Çocuk Hastalıkları bursa daki Tiroid hastalari...bebegim için dr tavsiyesi...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
438
123
Hipotiroidi teshisi konulan bebeğim icun bursa da tedaviye baslayacagiz hayirlisiyla..
bursa şevket yılmaz hastanesi mi
uludağ üniversitesi tip fak. Hastanesi mi
ikisinde de endokrinolohi uzmani varmis...

dr tavsiy edibilir misiniz?

İkisinden de cikamazsiniz aylarca.sevket yilmaz cok kalabalik,tip fakultesi de uzerinizde ders anlatirlar ordan oraya gonderirler bitmez o teshis tedavi sureci
Rommer metin sahin var bursanin en iyisi, diger konunuza da yazmistim. El kadar bebegi devlet hastanelerinde surundurmeyin

Bizde uğraştık oğlum için bu hastalıkla geçmişolsun ,mutlaka çocuk endokrinoloji doktoru olsun dikkat edin.

çocuk için değil ama ablam o bölüm uludağ üniversitesi tedavi + ameliyatını oldu.Çok memnun kaldık.

Bizde uğraştık oğlum için bu hastalıkla geçmişolsun ,mutlaka çocuk endokrinoloji doktoru olsun dikkat edin.

47489466, member: 142229"]Bizde uğraştık oğlum için bu hastalıkla geçmişolsun ,mutlaka çocuk endokrinoloji doktoru olsun dikkat edin.[/QUOTE]
Canim siz sevket yilmsx

Sevket yolmaz hastanesine bu sebepten hoc goturdunuz mu oglunuzu..memnun kaldınız mi

47489466, member: 142229"]Bizde uğraştık oğlum için bu hastalıkla geçmişolsun ,mutlaka çocuk endokrinoloji doktoru olsun dikkat edin.
Canim siz sevket yilmsx
Ben izmirliyim canım benim burda doğum yaptığım içinilk tedavi burda başladı 3 günlükken,eşimin görevi gereği tekirdağda oturuyordum o zaman,o aradada orada özel doktoru vardı..iki ildede tedavisi için doktoru vardı.simdi doğudayiz ve 6 ayda bir kontrole gidiyoruz 7 yaşındayız artık....simdi tatil için izmire geldik 2 gün önce kontrol için kan verdik yine şükür temiz çıktı...3 yıl oldu ilacı bırakalı biz...inşallah darısı sizin başınıza

Sevket yolmaz hastanesine bu sebepten hoc goturdunuz mu oglunuzu..memnun kaldınız mi[/QUOTE]

[/QUOTE]
Tesadüfen gördüm yazını geçmiş olsun arkadaşım ben de tekirdağdayım çocuk endokrinoloji için iyi bir doktor arıyorum. Burada doktorunuz kimdi? Kızım şuan 1 yaşında yüksek çıktı değeri ilaca başlama ihtimali yüksek ama öncesinde iyi bir doktor daha görsün istiyorum. Ömür boyu kullanmayacak mı ilacı başladığında? Yazını görünce çok sevindim sürekli kullanılmadığına

Tesadüfen gördüm yazını geçmiş olsun arkadaşım ben de tekirdağdayım çocuk endokrinoloji için iyi bir doktor arıyorum. Burada doktorunuz kimdi? Kızım şuan 1 yaşında yüksek çıktı değeri ilaca başlama ihtimali yüksek ama öncesinde iyi bir doktor daha görsün istiyorum. Ömür boyu kullanmayacak mı ilacı başladığında? Yazını görünce çok sevindim sürekli kullanılmadığına[/QUOTE]
Canım benim öncelikle çok geçmiş olsun..biz ilacı 3 yaş 7 aylıkken bıraktık çok şükür,8 yaşına girdik hala kullanmıyor ilacı ama 6 ayda bir kontrole gidiyor..Biz suan dogudayiz 1.5 yıl ooldu tekirdagdan çıkalı...özel olarak tüm kontrolü mustafa cebi`ye gidiyorduk mükemmel bir doktordur...devlette mehmet ali kaya oda sadece kan vermek içindi...üniversitedeki çocuk doktorlarida çok iyidir onlarada çok gittik...ne zaman istersen soru sorabilirsin canim benim elimden geldigince yardim ederim

Canım benim öncelikle çok geçmiş olsun..biz ilacı 3 yaş 7 aylıkken bıraktık çok şükür,8 yaşına girdik hala kullanmıyor ilacı ama 6 ayda bir kontrole gidiyor..Biz suan dogudayiz 1.5 yıl ooldu tekirdagdan çıkalı...özel olarak tüm kontrolü mustafa cebi`ye gidiyorduk mükemmel bir doktordur...devlette mehmet ali kaya oda sadece kan vermek içindi...üniversitedeki çocuk doktorlarida çok iyidir onlarada çok gittik...ne zaman istersen soru sorabilirsin canim benim elimden geldigince yardim ederim[/QUOTE]
Mustafa çebiye biz de ilk aylarda gitmiştik hakkaten çok iyi bir doktor. Mehmet Ali bey de bulunduğum ilçede çocuk doktoru. Çocuk endokrinoloji çorlu devlette var biz oraya gidiyorduk ama bugün edirne fakülteye götürdük farklı bi doktor görsün diye. Tsh değeri 0,96çıktı çok şaşkınız hsngisi doğru anlamadık. İnşallah boşu boşuna üzülmüşüzdür 6 aydır. 1,5ay sonra yine gidicez bakalım nasıl çıkacak değer ona göre yolumuzu çizeceğiz artık. Çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için canım aklıma takılan bişey olursa yine yazarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…