Bursa da doğum yapacak arkadaşlar

besteozel5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
72
0
86
40
Ankara
Bursa da hangi hastahanelerde doğum yapacaksınız ve doktorunuz kim hala bir hastahane seçemedim daha önceden tecrübeli olan arkadaşlar zübeyde hanım hastahanesi nasıl ve bir de medical park?Başka hastahaneler de doğum yapanlar varsa ya da yapacaklar arkadaşlar neden oraları seçtiniz

benim ablam cekirgedeki doruk tipta yapti cok memnun kaldik... doktoruda cok guler yuzlu ve cok ilgiliydi ayni sekilde hemsirelerde.. suit odalari ayrica cok guzel tavsiye ediyorum arkadasim

gerçi benim doğuma çok var Rabbim o günlere ulaştırda nasip ederse tabi.ama ben şuan yıldrım doruğa gidiyorum ve doktorumdanda hastendende çok memnunum.eğer doğumun çok yakın değilse ve devlet hastensinde doğum yapmak istersen şevket yılmazın altında yeni yapılan kadım doğum hastanesi var ona çok iyi bi hastane tam teşekküllü olcak diyolar.

acıbademe gidiyorum memnunum canım, doğum için de doğru bir yer olduğunu düşünüyorum..

bende ilçesinde oturuyorum bursanın ama arkadaşlarımın çoğu bahar tıp a gidiyolar ve çok memnunlar ama ben doruk tıpı tercih ederim. Kendim ilçede yapıcam bi terslik olmazsa birinci oğlumu da burda doğurmuştum doktorumuzda çok iyi şimdi 13 haftalık hamileyim bende şimdi cinsiyetini merak ediyorum sadece

arkadaşlar bende bahar da nagihan hanıma gidiyorum ve çok memnunum.35. haftamdayım ve doğumu orada yapacağım.

bende 17 kasımda jimerde normal doğum yaptım çok ama çooook memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim arkadaşım muamele ilgi alaka güleryüz süper drum recep doğanlar dı

Selamlar, bayanlar Bursa da Acıbademin üzerine hastane tanımam her açıdan, başka vesilelerle Doruk,Bahar,Zübeyde Hn. ve Şevket Yılmazıda gördüm ama farkları tartışılmaz bile emin olun

ben zübeyde hanımı tercih ettim doktor olarakta Nedret hanıma gideceğim...inşallah iyi bir izlenime sahip olurum...bazı arkadaşlar özel hastaneleri övmüşler ama 2010 yılından itibaren SGK ile anlaşmaları bitmiş çok fahiş ücretler istiyorlar...o kadar parayı versek her yerde güler yüzle karşılanırız diye düşünüyorum..

Arkadasım ben gecen gün zübeyde hanıma gittim ve alaka dıfır doktorlar konusurken zorla suratınıza bakıyolar ben hiç memnun kalmadım zorunlu olmadıkca tavsiye etmem.(Ayrıca zübeyde hanım ve diger ssk hastaneleride bize bedava bakmıyo arkadasım her ay binlerce kişi prim ödüyo ve bizler sayesinde o maaşları alıyolar ama yüzümüze bile bakmıyolar)

şevket yılmazda doğum yaptırılmıyo ayrıca yanındaki hastanede 2 senedir açılacak diyolar hala açılacak ben 2009 nisanda medicalde doğum yaptım hem hastane hem doktor mükemmeldi çünkü çok riskli bi doğum oldu 28 haftalık doğdu bebeyim saydığınız biçok hastane beni kabul etmedi kuvöz olmadığı için o yüzden iyiyce araştırıp öyle karar verin doğuma ilk zamanlar jimere gidiyodum fakat orda bana burda yoğunbakım ünitemiz yok deyip yolladılar bi dahada ne doktorum muhattap oldu benimle nede başka biri çok temiz evet ve özel hastanelerin hepsinde çalışanlar güleryüzlü çünkü öyle olmak zorunldalar ama herkes özel hastanede doğuramayabilir o yüzden devlat hastanelerinide kötülemeyelim ki başka arkadaşlar sıkıntıda olmasın stres yapmasınlar benim ağzım çok yandı kızlar bütün bi gece sabaha kadar bursanın her yerinde kuvöz arandı dorukta zübeydede şevket yılmazda fakültede yattım orda bile yoktu o yüzden siz dikkatli seçimler yapın sonra benim durumuma düşmeyin

Zübeyde hanıma gittim bugün kızlar ve ordaki izlenim şöyleydi..Burdaki erkek doktorlar kadınlardan çok çok iyi..Kadın doktorlara bi şey sorulmuyor hemen azarlıyorlar dediler...Ben Nedret hanıma gittim..Hiç öyle agresif değildi..Ultrasona tuttu ve bebeği göremedi dediki p.tesi gel vajinal ultrasonla bakalım. Ama ben pazartesiye kadar beklemedim ve Jimere gittim ve keseyi gördüm 4+1 hamileyim ve 2 hafta sonra tekrar Jimere gitmeyi düşünüyorum kalp atışlarını dinlemek için..Ama kesinlikle Zübeyde hanımıda tavsiye ediyorum. Sadece meraklandım hepsi bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…