bursa da hidrosalpenks yaptıran varmı...?

canım pınk ne ameluıyatı anlamadım canım yaaaaaaa..................senın problemın ne.............ınş tedavıye baslıyosun dımı.............rabbım hayırlıu eylesınnnnnnnnnnn ınş kolaylık versın canım dua ıleeeeeeeeeeeeeee

pinkcim ben anladım derdini ama tuplerimde sıvı yok benim sadece endometriosisten dolayı tıkalılar. kim hidrosalpenks ameliyatını iyi yapar dersen tam bilemiyorum. ama bursada iyi ameliyat yapan kadın dogum cerrahları var. uzmanlıkları hidrosalpenks midir emin degilim ama bugun doktor kontrolum var sorarim bir sahin beye...
acıbademde tufan bilgin var onkoloji konusunda uzman oldugu icin ameliyatlar konusunda tecrubelidir. bende laparoskopi yaptirsam ona yaptiracaktim ama acibadem sigortam oldugu icin orada yaptirmam gerekiyor... ayrica iyi doktorlardan osman develioglu var burada eskiden fakultenin doktoruydu simdi ART diye kendi yerini acti FSM uzerinde....
biraz daha arastirayim etraftan birilerini bulursam yazarim sana....

sağolun canlarım ya çok teşekkür ederim tüpümün birinde sıvı var dr ameliyat derse olucam sanırım araştırıyorum

canım pınk amerıkalı adlı arkadaşında tuplerınde sıvı vardı amerıkada doktoru baiğladı tupelrını temmuzda tedavı olucak................

Pinkim hayırdır bacım?
Ne ameliyatı o,ben bilmiyorum hiç..
Ameliyat olmanmı lazım?
canım gerekirse olucam tabiki inş gerekmez:çok üzgünüm:
pinkcim ben anladım derdini ama tuplerimde sıvı yok benim sadece endometriosisten dolayı tıkalılar. kim hidrosalpenks ameliyatını iyi yapar dersen tam bilemiyorum. ama bursada iyi ameliyat yapan kadın dogum cerrahları var. uzmanlıkları hidrosalpenks midir emin degilim ama bugun doktor kontrolum var sorarim bir sahin beye...
acıbademde tufan bilgin var onkoloji konusunda uzman oldugu icin ameliyatlar konusunda tecrubelidir. bende laparoskopi yaptirsam ona yaptiracaktim ama acibadem sigortam oldugu icin orada yaptirmam gerekiyor... ayrica iyi doktorlardan osman develioglu var burada eskiden fakultenin doktoruydu simdi ART diye kendi yerini acti FSM uzerinde....
biraz daha arastirayim etraftan birilerini bulursam yazarim sana....
tamam canım bilgi alınca yazarsan sevinirim:1hug:
art ta bir de gürkan uncu var ...
o da iyi doktordur...
profesör

teşekkürler canıma.s.

Back
X