Bursa da Vajinismus Tedavisi Doktor Çiğdem Tezcan

rossalinda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
15
12
Sonun da ben de ALLAH ın izniyle vajimismusu yendim.4 yıllık evli vajinismus hastasıydım. Bursa da Doktor ÇİĞDEM TEZCAN a gittim ve 4 seanstan sonra hamdolsun iyileştim. Ben kendi kendime parmak egzersizi yapamıyordum,cesaretim yoktu. ((Burada ki arkadaşları cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum.))bir doktordan destek almanın zamanı gelmişti, çünkü 4 yılım gitti daha fazla vakit geçirmek istemiyordum. Bayan doktor arıyordum rahat olması açısından ve bu site de DR ÇİĞDEM TEZCAN`IN reklamını gördüm. Iyi ki görmüşüm.Eşimle birlikte randevu aldık. Güleryüzlü, sıcak,cana yakın bir bayan. Doktordan çok bi abla,ailenizden biri gibi davranıyor.siz yenene kadar herzaman yanınızda.Benim gibi egzersiz yapamayan arkadaşlara,kardeşlerime tavsiye ediyorum. Boşa vakit geçirmeyin inşaallah siz de yeneceksiniz.. Çiğdem Tezcan aradığınız kişi. Buradan kendisine tekrar teşekkür ediyorum. Önce Allah'ın izniyle, sonra doktorumun vesilesiyle bu sorunumu Hamdolsun yendim.

Sonun da ben de ALLAH ın izniyle vajimismusu yendim.4 yıllık evli vajinismus hastasıydım. Bursa da Doktor ÇİĞDEM TEZCAN a gittim ve 4 seanstan sonra hamdolsun iyileştim. Ben kendi kendime parmak egzersizi yapamıyordum,cesaretim yoktu. ((Burada ki arkadaşları cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum.))bir doktordan destek almanın zamanı gelmişti, çünkü 4 yılım gitti daha fazla vakit geçirmek istemiyordum. Bayan doktor arıyordum rahat olması açısından ve bu site de DR ÇİĞDEM TEZCAN`IN reklamını gördüm. Iyi ki görmüşüm.Eşimle birlikte randevu aldık. Güleryüzlü, sıcak,cana yakın bir bayan. Doktordan çok bi abla,ailenizden biri gibi davranıyor.siz yenene kadar herzaman yanınızda.Benim gibi egzersiz yapamayan arkadaşlara,kardeşlerime tavsiye ediyorum. Boşa vakit geçirmeyin inşaallah siz de yeneceksiniz.. Çiğdem Tezcan aradığınız kişi. Buradan kendisine tekrar teşekkür ediyorum. Önce Allah'ın izniyle, sonra doktorumun vesilesiyle bu sorunumu Hamdolsun yendim.
Tebrikler ...

Candash Sanırım siz de çiğdem hanım da tedavi görmüşsünüz. Kk de gördüm. Çiğdem hanıma teşekkür için bu konuyu açmıştım.Dr.çiğdem hanımda tedavi olanlar ve tedaviye gitmek isteyenleri topiğimize davet ediyorum. Yorumlarınız bekleyen arkadaşlarımıza umut olsun.

Candash Sanırım siz de çiğdem hanım da tedavi görmüşsünüz. Kk de gördüm. Çiğdem hanıma teşekkür için bu konuyu açmıştım.Dr.çiğdem hanımda tedavi olanlar ve tedaviye gitmek isteyenleri topiğimize davet ediyorum. Yorumlarınız bekleyen arkadaşlarımıza umut olsun.
Evet canım bende Çiğdem TEZCAN a giderek vajinismus belasından kurtulanlardanım.
Evet canım bende Çiğdem TEZCAN a giderek vajinismus belasından kurtulanlardanım.Üstelik Rabbim , Çiğdem hanım vesilesi ile annelik duygusunu da tattırdı.Bu dertle boğuşan arkadaşlar lütfen zaman kaybetmeyin , hayatınızın en güzel yılları gözyaşlarıyla geçmesin.
Çiğdem hanıma tekrar tekrar çooooooooook teşekkürler...

Çok mutlu oldum hayırlı olsun, Allah tüm bebek isteyenlere hayırlı evlatlar versin,bize de hayırlı bir anne ve iyi bir eş olabilmeyi nasip etsin .

Kizlar merhaba..benimde basimda bu vajinismus kimseye biseyde diyemiyoruz.bende dun cigdem hanimin asistaniyla gorustum gorusme 250 tl ve paket fiyati 2.500-3.000 dedi..kizlar peki bunun baska bi yolu yokmu son care bende cigdem hanima gidicem ama 3.000 de cok geldi..bana da fikirlerinizi soylermisiniz ve kesin cozum oluyor mu lutfen bekliyorum cevaplarinizi

Büşracım Eğer kendin parmak yada aparat egzersizi yapabilirsen para vermeden de bu işi tek başına çözebilirsin.ama yapamıyorsan gün geçmeden tedavi olmalısın.

Büşracım Eğer kendin parmak yada aparat egzersizi yapabilirsen para vermeden de bu işi tek başına çözebilirsin.ama yapamıyorsan gün geçmeden tedavi olmalısın.
Merhaba,

parmak egzersizi yapamadığınızda onlar nasıl yardımcı oluyor onu anlayamadım:KK43:

merhaba,
yakın zamanda çiğdem tezcana gidip vajinismusu yenen var mı? ben 1 yıllık evliyim, artık çaresiz kaldım. doktora gitmem gerekiyor. çiğdem hanımın web sitesini buldum, ama cesaret edip de arayıp randevu alamıyorum

merhaba,
yakın zamanda çiğdem tezcana gidip vajinismusu yenen var mı? ben 1 yıllık evliyim, artık çaresiz kaldım. doktora gitmem gerekiyor. çiğdem hanımın web sitesini buldum, ama cesaret edip de arayıp randevu alamıyorum
Korkulacak hiçbir şey yok hemen git

Merhaba ne tür bir tedavi uyguluyor çiğdem Tezcan egzersiz ilemi cozdunuz.8yildir vajinusmusumda Bursa'da nereye gidebilirim diye araştırdığımda Çiğdem hanım çıkıyor fakat 6500tl gibi bir rakam söz konusu

Gittiniz mi cigdem hanima ? Bende gitmeyi düşünüyorum fakat korkuyorum,çekiniyorum 🤦🏼
Beklemeden gidin bence korkacak hiçbirşey yok bende sizin gibi korka çekine 3 sene bekledim boşu boşuna..
Maddi imkanınız varsa bir an önce gidip kurtulmalısınız

X