Bursa da Dr önerin kızlar :/

Aspendos87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2014
73
7
48
Slm kızlar Bursa'da oturuyrum bana doktor önerisi lazım. Neredeyse hepsini tanıyrum doktorların fakat içime sinen bi doktor bulamadım. nefes problemimde var eğrilik ve kemer var burnumda. Olmuşken estetik yaptırıcam. Öğrenciyim tek ameliyat kadar bütcem var 1 kerede işi bitirmem gerek 4 bini geçmicek doktor önerilerini bekliyorum :78:

mrb bak ben mesela devlete basvurcam o konuda..guzel olanları gordum cunku..

Bursada kesinlikleee şevket yılmaz hastanesinde kulak burun boğazda Süay Özmen diyorum estetikçi olmamasına rağmen harika bir iş çıkardı 2 ay önce ameliyat oldum şuan maşallah 40 tane estetikçinin uapamıvağı küçük guzel doğal bir buruna sahibim

Sigortanız warsa 5 kuruş ödemeden ameliyat oluyosunz kızlar sadece estetik için gelmedim diyim yeterli o sizi yapılması gerekeni zaten biliyo

mrb bak ben mesela devlete basvurcam o konuda..guzel olanları gordum cunku..

Sigortanız warsa 5 kuruş ödemeden ameliyat oluyosunz kızlar sadece estetik için gelmedim diyim yeterli o sizi yapılması gerekeni zaten biliyo

@bjkask1903 hangi doktoru önerirsin?

@ortmen911 sigortam yok maalesef kayıt yenilemedim 2.dönem o yüzden yararlanamıyorum sağlıktan

Son düzenleme:
Merabalar Bende Vedat menderes'e bir hafta sonra ameliyat olucam 14 ocak tarihinde. Gayet ilgili ve çok iyi bir doktor. Bana tüm isteklerimi sordu. Tomografi sonuçlarını göze alarak belirli bir fiyat verdi. Tamamen estetik amaçlı olarak başvuru yaptım bende. Daha öncede başka bir hastanede estetik ameliyat geçirmiştim. Ama memnun kalmadığım için tekrar estetik ameliyat olmak istediğimi söyledim. Ameliyat risklerini anlattı detaylı olarak. Sırf estetik olma amacıyla giden kişilere de estetik yapıyor tabiki belirli bir ücret karşılığında. Çok tatlı ve sıcakkanlı biri. Daha ilk kez görüşmüş olmama rağmen oldukça sıcakkanlı ve samimi davranışlarıyla kendisini sevdirmeyi başardı. Ameliyat sonrası görüşlerimi de ileteceğim ameliyattan sonra. Randevumu beklerken bile vedat beyin ameliyat ettiği birçok hasta ile tanıştım. Yarım saat içinde 8 burun estetiği hastası pansuman amaçlı ordaydılar. Yapılan burunlar oldukça güzeldi. İnşallah benimki de güzel olur. Bende fikirlerimi sunacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…