Merhaba bayanlar.Ben foruma yeni katıldım.Bursa dan doktor tavsiyesi almak istiyorum. 8 haftalık hamileyim.Allah, herkese nasip etsin.Halihazırda bir doktora gidiyorum.Ancak doktorumun ilgisizliğinden şikayetçiyim.Sorduğum sorulara hep ters yanıtlar alıyorum.İnanın soru sormaktan çekinir oldum.Bana,sorduğum sorulara içtenlikle cevap verecek bir doktor lazım.Kimleri tavsiye edersiniz?
mrb.ben de 20 haftalık gebeyim bursalıyım ama ankarada yaşıyorum.ilk bebeğimin kalp atışları durdu karnımda.o zaman bursadaydım ve talihsiz bi deneyim yaşadım jimerde.dr ismi vermicem ama çok hatalıydı. neyse sana tavsiyem çekirge doruk hastanesi melike hanım. ben memnun kalmıştım ama sen yine de bi araştır derim..
arkadaşlar zübeyde hanım doğumevini de bir taraftan düşünüyorum.orada tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı? sühendan benderli yi duymuştum ama hep dolu randevuları.
Merhaba bayanlar.Ben foruma yeni katıldım.Bursa dan doktor tavsiyesi almak istiyorum. 8 haftalık hamileyim.Allah, herkese nasip etsin.Halihazırda bir doktora gidiyorum.Ancak doktorumun ilgisizliğinden şikayetçiyim.Sorduğum sorulara hep ters yanıtlar alıyorum.İnanın soru sormaktan çekinir oldum.Bana,sorduğum sorulara içtenlikle cevap verecek bir doktor lazım.Kimleri tavsiye edersiniz?
arkadaşlar zübeyde hanım doğumevini de bir taraftan düşünüyorum.orada tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı? sühendan benderli yi duymuştum ama hep dolu randevuları.
canım sühendan hanıma biraz zor alırsın ama Engin Korkmazer var eğer İllaki Z.H.Dogum evine gidicem diyorsan ben 5 gün önce düşük yaptım engin bey ilgilendi genc baya 30 yasında ya var ya yok...
ama sana tavsiyem hayat hastahanesi Nigar hanım...