- 5 Temmuz 2017
- 82
- 115
- 13
- 37
- Konu Sahibi Hande arkn
-
Bende doruk tıp merkezine gidiyorum evimede yakın olduğu için rahat geliyor takipte kalayımBursa da dogum yapan bayanlar bilgi istiyorum. Normal doğum yapacagim. Suan icin doruk yildirim hastanesini düşünüyorum. Tavsiye edebileceginiz doktor ve hastane var mıdır?
Bende doruk tıp merkezine gidiyorum evimede yakın olduğu için rahat geliyor takipte kalayım
Fatoş hanıma gidiyorumHangi doktora gidiyorsun?
Amin çok teşekkür ederim Allah bi avazda kurtulmayı nasip etsin :)Milly265 cok teşekkürler sonunda birisi cikti. Herkes sosyal medyada bir seyler yazmış ama orda dogum yapan kimse yazmamis. Bi kaç sorum olacak cevaplarsan cok memnun olurum.
Doktorun kimdi? Doguma geliyor mu ( gecede olsa)
Odalari ve genel temizliği nasil. Tek kisilik odalar mi?
Biraz doğumundan bahsedebilir misin? Ben ilk doğumunu 2012 de sevket yilmazda yaptim 12 saat sürdü ve zordu. Ama hic korkmamistim. Simdi biraz korkuyorum.
Allah bebegine ve size saglikli omurler versin.
Amin çok teşekkür ederim Allah bi avazda kurtulmayı nasip etsin :)
Benim normal doğum planlandi belli bi hastalığımdan dolayı hiçbir şekilde açılma ve sancı olmadan gittik 39.haftaya girmiştim .ama acilma 3 cm den öteye gitmeyince sezaryana alındım .Bi eksiklik olarak gece doktorunun gelmemesi olabilir. Gece veya akşam oldu diyelim nöbetçi doktor alıyor sizi doğuma odalar gayet rahat bi kanepe ve bi sandalye var suit o da daha geniş eğer çok hastane ziyaretine gelen olursa tercih edebilirsiniz .Benim doktorum neriman çelik çok memnunum ama kısmet olmadı sabah 10 da yatış yapıldı gece 1 de sezaryana girdim Fatoş deniz hanım ameliyata aldı. Şikayet edilecek bi duRum yok herşey gayet normal.Epidural oldum eğer normal veya sezaryan olmayı tercih etseniz bile Epidurak kateter taktırın ben onun sayesinde daha rahat ettim diyebilirim bebis olunca buraya girip yazmak epey bi zahmetli oluyo sorunuz olursa yazın ben müsait olunca yine cevaplarım :)
Rica ederim Yanlış olmasın ama 200-250 galiba tam olarak hatırlayamadımCok teşekkür ederim bilgi icin. Peki suit odanin fiyat farkini biliyir musun ?
Selam canım bende bursadayım ben deniz güleryüz çakmak a gidiyorum jimerde idi şimdi FSM de özel muayenehanesi var . Doğal doğum yanlısı bir doktor. Ben jimerden takipli hastasıyım muayene ücreti 100 tl ödüyorum doğumumu jimerde yapacağım normal 3500 tl sezeryan 4500 tl imiş. İnşallah benimki normal olacak bakalım benim 2. Doğum allah izin verirse . Tavsiye ederim çok tatlı rahat bir doktor. Sayesinde rahat vw stressiz bir hamilelik yaşıyorum.Bursa da dogum yapan bayanlar bilgi istiyorum. Normal doğum yapacagim. Suan icin doruk yildirim hastanesini düşünüyorum. Tavsiye edebileceginiz doktor ve hastane var mıdır?
Selam canım bende bursadayım ben deniz güleryüz çakmak a gidiyorum jimerde idi şimdi FSM de özel muayenehanesi var . Doğal doğum yanlısı bir doktor. Ben jimerden takipli hastasıyım muayene ücreti 100 tl ödüyorum doğumumu jimerde yapacağım normal 3500 tl sezeryan 4500 tl imiş. İnşallah benimki normal olacak bakalım benim 2. Doğum allah izin verirse . Tavsiye ederim çok tatlı rahat bir doktor. Sayesinde rahat vw stressiz bir hamilelik yaşıyorum.
merhaba, bende dr deniz güleryüz çakmak ı araştırıyorum 8 aydır bebek istiyoruz fakat henüz nasip olmadı. deniz hanım bu konuda iyi midir acaba bilginiz var mı ? bir de test fiyatları nasıldır acaba yardımcı olursanız çok sevinirimSelam canım bende bursadayım ben deniz güleryüz çakmak a gidiyorum jimerde idi şimdi FSM de özel muayenehanesi var . Doğal doğum yanlısı bir doktor. Ben jimerden takipli hastasıyım muayene ücreti 100 tl ödüyorum doğumumu jimerde yapacağım normal 3500 tl sezeryan 4500 tl imiş. İnşallah benimki normal olacak bakalım benim 2. Doğum allah izin verirse . Tavsiye ederim çok tatlı rahat bir doktor. Sayesinde rahat vw stressiz bir hamilelik yaşıyorum.
Canım deniz hanımdan ben çok memnun kaldım gebelik takibimide doğumumuda kendisi yaptırdı hiçbir sıkıntı olmadı. Sanırım bebek tedavisi yapıyor ama o konuda net bir bilgim yok . Ama gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim. Testleri biz hep öxeş labaratuvarlarda yaptırdım.merhaba, bende dr deniz güleryüz çakmak ı araştırıyorum 8 aydır bebek istiyoruz fakat henüz nasip olmadı. deniz hanım bu konuda iyi midir acaba bilginiz var mı ? bir de test fiyatları nasıldır acaba yardımcı olursanız çok sevinirim
Anladım canım çok teşekkür ederim bi kaç ay daha bekliycez bakalım nasip olmazsa gidicez artıkCanım deniz hanımdan ben çok memnun kaldım gebelik takibimide doğumumuda kendisi yaptırdı hiçbir sıkıntı olmadı. Sanırım bebek tedavisi yapıyor ama o konuda net bir bilgim yok . Ama gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim. Testleri biz hep öxeş labaratuvarlarda yaptırdım.
İnşallah canım çok teşekkürlerİnşallah allah nasip eder canım U Umudunukaybetme1633
Hayırlı Doğum diliyorum... ilk doğumumu Doruk Yıldırım hastanesinde yapmıştım 6 yıl önce... Normal Doğum yaptım.Doktorum Gizem Yıldırım dı. Tabi o zamanlar yeni binası yapım aşamasındaydı...Doktorumdan memnundum... ta ki 2.gebeliğime kadar... 38-39 haftalık olana kadar gayet normal ilerliyor ...normal Doğum olacak şöyle böyle deri...40 haftalık olunca bebek çok yukarıda,normal doğuramazsın sesi...Sezeryan için gün verdi... tabiki onu dinlemedim gittim başka yerde yine normal Doğumla gayet sağlıklı ikinci evladımı da kucağıma aldım...Son dönemde oradaki bazı doktorlar herşey normal seyrederken sezeryana teşvik ediyorlar hastalarını.... Benim eşimde doktor ... elimden tuttuğu gibi beni başka hastaneye götürdü...Bursa da dogum yapan bayanlar bilgi istiyorum. Normal doğum yapacagim. Suan icin doruk yildirim hastanesini düşünüyorum. Tavsiye edebileceginiz doktor ve hastane var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?