bursa da pembemavi doğum merkezine giden arkadaslar..

Filo

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2007
1.155
13
683
Bursa
arkadaslar bursada pembemavi kadın doğum merkezine giden varmı?orada hangi doktora gittiniz..nilgün karayılanoğlu na veya nedret kolsal a yada lale erbil e giden varmı....giden arkadaslar bilgilerini tecrübelerini burada paylaşırlarlarsa sevinirim......

Günlleme yapmak yasaktır - EDıTLENDı

Son düzenleyen: Moderatör:
FİLOCUM NEVİN HANIMI DÜŞÜNEBİLİRSİN TATLIM HAYIRLI OLUR İNŞALLAH...a.s.

bende nedret kolsala gidiyorum hanım hanım tatlı bir bayan..
zübeyde hanımın doktoru ve haylide tecrübeligeliyor bana..

nedret hanımı tavsiye etmiyorum bi arkadaşım gitmişti acil bi durumu olduğu zaman aradığında telefonu açmıyomuş ilgilenmemiş bende bi kez kontrol amaçlı gitmiştim memnun kalmadım ama orda nevin hanımı çok iyi duydum yengem giti 2 hamileliğinde de ve başka yakınlarım da var nevin hanıma giden şimdiye kadar kimseden kötü diyen duymadım

Ben de 35 haftalık hamileyim.Hamileliğimin başından beri Pembe Mavi ye gidiyorum.İlk doktorum Nedret Hanım dı.Ama acil birşey olduğunda Nedret Hanıma hiç ulaşamıyodum.Şu anda yine Pembe Mavi de JALE GÜRLÜLER doktorum ve inanılmaz memnunum.Nevin Hanımın da iyi olduğunu duymuştum.

ben lale erbile gittim ilk defa ama çok memnun kaldım onuda düşünebilirsin bence çok tatlı
tavsiye ederim

ben üç yıldır jale gürlülere gidiyorum pembe mavide ve kesinlile tavsiye ederim.zaten isim olarak araştırırsan forumda onunla ilgili bir sayfada açmıştım.hastahane olarakta tavsiye edebileceğim bir hastahane pembe mavi bi kere ilgi alaka çok güzel her an ilgilenecek birini bulabiliyorsun.

cnm sen tüp bebek mi yaptırdın yoksa tedavi mi ?

ben tedavi görüyorum orda ancak,çok yaın arkadaşlarımdan biri tüp bebek uygulamasıyla hamile kaldı o hastahanede.daha detaylı bilgi istersen onun görüşlerinide aktarabiliriz.

aslında ben 3 kez tüp bebek denedim pembe mavide martın sonunda tekrar tedavim başlıyor pembe mavide acaba doğru yerdemiyim diye sordum bilgi alışverişi için

ben pembe maviye gittim doktorum nilgün hanımdı çok iyi bir doktor çok güler yüzlü hastalarıyla çok alakalı tavsiye ederim

ben de pembe mavide nedret hanıma gidiyorum. aslında memnun sayılırım ama doğum ücretleri çok yüksek. sanırım doğumu orda yapmayacağım. bakalım artık yarın belli olacak. ayrıca izin raporu için biraz sorun yaşamıştık. doğum raporunda da aynı şeyi yaşamak istemem.

mart ayında pembe mavide epidurel sezeryanla doğum yaptım 9 ay boyunca ve ameliyatta doktorum nedret hanımda kesinlikle ve kesinlikle hiç memnun kalmadım.. Ameliyat boyunca nedretin sadece sesini duydum.. geldi bebeği aldı ve gitti bir geçmiş olsun bile demedi. ameliyat sonrasında da odama doğru düzgün uğramadı. ben çok pişmanım ve kimseye kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ayrıca bebeğim 3.600 doğdu ve benim normal doğum olarak doğum başlamıştı. sütüm geldiği halde uğraşmak zor geldiği için zannımca her iki saatte bir sürekli mama ile beslediler bebeğimi.
ben pembe maviyi de nedretide tavsiye etmiyorum arkadaşlar.
tercih sizin..

merhaba bayanlar ben de pembe maviye gittim
3 kez aşılama yapıldı ama olmadı zaten pek ümitli değildik bu yaz tüpe başlycaz nevin hanımı herkese tavsiye ediyorum pratik ilgili...diğerleri de iyi gibi nedret hanım pek ilgili gelmedi bana nilgün hanım çok tatlı dilli ama başarısı hakkında pek fikrim yok umarım allah emeklerimizi boşa çıkarmaz..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…