Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba 1 ay geçmiş siz oldunuz mu acaba? Ya da görüşme yaptıysanız fiyat söyler misiniz?Bursa da ali değirmenciye ameliyat olan var mıı olan varsaa yardımcı olabilir mi
Bursadaysanız adnan erdem ile de görüşmenizi öneririm. Muayenesi ücretsiz.Merhaba 1 ay geçmiş siz oldunuz mu acaba? Ya da görüşme yaptıysanız fiyat söyler misiniz?
Görüşme yapmadım hazirana kadar 25 bin tl denmişti hazirandan sonra fiyat değişecektiMerhaba 1 ay geçmiş siz oldunuz mu acaba? Ya da görüşme yaptıysanız fiyat söyler misiniz?
Ahmet karaaslan yaptıgı burunlar güzel bence benim mayıs ayı içerisinde olmam gerekiyordu hazirana kadar dolu olduğu için başka doktor aradım ama bulamadım ilerki zamanda kesin ahmet beye ameliyat olacagımBursadaysanız adnan erdem ile de görüşmenizi öneririm. Muayenesi ücretsiz.
Adnan beye oldunuz mu acaba ameliyatAhmet karaaslan yaptıgı burunlar güzel bence benim mayıs ayı içerisinde olmam gerekiyordu hazirana kadar dolu olduğu için başka doktor aradım ama bulamadım ilerki zamanda kesin ahmet beye ameliyat olacagım
Ahmet beye de bakacağım. Açıkçası ağustos sonu gibi olmak istiyorum ve Bursa da doktor bulma konusunda çok zorlanıyorum. Murat Ceran ve Önder Akdeniz’i çok duydum ama fiyatlar ne durumda bilmiyorum. Eğer başka doktorlar hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim hatta belki ağustosa kadar olursanız yorumlarınızı da bekliyorum açıkçasıAhmet karaaslan yaptıgı burunlar güzel bence benim mayıs ayı içerisinde olmam gerekiyordu hazirana kadar dolu olduğu için başka doktor aradım ama bulamadım ilerki zamanda kesin ahmet beye ameliyat olacagım
Adnan beye bir oldunuz mu acaba? Olduysanız görsel ekleme şansınız olur mu?Bursadaysanız adnan erdem ile de görüşmenizi öneririm. Muayenesi ücretsiz.
Düz sırt seviyorsunuz siz o zaman. Bana biraz büyük bırakıyor gibi geldi ama yüzünüze öyle gideceğini düşünüyorsanız burunlar güzel.Ahmet karaaslan yaptıgı burunlar güzel bence benim mayıs ayı içerisinde olmam gerekiyordu hazirana kadar dolu olduğu için başka doktor aradım ama bulamadım ilerki zamanda kesin ahmet beye ameliyat olacagım
Ben eylülde düşünüyorumAhmet beye de bakacağım. Açıkçası ağustos sonu gibi olmak istiyorum ve Bursa da doktor bulma konusunda çok zorlanıyorum. Murat Ceran ve Önder Akdeniz’i çok duydum ama fiyatlar ne durumda bilmiyorum. Eğer başka doktorlar hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim hatta belki ağustosa kadar olursanız yorumlarınızı da bekliyorum açıkçası![]()
Aslında Bende uç kısımlarını beğendim küçültme olmuş gibi geldi banaDüz sırt seviyorsunuz siz o zaman. Bana biraz büyük bırakıyor gibi geldi ama yüzünüze öyle gideceğini düşünüyorsanız burunlar güzel.
Adnan beye ameliyat oldunuz pekiAslında Bende uç kısımlarını beğendim küçültme olmuş gibi geldi bana
evet oldumAdnan beye ameliyat oldunuz peki
Memnun musunuz kaç ay olduevet oldum
Özelden yazıyorumMemnun musunuz kaç ay oldu
Ameliyat olmadıysanız ben dr Ahmet karaaslana oldum ve çok memnununum çok doğal ve yüzüme uygun bir burnum oldu şuan 4 aya girecegim tavsiye ederimAhmet beye de bakacağım. Açıkçası ağustos sonu gibi olmak istiyorum ve Bursa da doktor bulma konusunda çok zorlanıyorum. Murat Ceran ve Önder Akdeniz’i çok duydum ama fiyatlar ne durumda bilmiyorum. Eğer başka doktorlar hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim hatta belki ağustosa kadar olursanız yorumlarınızı da bekliyorum açıkçası![]()
resim atabilirmisinizAmeliyat olmadıysanız ben dr Ahmet karaaslana oldum ve çok memnununum çok doğal ve yüzüme uygun bir burnum oldu şuan 4 aya girecegim tavsiye ederim![]()