slm arkadaşlar ben bekarken meridyen alış veriş merkezinde çalışıyordum ama şuan çalışma saatleri bana uymuyor evliyim ve oğlum var dolayısıyla bana uygun bir iş bulursanız çok sevinirim büro işleri olabilir yani bir dk. yanı avukat yanı olabilir ama bayan olmak şartıyla aranızında bana yardımcı olabilecek ark. varsa çok sevinirim...ihtiyacım var işe arkadaşlar...
cnm bende senin kadar çaresizim ve senin kadar becerikli değilim satma anlamında yetenekliyim ama pasta kurabiye yapamam dışarıya satışa çıkaracak kadar güvenmiyorum bu konuda zaten dediğin gibi nereye satıcaksın buda var...
arkadaşlar bu arada ben oriflamıda avonuda denedim ya okadar çok herkes bu işleri yapıyorki kime satacam herkes gelişinden kendine alıyor zaten satış yapmaya değil kendşi ürünlerini uygun fiyatlı almaya iyi oluyor onlara üye olmak....
Bende iş arıyorum. Sadece şirket bünyesinde muhasebe elemanlığı olabilir, nişanlım ancak bu şekilde çalışmama razı. Umarım bende, iş arayan herkesde gönlüne göre iş sahibi olurlar...:Saruboceq: