görüşmenizi öneririm. Muayenesi ücretsiz.
Ahmet karaaslan yaptıgı burunlar güzel bence benim mayıs ayı içerisinde olmam gerekiyordu hazirana kadar dolu olduğu için başka doktor aradım ama bulamadım ilerki zamanda kesin ahmet beye ameliyat olacagım

Ahmet karaaslan yaptıgı burunlar güzel bence benim mayıs ayı içerisinde olmam gerekiyordu hazirana kadar dolu olduğu için başka doktor aradım ama bulamadım ilerki zamanda kesin ahmet beye ameliyat olacagım
Adnan beye oldunuz mu acaba ameliyat

Ahmet beye de bakacağım. Açıkçası ağustos sonu gibi olmak istiyorum ve Bursa da doktor bulma konusunda çok zorlanıyorum. Murat Ceran ve Önder Akdeniz’i çok duydum ama fiyatlar ne durumda bilmiyorum. Eğer başka doktorlar hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim hatta belki ağustosa kadar olursanız yorumlarınızı da bekliyorum açıkçası😊

Düz sırt seviyorsunuz siz o zaman. Bana biraz büyük bırakıyor gibi geldi ama yüzünüze öyle gideceğini düşünüyorsanız burunlar güzel.

Ahmet beye de bakacağım. Açıkçası ağustos sonu gibi olmak istiyorum ve Bursa da doktor bulma konusunda çok zorlanıyorum. Murat Ceran ve Önder Akdeniz’i çok duydum ama fiyatlar ne durumda bilmiyorum. Eğer başka doktorlar hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim hatta belki ağustosa kadar olursanız yorumlarınızı da bekliyorum açıkçası😊
Ben eylülde düşünüyorum😊 yazın leke vb tarzı şeylerden dolayı çok korumak gerekiyor diye duydum Ahmet beye olacağım inşallah burun ucu kısmını bence en iyi yapan doktor bazıları kemeri alıp uç kısmına müdahale etmiyor öyle daha kötü duruyor

Ameliyat olmadıysanız ben dr Ahmet karaaslana oldum ve çok memnununum çok doğal ve yüzüme uygun bir burnum oldu şuan 4 aya girecegim tavsiye ederim 😊

Back
X