Bursa' dan olmayan yorum yapmasin, bursa burun estetigi

Ainen

Guru
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
158
1
296
Bursa
Merhaba Bursalı arkadaşlar

Ben forumlara bakmadan burun estetiği oldum ama kırılması kemikler az torpu ve uç
Fakat uç çok çirkin ve deliklerin yamuk. Kanadın biride düştü.

Şimdi ikinci işlem için bana yardım edecek varmı?
Burnundan memnun olanlar yaşarsa sadece sayfayı kirletmmis oluruz birde sadece bursa doktorlarini öğrenmek istiyorum
Herkese şimdiden tesekkurler

ben vedat menderese oldum ama revizyon icin bilemem birde duydugun doktorlari soyliyeyim vedat bey sevket yilmazda onun disinda alper bayraktar erhan safak omer buhsem var bir gorus derim herpsiyle

Neden bu bursada kimse kimseye destek olmuyor :KK43:
İstanbul yikilioooo birbirine yardım ederken bursa çok yabani olduuuuu :KK43:

Ben forumlara bakmadan burun estetiği oldum ama kırılması kemikler az torpu ve uç

Burnundan memnun olanlar yaşarsa sadece sayfayı kirletmmis oluruz birde sadece bursa doktorlarini öğrenmek istiyorum
Canim merhaba ameliyat oldunmu acaba

merhaba, ameliyat oldun mu çünkü benimde aynı sorunum var bende revizyon burun ameliyatı olmayı düşünüyorum..bu hafta doktorlarla görüşmeye başlicam.eğer sen olduysan bana bilgi verebilir misin..

ben estetik international da oldum 1 ay oldu henüz bi problem yaşamadım inşallahda yaşamam kapmanyayla 3.900 e oldum şuan fiyatlarını bilmiyorum aradığınızda fiyat veriyolar çağrı merkezinde

canim bende cok uzun arastirmalar sonucu ameliyatimi UMİT CAKİR a oldum , asla pismanlik duymazsin ama acaip ilgili bir doktor butun surec boyunca asla sizi yalniz birakmiyor bence ameliyat olucaksan kesinlikle Umit beyden baskasina olma derim

canim bende cok uzun arastirmalar sonucu ameliyatimi UMİT CAKİR a oldum , asla pismanlik duymazsin ama acaip ilgili bir doktor butun surec boyunca asla sizi yalniz birakmiyor bence ameliyat olucaksan kesinlikle Umit beyden baskasina olma derim

Ümit beyle bende görüştüm ama kararsız kaldım ameliyattan sonra nefes alışınız düzeldi mi memnun musunuz? Çok zor bir süreçmiş karar vermek

Merhabalar Bende ayni sorunlardan dolayi vedat menderese revizyon oldum. Fakat olduguma pişmanim. Çunku ameliyat sonrası durum çok daha kötü oldu. Burnum resmen dahada büyük hale geldi. Üstelik 2.5 yil süre geçti üzerinden... kocaman top gibi bir burun ucum var
Her gecen gun daha da cirkin bir hale geliyor.

Ben poliklinik önünde ümıt çakır ın ameliyat olmuş hastasını gördüm. Burnu hiç güzel değildi. Kadın çok da üzgündü. Bu sitelere koşulsuz güvenmemek lazım. Gerçek referanslar en iyisi bence.

Ya bu Ümit Çakır onkolojide çalışırken hasta yakınından bıçak parası aldığı için tutuklanan doktor değil mi? Şimdi de özel muayenehane açmış galiba. Ama o başka biri de olabilir. Yanlış biliyor olabilirim.

Ayrıca ben de Bursa'da bir yer bulamadım. 4 yerle görüştüm ama içime sinmedi. Sonra buradan okuduğum yorumlarla Ankara'da (oradan geçecektik tatil dönüşü) Hakan Gürsoy ile görüştüm. Çok inandım iyi olacağına. Ama takvimimiz uymadı. Seneye 1 Temmuzdan sonra olacağım kısmetse.

Arkadaşlar sonunda revizyon ameliyatımı oldum. Ameliyat sonrası süreci iyi geçirmek için bursayı tercih ettik. Ve Prof. Hakan coşkun yaptı ameliyatımı. Burnun tam istediğim gibi oldu. Doğal görünüyor ve revizyon değil ilk ameliyat gibi. Daha ilk hafta bitti zamanla umarım bozulmaz. Dünyanın en iyi doktoruna da gitsem benim isteğim doğrultusunda anca bu kadar mutlu edebilirdi beni. Darısı ameliyat olacak bütün arkadaşların başına . İlerde bi sorun çıkarsa yine paylaşırım.

Back
X