Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bursa'da tabiki Alper Bayraktar. sadece ilk ameliyatları değil revizyonları da çok başarılı. Ve burun ucunda bana göre en başarılı doktor kendisi.
merhaba lady..benim sadece küçük bir kemer var alınması gereken..muayene olduğum bir dr kemerin törpülenmesinin yeterli olduğunu ve kırma yada burun ucunda bir değişiklik yapılmasının gerekmediğini söyledi..alper bey burun ucunda çok iyi demişsin ama kemerli burunlarda da iyi mi bir bilgin var mı acaba?
Sadece kemeri düzleştirmesini istersen yapar. Ama hangi doktora yaptırırsan yaptır çok iyi anlat. Çünkü çok fazla ameliyat olan insanla tanıştım. sadece kemer gitsin istemişler ama burunları ne hale gelmiş. Bence en güzeli doktorla görüşmek ve iletişim cok önemli.
peki alper bey nasıl bu konuda?
Ben kendi adıma Alper beyden çok memnunum. Ben doktoruma güveniyorum. Ama önemli olan sizin içinize sinmesi. Ve kendinizi doktora iyi ifade etmeniz.
Jimer'de Ali Tufan Soydan'a ameliyat olan kimse yok mu ya da dr ile ilgili bir bilgisi olan? nette hiçbir yorum bulamadım..yardımcı olun ltfn![]()
Ben şimdilik kendisine sadece dövme sildirme, lazer epilasyon ve prp işlemlerini yaptırıyorum. Ancak çok yetenekli ve ilgili bir doktor olduğunu söyleyebilirim. İleride lazer liposuction operasyonu için yine kendisini tercih edeceğim.
merhaba lady..benim sadece küçük bir kemer var alınması gereken..muayene olduğum bir dr kemerin törpülenmesinin yeterli olduğunu ve kırma yada burun ucunda bir değişiklik yapılmasının gerekmediğini söyledi..alper bey burun ucunda çok iyi demişsin ama kemerli burunlarda da iyi mi bir bilgin var mı acaba?
menuette doktor konusunda karar verebildinmi? bende bursada hala doktor arıyorum
murat ceranı da duydum iyi diye. ben alper beye gidince yaptırmaktan bile soğudum sanırım. korkuyorum da sorun yaşamaktan. olurda ameliyat kaararı alırsak haberleşelm fikir olur.Malesef hala karar veremedim uygun bir isim de bulamadim. En sıcak jimerdeki estetik dr geliyor. Sen bir isim buladildin mi?
Tamam canim hbrleselim. Aslinda ben de cok korkuyorum. Hem ameliyattan hem de sonrasinda soeun yaşamaktan. .alper beyle ne olduki?murat ceranı da duydum iyi diye. ben alper beye gidince yaptırmaktan bile soğudum sanırım. korkuyorum da sorun yaşamaktan. olurda ameliyat kaararı alırsak haberleşelm fikir olur.
Tamam canim hbrleselim. Aslinda ben de cok korkuyorum. Hem ameliyattan hem de sonrasinda soeun yaşamaktan. .alper beyle ne olduki?
bana kötü yaptığı burun denk geldi beklerkene burun delikleri farklı yamuk bi ameliyat daha gerektiren. her ameliyatta revizyon riski var ama olmamasını istediğim için ben cesaret edemedim. yaptıramıycağım ona. hattta böyle bi risk olduğu için vazgectm gibi.
Revizyon riski dedigin nedir benim bilgin yok onunla ilgili..bir de sendeki sorun nedir? Ben jimere muayne ildum ben de kemer var hafif sadece..jimerdeki dr sadece onu almamiz yeter dedi..cok isleme gerek yok sende dedi..ama baska dr a muayene olmadim..farkli bir dr un soyleyeceklerine ihtiyacim var aslinda ama biyandan da kafami karistirmasam mi diyorum..benim yakin arkadasim jimere gogus toparlama ve silikon ameliyati oldu..sonuc harika..dogal ve izsiz bir gogus yapti..yuz toplama germe isini de baska bir tanidiga yapti o da super oldu..istersen gidip bi mauyene ol..dr cok can zaten..fikir olur sana..
cnm bendede hafif kemer var gittiğin doktorunu adını yazarmısın? bende gidip fikir alayım
jimerde tek dr var canım.. Jimer'de Ali Tufan Soydan.. görüşmeye gidince bana da bilgi ver olur mu? muayene ücreti alıyorlar ama hbrin olsun..70-80 gibi bişeydi.. revüzyon riski dediğin nedir buarada?
revizyol burun ameliyatlarında örnek veriyoru fazla kıkırdak alınınca bi süre sonra çökme oluyormuş yada yamukluk doktorlar 100 de 10 olacak bi risk diyor ama ilk ameliyatından sonra sorun yaşayıp 2. ameliyatı olan bi sürü insan var
ben de aynı doktara ameliyat olmak istiyrm ama kendisiyle ilgili hiçbir yorum bulamadım nette..son durumuyla ilgili bilgi verirseniz sevinirim..hatta ücret olarak nekadar vermiş biliyor musunuz?
Arkadaşımın burnu şu anda gayet doğal ve güzel görünüyorr. Ameliyat sonrasını da çok rahat atlatmıştı. Hatırladığım kadarıyla ameliyat ücreti 4000 civarındaydı. Bu arada bende geçen süre zarfında liposakşın için baya bir araştırma yapmış bulunuyorum ve Ali Tufan Bey ile de görüşmeye gittim. Hastaya gerçekten güven veren bir doktor ve ameliyat konusunda doğru bilgilendirildiğimi düşünüyorum. Sonuç olarak önümüzdeki ay için liposakşın için randevu aldım. Bakalım hadi hayırlısı:) Bana şans dileyin...:)