Doğuma Hazırlık Bursa da Doğum Yapacaklar....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
gözlerim doldu izlerken...

biliyorsun bende medical parkta doğum yaptım (bursa)
ikinci bebegimide orda doguruca kısmetse...
hersey her yer o kareler o kadar tanıdık geldı kı bana.. kendımı hatırladım..

ztn doğuma yakın gorusucez canım senınle .. kım ıstemez ki böyle bir anısı olsunnnnn :5:

Görüşelim elbette, o anlarda desteğimle duygularını paylaşayım ... En güzel haliyle kalsın aklında herşey....:16:

Cemredeniz görmeyeli baya büyümüş bebiş maşallah, zaman hızla ilerliyor... Bu arada kız mı, erkek mi geliyor::49:)

Yeni Bİr Fındık Daha Katıldı Aramıza.... Dilerim Herkes Sağlıkla Kavuşsun Bebeğine.... O anınızı ölümsüzleştirmekte benim uzmanlığım... $DSC_0178-a.webp $DSC_0139-a (640x420).webp $DSC_0153-a (640x432).webp $DSC_0155-b (425x640).webp :49:
:nazar:•Ve in yekadulleziyne keferu leyuzlikuneke biebsarihim lemma semi'uzzikre ve yekulune innehu lemecnunun.
•Ve ma huve illa zikrun lil'alemiyne.:nazar:

canım bende bursada doğum yapıcam inş özel bahar tıp yada doruk tıp merkezinde normal doğum düşünüyorum bir aksilik olmaz ise inş. evet gelelim esas konumuza bende bu özel anı ölümsüzleştirmek istiyorum kalıcı bir hatıramız olsun istiyorum fakat kapalı olduğum için biraz çekingenim merak ettiğim şeyler şunlar acaba buna dikkat edilir mi ve fiyatlarını nekadar acaba banyosu yapılırken videosuda olsun istiyorum :) sizden en kısa zamanda cvp bekliyorum yardımcı olun lütfen doğum mart ayına denk geliyor şuan 2 aylık hamileyim:49:

Merhaba MEhlika ,O anlarında yanınızda olmak bana da keyif verecektir,yeni bir mucizenin tanıklığı.... Bahar tıp merkezinde doğum yapacaksanız,ne yazık ki doğum anını çekemeyebilirim,çünkü orada buna müsaade edilmedi şimdiye kadar ,sadece bebeğin ilk bakımlarını ve doğum öncesi hazırlıklar,anne babadaki heyacanı ,ve doğumdan sonra bebek ile birlikte aile bulışmasını kareleyebilirim.. Ve Eğer İsterseniz hamileliğin 36-38 haftaları arasında dış mekan(uygun olursa hava koşulları),yada iç mekan hamile çekimi,bebek doğduktan 6-7 gün sonrada ev çekimiyapılabilir,sonra bunların hepsi birleştirilerek uzun bir hikaye hazırlayabiliriz..
Doktorunuza mutlaka danışın ,profesyonel bebek fotoğrafçısı ile böyle bir çekim yaptırmak istediğinizi,sorun olup olmayacağını öğrenin.. Seçenekler çok ,telefon görüşmesiyle sizi rahatlatabilirim, bu konuda...

sevgiler..:49:

bilgilendirmeniz için tşk ederim 2 ay sonra bursada olucam şuan şehir dışındayım doktorum ile görüşünce size geri dönerim şimdiden ilginiz için tşkler :16:

Az kaldı heyecanlıyım Şevket Yılmaz'da yapacağım inşallah

sevgili mehlika rica ederim memnuniyetle,sevgili zirve gerçekten çok az kalmış inan herşey bir anda olup bitecek,ve herşey çok güzel olacak Allah'ın izniyle...:16:

Sadece bir ana odaklan, o ilk buluşma ,bir can bir nefes geliyor ,evine... Neşe ,Mis kokulu bir çiçek senin canında daha değerli bir can...
:16:

Eklentiler

• $9.webp
    $9.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 85
Ben de 18 haftalık hamileyim şu an.Ocakta doğum yapacağım nasibse.Esentepe'de düşünüyorum doğumu.Ben de istiyorum Bu güzel karelerden.

Merhabalar... Bende Bursa'da yıldırım doruk hastanesinde şubat sonu mart başı doğum yapacağım... Ben doğumdan ziyade doğumdan sonra bebeğimin tek ve aile ile profesyonel resimlerini çektirmek istiyorum. Fiyat konusunda nasıl bilgi alabiliriz. Ayrıca resimlerinizi görebileceğimiz bir blog veya başka bir internet adresiniz mevcut mu?
Bebek bekleyen ve isteyen herkesin sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını dilerim... (AMİNNN)

10553527_631332276985997_7040578232482656577_n.webp Merhaba uzunca ara verdim siteye ,heralde diğer adaylar artık anne olmuşlardır....Öncelikli olarak doğum ile ilgili ve bebek gelişimi ile ilgili sorularınız varsa yanıtlamak isterim,ve ekliyorum,doğum,hamilelik ve ev çekimleri yapıyorum...Bİlginiz Olsun..

Back
X