bursa da tüp bebek yapan veya yapmayı düşünen arkadaşları buraya bekliyorum

yasenn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2012
259
0
26
Bursa
mrb arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim hiç hamile kalamadım bi tüp bebek deneyimimiz oldu maalesef düşükle sonuçlandı bende pko var eşimde sperm hareketsizliği var doktor normal yolla hamile kalamazsın dedi bir daha tüp bebek yapmayı düşünüyoruz bursa da tüp bebek yapmış olan arkadaşları buraya bekliyorum hastane ve doktor tavsiyelerinize ihtiyacım var

Canım bu gün 8 günlük olan bebeğim var oembemavi nevin hanımdı doktorum mutlaka görüşmeni tavsiye ederim benim 3 düşüğm 1 erken doğumum var ve tüm bunlarda yanımda olan destek olsn nevin hanımın elinden geçen hafta bebeğimi aldım çok şükür darısı dileyen isteyen tüm arkadaşlarıma

Canım bu gün 8 günlük olan bebeğim var oembemavi nevin hanımdı doktorum mutlaka görüşmeni tavsiye ederim benim 3 düşüğm 1 erken doğumum var ve tüm bunlarda yanımda olan destek olsn nevin hanımın elinden geçen hafta bebeğimi aldım çok şükür darısı dileyen isteyen tüm arkadaşlarıma

canım cevabın için tşk bebeğini allah analı babalı büyütsün inş rabbim herkese nasip etsin pembe mavide nihat bey var kuzenimin doktoruydu 2 kez aşılama yaptılar tutmadı sonradan kendiliğinden oldu birde bi ricada buluncam ücreti ne kadar sanırım her yerde aynı değil yazarsan sevinirim ben ilk denememde 5200 tl ödedim

Canım ben şuanki fiyatı bilmiyorum benimki baya bi indirimli olmuştu ve hastanr sahibi doktorum olduğu için çok yüklü ödemeler yapmamıştık arkadaşım 4 ay önce 4000 tl yaptırmıştı bu fiyat senin kullanıcan ilaca bağlı düşüp çıkıyor yaptırmasan bile mutlaka nevin hanımla görüş derim

Canım ben şuanki fiyatı bilmiyorum benimki baya bi indirimli olmuştu ve hastanr sahibi doktorum olduğu için çok yüklü ödemeler yapmamıştık arkadaşım 4 ay önce 4000 tl yaptırmıştı bu fiyat senin kullanıcan ilaca bağlı düşüp çıkıyor yaptırmasan bile mutlaka nevin hanımla görüş derim

cevabın için teşekkür tüp bebek yaptırcamda 3 ay önce yaptırdığım için korkularım var daha unutamadım o günleri iyi bi doktor bulduğumda kendimide hazır hissedersem hemen yaptırcam sizde yaptırdınız anlarsınız beni yumurta alımı iğneler haplar transfer heleki bekleyiş çok zor rabbim yardımcımız olsun

kızlar ben de bursada oturuyorum. tüp bebek yaptıracaksanız ve gonal f 900 ihtiyacınız varsa elimde var. 405 tl ye almıştım. 300 tl ye satmayı düşünüyorum. ilaçlar çok pahalı tutuyor. ilaç boşa giderse çok üzüleceğim. çünkü bu kadar ucuza bulamazsınız.

kızlar ben de bursada oturuyorum. Tüp bebek yaptıracaksanız ve gonal f 900 ihtiyacınız varsa elimde var. 405 tl ye almıştım. 300 tl ye satmayı düşünüyorum. Ilaçlar çok pahalı tutuyor. Ilaç boşa giderse çok üzüleceğim. çünkü bu kadar ucuza bulamazsınız.

canım ben düşünüyorum ama şuan değil

Jinemed Dr.Murat Erdemirin hastasiydim.tavsiye ederim.simdi bir kizim var ;)

Kizlar bende bursada tup bebek yaptirdim acibadem de sahin zeteroglu cok ii bi doktor merkezdekilerde cok ilgililer tavsiye ederim

mrb cnm bende bugün acıbademe ön görüşmeye gittim eşimle ilgili yarın ürolojiden murat bey görücek ona göre başlıcaz şahin beyi çok duydum birde labrotuvar olarak 400 kat büyütme yetkisne sahipler sipermi erkek sağlığı için daha önemli yarın start vericez hayırlısı artık

Raporum çıkar ise ben devlette fakültede yaptırmayı bekliyorum. Çıkmazsa eğer, bir yıl daha beklermiyim bilmiyorum. Aklımda olan isimler Acıbadem veya Osman Develioğlu olabilir.

Bursa'da olup Ilaç ihtiyacı olan varsa, uygun fiyata vermek istiyorum..

Back
X