- 27 Aralık 2017
- 487
- 235
- 103
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devlet mi özel miMerhaba ben Hatay dan deprem dolayısıyla Bursa ya geldim . Benim 5 6 defa kimyasal gebeliğim ve 1 boş gebelikten kürtajım oldu. Ben şuan Bursada iyi bir kadın doğum doktoru araştırıyorum düşük konusunda gebelik isteği konusunda gerçekten iyi olan bir doktor önerirmisiniz ??
Hiç farketmez ikiside olur yeterki iyi bir doktor olsunDevlet mi özel mi
Doktor çokta işte bu konuda iyi bi doktor lazım bana . TeşekkürlerOzel Jimer hastanesinde Nuray Sozeri Altiner var.Ayrica Bursa doktorlar takvimine bakarsaniz bircok doktor var sayfalarina girdiginizde musait gunlerini ve hasta yorumlarini da gorebiliyorsuz. Istediginiz mevki de arama yapabilirsiniz.
merhaba, lotus plazada özle kliniği var Neriman çelik çok iyi bir doktor bende bir kimyasal gebelik sonrası gebe kaldım neriman hocayla adet düzensizliği pco da vardı çok ilgili bir doktor gerçekten tavsiye ederim anne gibi güvenebileceğiniz bir doktorMerhaba ben Hatay dan deprem dolayısıyla Bursa ya geldim . Benim 5 6 defa kimyasal gebeliğim ve 1 boş gebelikten kürtajım oldu. Ben şuan Bursada iyi bir kadın doğum doktoru araştırıyorum düşük konusunda gebelik isteği konusunda gerçekten iyi olan bir doktor önerirmisiniz ??
Dilek Doğan Baş öneririm internetten yorumlarına da bakabilirsiniz. Hem yaklaşımı hem teknikleri çok iyi. Maddi olarak iyi durumda olsaydık onunla tedavi olmak isterdim şuan tedavimi devlette yaptırıyorum ama doğum için falan düşünüyorum Dilek hanımı. Kendi muayenehanesi var bildiğim kadarıyla. Ben özel hastanede çalışırken muayene olmuştum kendisine her konuda çok yardımcı oldu ve çok rahatlattı beni. Arkadaşım da benden habersiz ona gitmiş daha sonra memnun kalmış bana dilek hanımı tavsiye etti yani beğenilen bir doktor o kadar diyeyim. Bir de anneme suhendan benderli yi önermiş arkadaşları. Bizim de birtakım düşük vs sorunlarımız oldu o sebeple araştırdık.Doktor çokta işte bu konuda iyi bi doktor lazım bana . Teşekkürler
Teşekkürler araştıracağımLotuz plaza
merhaba, lotus plazada özle kliniği var Neriman çelik çok iyi bir doktor bende bir kimyasal gebelik sonrası gebe kaldım neriman hocayla adet düzensizliği pco da vardı çok ilgili bir doktor gerçekten tavsiye ederim anne gibi güvenebileceğiniz bir doktor
Teşekkür ederim araştırıcam bakalım ona göre karar verip giderimDilek Doğan Baş öneririm internetten yorumlarına da bakabilirsiniz. Hem yaklaşımı hem teknikleri çok iyi. Maddi olarak iyi durumda olsaydık onunla tedavi olmak isterdim şuan tedavimi devlette yaptırıyorum ama doğum için falan düşünüyorum Dilek hanımı. Kendi muayenehanesi var bildiğim kadarıyla. Ben özel hastanede çalışırken muayene olmuştum kendisine her konuda çok yardımcı oldu ve çok rahatlattı beni. Arkadaşım da benden habersiz ona gitmiş daha sonra memnun kalmış bana dilek hanımı tavsiye etti yani beğenilen bir doktor o kadar diyeyim. Bir de anneme suhendan benderli yi önermiş arkadaşları. Bizim de birtakım düşük vs sorunlarımız oldu o sebeple araştırdık.
Acı badem şahin zeteroğluna gitmenizi şiddetle tavsiye ediyorumMerhaba ben Hatay dan deprem dolayısıyla Bursa ya geldim . Benim 5 6 defa kimyasal gebeliğim ve 1 boş gebelikten kürtajım oldu. Ben şuan Bursada iyi bir kadın doğum doktoru araştırıyorum düşük konusunda gebelik isteği konusunda gerçekten iyi olan bir doktor önerirmisiniz ??
Öncelikle çok geçmiş olsun. Hemşeriyiz ben de aslen Osmaniyeliyim. Kemal Köroğlu’na gidiyorum tecrübeli bir doktor Nilüfer Doruk Hastanesinde çok sakin bir gebelik geçiriyorum çok çok memnunum. Medicana Volkan Aksakallı’yı da öneririm fakat randevu sıkıntısı yaşayabilirsin çok yoğun.Merhaba ben Hatay dan deprem dolayısıyla Bursa ya geldim . Benim 5 6 defa kimyasal gebeliğim ve 1 boş gebelikten kürtajım oldu. Ben şuan Bursada iyi bir kadın doğum doktoru araştırıyorum düşük konusunda gebelik isteği konusunda gerçekten iyi olan bir doktor önerirmisiniz ??