Merhaba arkadaşlar dr.FARUK DİNÇŞAHİN le medicabilde doğum yapan varmı? neler yaşadınız anlatırsanız çok sevinirim. hastane çalışanlarının ilgileri vs...
ben açtım konuyu bana kaldı cevaplamak :))) faruk bey medicabil ve doruk hastanesiyle anlaşmalı çalışıyo... ben sezeryan+ epidural ve medicabilde doğum yaptım 21-11-2011 saat 09:20 geçe toplamda 1,600 tl verdik.
çok memnun kaldım hastaneden tüm çalışanlardan özellikle faruk beyden.
Çok iyimiş,bende henüz 6 haftalık hamişim.Ve ilk kontrolümüzü gerçekleştirdik gerçekten mükemmel bir doktor.
Birde bu ikili testi 3 lü testi vs, kontrolleri kendi muaynanesindemi yapıyor?Ve ücretleri nasıl ?
Ayrıca normal doğumda prosedür nasıl biliyomusun?
Odalar nasıl tek kişilikmi?
Arkadaşım benimde aklımda bu hastane olduğu için merak ediyorum,çok soru sordum ama tecrübelerini paylaşabilirmisin?
Çok iyimiş,bende henüz 6 haftalık hamişim.Ve ilk kontrolümüzü gerçekleştirdik gerçekten mükemmel bir doktor.
Birde bu ikili testi 3 lü testi vs, kontrolleri kendi muaynanesindemi yapıyor?Ve ücretleri nasıl ?
Ayrıca normal doğumda prosedür nasıl biliyomusun?
Odalar nasıl tek kişilikmi?
Arkadaşım benimde aklımda bu hastane olduğu için merak ediyorum,çok soru sordum ama tecrübelerini paylaşabilirmisin?
hayırlı uğurlu olsun inşallah. ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
2 li 3 lü testleri devlet hastanesinde veya başka hastanede yaptırıyodur.
medicabilde tahlil fiyatları çok uygun dorukta daha pahalı.
ben medicabilde 2li testi 25 tl ye yaptırdım. 3lü testi 35 tl ye ayrıntılı usg yi 80tl ye yaptırdım. glikoz yüklemesi, kan sayımı onlara para ödemedim...
evet odalar tek kişilik. bütün personelin ilgisi süper, çok rahat ortam. ben oğlumu jimer de dünyaya getirmiştim yine faruk bey di dr.um. orasıda çok güzel ama fiyatları uçmuş gidiyo sezeryan +epidural 3,500tl medicabildede aynı ilgi fiyatlarıda çok uygun...
normal doğum fiyatı da 1600 mü bilmiyorum.
Amin canım inşallah.
Evet bizimde ilk ay testlerimizi devlet hastanesinde yaptırmamızı istedi.Sonuçta sadece kan ve idrar tahlilleri.
Ama sonraki testler için benimde aklımda özel hastane var,ve bilmiyorum ama medicabil banada çok sıcak geliyor.
Peki canım bu testleri medicabilde yaptırdığında önce Kadın doğum uzmanından randevu alıp onunmu yönlendirmesi lazım,yoksa direk hastaneye gidip ben bu testleri yaptırmak istiyorum diyebiliyomusun?
faruk beyin kendi muaynanesi var sürekli orda. hastanede çalışmıyo. sadece 2 hastaneyle anlaşmalı.1 medicabil, 2 doruk. doğumu genelde bu ikisinde yaptırıyo ama tabi başka hastane istersen orayada gidiyo.