Bursa 'da Burun Estetiği için Doktor önerisi istiyorum

Memnun kalacağını düşünüyorum arkadaşım ben burun estetiği öncesi halimi düşünüyorum da dünyalar kadar fark var en iyi estetik cerrah Alper Bayraktar' dır.Burdan nasıl paylaşabiledeğimi bilseydim gönderirdim burun estetiği öncesi ve sonrası halimi özelden irtibata geçersen maille yolllayabilirim Aspendoz iyi bayramlar dilerim.
sanada iyi bayramlar.. srdrsmtyl@gmail.com adresinden bana ulaş ordan face adresimi veririm istersen yada ordan konuşuruz. sen nasıl istersen.. :)

ben tamamen estetik amaçlı burun ameliyatı olmayı düşünüyorum. Vedat bey yapıyor mu ne kadar bi ücret veriliyor bilgisi olan var mı? baya bi araştırdım özel hastaneler çok pahalı.
Bende Estetik amaçlı burun ameliyatı istiyorum, Oldun mu ameliyat canım. Medikada Faruk Şahin varmış onu önerdiler ama bilemiyorum. Ameliyatından memnun olan başka arkdşlar var mı ?

mrb kızlar valla Bursa da burun dediğiniz zaman aklıma Erhan Şafak geliyor 3 kuzenimde bu yıl ameliyat oldu kendisine ve sonuçlar mükemmel bence bi gidin görüşün derim..bende botoks yaptırıyorum kendisinden çok memnunum , sonuç gayet doğal oluyor benden söylemesi :)

Omer buhsem ile ben de gorusmeye gittim ama hic guven vermedi acikcasi. Murat ceram ile gorustum icime sindi. Hayat hastanesinde Ferruh Bey varmis onunla da gorusup kararimi vericem cok kafami karistirmak istemiyorum.

Abdullah Etoz Kocaeli Acibademin doktoru. Siddetle kendisini tavsiye ediyorum. Degisim istiyorum de gerisini ona birak.Beni taniyamanlar bile oldu. Burun ameliyati bir insani nasil bu kadar guzellestirir dediler:) Ablam Tonguc diye birine ameliyat oldu burnu kayik duruyor oraya buraya:))) Benimki kalip gibi masallahhh.Allah razi olsun beni cok mutlu etti.
Fiyatı ne kadar ve resmin var mı ?

bizim ameliyat hem nefes alma hemde estetik amaçlı idi.Kıkırdakları alınınca burnu çökmüştü diye yazmıştım.Şimdi hem nefas alabiliyor hemde güzel burnu oldu şimdi sıra bende Mayısta olmayı planlıyorum.Devlet hastanesi olması hiç aklını karıştırmasın Dr.Vedat Bey bu konuda işnin ehli
Fiyatı ne kadar vedat beyin ?

valla sonunda gıttım devlet hastanesıne kbb uzmanından amelıyat tarıhı aldım bıkac kısı bı dr. u tavsıye ettı..aldım bnde..nolcaksa olsun ya..bursa sankı kucuk bıryer doktor yorumu yok..özelede zaten o kadar para veremem...
Doktorun kim çoğu kbb doktoru süper burunlar yapıyor diyorlar ama resim koyan çok az veya hiç yok sen kaça fiyat alabildin ?

Merhaba Dr.Ercan Aydın konusunda uzman ve yüksek hasta memnuniyeti ile Bursa'da burun estetiğinde doğru adres.
Dr.Ercan Aydın. Bilgi ve randevu: 0530 128 39 00

8 sene olmuş ama belki görürsünüz vedat menderes ameliyat olmayı düşünüyorum bende sonuçlar nasl siizn memnun musunuz

Back
X